Je l' to Zoćko zveknuo prečku na početku? Nekako mi ga je uvek bilo žao...

Da istog sam mišljenja, njihov golman je skinuo dve tri odlične šanse uz još dva tri promašaja. Il' smo mi mnogo dobri il' oni mnogo loši, jedna od tih opcija. Rockov asistencija god prvog gola i začetnik akcije kod drugog. Na žalost ako nam do kraja prelaznog odu Planić i Malbašić to će biti skroz drugačiji tim. Tek sad se vidi, iz ove perspektive, kako smo kretenski ispali od Ruženberoka.Salvador wrote:Po snimku smo odlicno igrali i ispada da smo promasili dve-tri dosta ciste sanse.
Nasa velika prednost za nedelju u odnosu na Partizan i onog njihovog reflectorgoalkeeperaTurija wrote:Vec nekoliko utakmica posmatram Emilovo degaziranje lopte nogom i rukom.
Vidim ogroman napredak u tom elementu, u pocetku slabijem, a danas je vec dosao do nivoa da asistira u gol akcijama.Momka smatram izuzetno intiligentnim, samokritickim, radnim i lojanim igracem Klubu i timu.To se vidi po svemu u njegovoj igri i izjavama.
Verujem da intenzivno radi i na centarsutu i to cemo se u bliskoj buducnosti svi uveriti.Siguran sam u to.
Samo napred, Emile![]()
moje misljenje je bas suprotno,ni harizme ni autoriteta,deluje uspavljujuce po saigrace,sada ni sigurnosti... Kiksevi se desavaju i mnogo vecim golmanskim imenima,i legendama,ali ne sudim o Kljajicu na osnovu kikseva,kao niti jednom drugom golmanuTurija wrote:Nije taj Kljajic tako los golman
Rabba wrote:Da je ova igra hokej, Rockov bi imao dve asistencije... i ova šansa Živkovića na kraju pored 1-na-1 Malbašića i stative Planića... Asistencija Subotića, stvarno svaka čast, dobra i završnica Mihajlovića kod drugog gola.
Zašto sam rekao da nam je potrebno spuštanje na zemlju. Nit je partizan u padu forme, nit smo mi u usponu. Bačka i Borac su kanta ekipe. Čuka je došla raštimovana u NS. Jedino iznenađenje su mi 4 gola u Surdulici, ali i oni su ekipa koja će se boriti za ispadanje. Uigrani smo, to se vidi, i najgora stvar koja može da se uradi momcima pred grohbare je da im se stavi pritisak na leđa. Znamo svi kako funkcioniše naš fudbal. I ako budu bili naši momci bolji, pojaviće se tu već neki pomoćni, koji će dići dve-tri sumnjive zastavice, možda jedan žuti Planiću ili Renanu, u ranoj fazi utakmice, i to je to. Zamislite šamarčinu našem fuzbalu, ako crni izgube dve vezane tekme... Nemojmo se zanositi. Valja im dati dobar vetar pred Mađarsku, a gde ćeš boljeg vetra od gostovanja u Novom Sadu, ekipi koja je neporažena i bez primljenog gola. Tako da, momci, šta god da se desi u nedelju, za mene ste već premašili ligaška očekivanja za ovu sezonu. Rasterećeno, i ovaj put bez bilo kakvog pritiska, pa šta bude. Ako vam je do odlaska, onda upregnite ovu tekmu najjače, na ovoj utakmici možete da se prodate.