4. kolo: Borac - VOJVODINA 0:2 (0:1)
- severozapad
Re: 4. kolo: Borac - VOJVODINA, sreda 20h
Na netu i meni pise Mihajlovic ali sam cuo da je Subotic dao.
Crni gube 1-3, zale se na dva gola koja su bili cisti ofsajd. Bice pritisaka na sudije.
P.S. ipak je Subotic prošao valjda i namestio a Mihajlovic ga ubacio
Crni gube 1-3, zale se na dva gola koja su bili cisti ofsajd. Bice pritisaka na sudije.
P.S. ipak je Subotic prošao valjda i namestio a Mihajlovic ga ubacio
Last edited by severozapad on Wed Aug 09, 2017 10:04 pm, edited 1 time in total.
Требали су добити једно пет,шест комада Вождовац их је растурио на контру. А што се тиче Воше шта рећи рутински 

- gospodinFKV
Gol razlika 8:0 za sada. Laganeze
Onu rupcagu grobarsku u nedelju samo puniti sutevima. Ono je presmesno

Onu rupcagu grobarsku u nedelju samo puniti sutevima. Ono je presmesno

Istekao ugovor... mozda.Turija wrote:Vojo, stvarno je cudno sta se dogadja Backoj na domacem terenu?

Uh,mrzim domaci fudbal sredom,jer kako znam za sebe vecinom smo mi izlazili kao najveci gubitnci,ali ovo danas je nesto novo.Iskreno,ne verujem da Radnik moze bilo sta u Surdulici,iz vise razloga,ali i ovako je fenomenalno. Sad treba biti pametan!!!
p.s.Bempah mi postaje ono sto je Meri u Sloveniji,igrac zbog koga se cekaju izvestaji,prenosi...

Mihajlovic, kaze sajt superlige.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Cestitke momcima za 4 vezane pobede.
E sad, sto napisao Voja - verifikacija protiv partizana.
Ako to izostane, ove pobede malo znace.
Ako moze Vozdovac, zasto ne bi mi? Lepo rece Stolica da ne bi trebalo biti cudo,ako neko u domacem fudbalu pobedi blizance ( u mom slobodnom prevodu, jer nije rekao bas tako, vec uvijeno, ali ko razume - shvatio je).
E sad, sto napisao Voja - verifikacija protiv partizana.
Ako to izostane, ove pobede malo znace.
Ako moze Vozdovac, zasto ne bi mi? Lepo rece Stolica da ne bi trebalo biti cudo,ako neko u domacem fudbalu pobedi blizance ( u mom slobodnom prevodu, jer nije rekao bas tako, vec uvijeno, ali ko razume - shvatio je).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Bogme pobeda u subotu bi unela ogromnu pometnju u prvenstvu...

Kakva crna potvrda ljudi, o cemu pricamo... Smanjimo ocekivanja, lakse ce ce leci samar.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Turija je u pravu,100 % je to rekao Stolica,naravno da se komentator na areni nije potrudio da objasni,tuguje covek,razumite ga.Penal za Partizan je presmesan,Jankovic pada kao da je od papira.Bez Leonarda su smesni,Suma se nije uklopio.Djurdjevic je** majke sudijama niko ni da ga smiri a ne da ga iskljuci kao onomad naseg Antica.Svaka cast momcima na ovim neocekivanim rezultatima,stvarno nista ne ocekujem od njih zbog uslova i desavanja oko kluba,al stvarno rade svoj posao maksimalno.
Još će ovaj Vanić ispasti stručnjak.
- churguzijanac
Svaka cast momcima.Ruku na srce imali smo i srece da uzmemo maksimalne bodove u prva 4 kola, ali momci su je apsolutno zasluzili.Odlicna uvertira pred utakmicu sa sektasima.Oni su u padu forme i dolaze nam pred za njih vazan mec u Evropi.Dosta toga nam ide na ruku, ali ne treba to da nas uljuljka, niti mec da nas optereti.Tek je pocetak prvenstva i mi nismo nikakvi favoriti.Prilika je odlicna da nasi momci pokazu vrednost i podignu svoju cenu na trzistu.
Nasa Vosa gazi redom sve pobedjuje!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Moram da priznam da je lepo Mihajlović odreagovao kod gola. Kao pravi špic. I da naglasim da je kod mene dobio plus što se nije radovao golu protiv bivšeg kluba.
Koliko vidim veoma lako je moglo biti i 0:4 zbog onog promašaja Malbašića 1 na 1 i stative Planića.
Koliko vidim veoma lako je moglo biti i 0:4 zbog onog promašaja Malbašića 1 na 1 i stative Planića.
Niko da prokomentariše asistenciju Rockova!
Svaka čast momci!