Lav Kup Srbije - sezona 2007/08

Radoye
Administrator

Post by Radoye »

trener Ivica Brzic wrote:...ja sam dužan da poštujem odluke Upravnog odbora...
...na neke stvari ne mogu da utičem...
1. Pa koji si se k***c krasni onda i prihvatio posla kad ti ne daju da ga radis?
2. Bar si imao muda da pokazes prstom tamo gde su krivci za ovu situaciju.
3. CVETKO I RABREN MARS IZ VOJVODINE!!!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
max

Post by max »

Ovo se sa Rajevcem ne bi desilo...
masta_ace

Post by masta_ace »

dovidjenja sezono
sledi grchevita borba za trece mesto.
021

Post by 021 »

'Ajde smirite se malo. Polako, prvo da vidimo izveštaje, da čujemo od ljudi koji su bili na utakmici šta i kako je bilo, pa će moći da se kaže nešto više. Nije nam prvi put da ispadamo od nižerazrednih timova.
Besmisleno je kriviti Brzića, čovek je trener jedva nedelju dana.
Anonimus

Post by Anonimus »

jeja wrote:Ma Inđija će da izgubi i to najmanje 5-0,loša su ekipa,svakih 3-4 meseca menjaju trenera,dobro neki se zadrži i malo duže,ali njihove šanse su ravne nuli.
Anonimus wrote:I sanse Crvene Stijene pre dve godine su bile ravne nuli... :roll:
Ko da sam znao... :roll:
STOP MAFIJI!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

021 wrote:'Ajde smirite se malo. Polako, prvo da vidimo izveštaje, pa će moći da se kaže nešto više. Nije nam prvi put da ispadamo od nižerazrednih timova.
Besmisleno je kriviti Brzića, kad je čovek trener jedva nedelju dana.
Pa ne krivim ja Brzica, on je tu samo figura (i to jako mala) na sahovskoj tabli. Krivi su oni koji vuku poteze, zbog kojih se pripreme ne rade kako treba, prijateljske utakmice otkazuju, pojedini invalidi guraju u prvi tim i zauzimaju mesto kvalitetnijim od sebe, igraci "probaju" pa teraju zato sto nemaju menadzersku zaledjinu, vise novca od prodaje nasih igraca zavrsava u privatnim dzepovima nego u klupskoj kasi, umalo da nosimo kretenske dresove umesto nasih tradicionalnih, treba li jos da nabrajam?
max

Post by max »

Kad god je neko postigao gol za vreme Rajevca ovde na forumu se pisalo kako ga je spasao te Despot,te Kacar i to je mene strasno iritiralo.Sad je na Rajevcevom mestu neko drugi i ocekujem da se na isti nacin bude kritikovan kao i njegov prethodnik.Utakmicu nisam video niti znam sta se desavalo ali red bi bio da se Brzic komentarise na isti nacin kao i Rajevac.Koliko je ovde bilo negativnih komentara o igri posle Krusevca(oni koji su gledali utakmicu kazu da uopste nismo igrali zatvoreno),koliko je negativnih komentara bilo posle Madrida(utamice za koju sam ja rekao da smo pokusali da igramo otvoreno ali nam za dve klase kvalitetniji protivnik to nije dozvolio i danas dan stojim iza toga).Sve je to stavljano na dusu Rajevcu a takodje mnogi nisu te utakmice videli.Podseticu vas i da je na Rajevca vrsen pritisak jos kad je tek bio stigao u Vosu i preuzeo onu unakazenu ekipu od strane Marica.Neka mi neko onda kaze zbog cega bi sad Brzic bio zasticen kao beli medved?Naravno da njemu treba vremena da se privkne na ekipu i snadje ali moje reci da se Rajevcu ovo ne bi dogodilo su sasvim realne(Rajevac je 3 gola primio od Atletika i od koga jos?) pa prema tome neka ih shvati ko kako hoce,pa ako hoce i kao napad na Brzica jer on meni nikakvo poverenje ne uliva,cak sta vise deluje mi kao da je zalutao na mesto trenera i na takav nacin ga i komentarisem.Uvek sam bio za to da se treneru pruzi podrska i da potrebno vreme da pokaze sta zna a Rajevac je vec sada pokazao da je uspesniji trener od Brzica(cinjenica).Volim i ja lepu igru i nisam prvenstveno vezan za rezultat ali to ne znaci da volim otvorenu igru u kojoj mi primamo 3 gola od treceligasa.To je bruka za koju trener takodje snosi odgovornost pa na taj nacin i treba komentarisati.Nemojte samo da sad ispadne da je sve ovo Rajevceva kkrivica jer mu je on toboze ostavio tu i takvu ekipu.Posto je Brzic znao da izjavi posle utakmice u Beogradu /JA sam stavio dva sveza napadaca i to nam je donelo rezultat/ onda i sada ocekujem da kaze nesto slicno a ne Ja sam pokusao sa tim i tim a NEKO DRUGI nije to ispunio jer nije tehnicki potkovan.Ovaj kriminalan rezultat ostaje zapisan zauvek i niko nema pravo da bezi od odgovornosti,svi su krivi i sa njima i Brzic pa da je tek danas stigao na klupu Vojvodine.Vreme ce pokazati i ja se nadam da je on pravi covek za Vojvodinu i da je,posto je zamenio Rajevca,kvalitetniji od njega ali ovaj sramotni rezultat ostaje upisan pod njegovim imenom i ne sluti nista dobro.Neka mu je sa srecom ali cim je prihvatio trenersko mesto prihvatio je i uslove u kojima ce raditi,prema tome nije kriv brka ili ovaj ili onaj,krivica za neuspeh je prvo njegova pa tek onda i ostalih besramnika
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

BILO DA POMISLIS DA SVE OKO TEBE JE TAMA,ZNAJ TU NEGDE SAM JA,DA NIKAD NECES BITI SAMA,ZAKLETVU VERNOSTI POLOZILI SMO ODAVNO SRCEM TI PEVAMO,SAMO ZA TEBE MI ZNAMO NAPRED VOJVODINA ...
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Turija

Post by Turija »

Nemam reči, osim da psujem.Međutim, nije lepo na ovom mestu.
Ne znam kakav je sastav suprotstavljen Inđiji, ali pretpostavljam isti kao zvezdi. Isti kao na 50 zadnjih utakmica.
100 godina treba da igraju isti, jer nam jako dobro ide sa njima.Nikog ne treba odmoriti, nikog novog probati, nikom dati šansu.Te što je čekaju treba terati u ČSK, na tribine, iz Kluba.Samo nipošto pustiti na teren.
Još jedna velika ljaga bačena je na Klub.Ona ne sme ostati samo na obrazu igrača koji su se (i danas) našli na terenu.
Ako se izvuku prave pouke i donesu prave Odluke, ovaj poraz bi mogao biti i od koristi za Vošu.On može načiniti preokret i preporod Vojvodine. Mada, realno, plašim se da za to nemamo unutrašnje snage.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov

Post by mihailov »

Vreme je da navijaci krenu u akciju!!!Vreme je da Rabren i Cvetko napuste Vojvodinu!!!Ne verujem da je ova utakmica cista :evil:
Napred Voso!
Turija

Post by Turija »

Može li neko ko je bio u Inđiji, napisati naš sastav.Živo me interesuje. Kao i koliko je Kahrimanovih, od ta 3 u našoj mreži?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mile bronx

Post by mile bronx »

mihailov wrote:Vreme je da navijaci krenu u akciju!!!Vreme je da Rabren i Cvetko napuste Vojvodinu!!!Ne verujem da je ova utakmica cista :evil:
Da se razumemo, ja prvi ne podnosim njih dvojicu, ali jel su oni igrali protiv ovog treceligasa? Sta, zar treba da krivimo nekog direktora zbog poraza od Indjije? Pa da je bilo ko od nas sastavio 11 fudbalera Vojvodine i da nisu imali trenera na klupi, prolaz dalje u kupu ne bi smeo da se dovodi u pitanje. Najgore je sto smo odavno vec navikli na ovo. Badnjevac, Obilic, Ub, Crvena Stijena... Sigurno sam propustio jos neke fudbalske velikane.... Dokle??!!!
ice

Post by ice »

Vidim ove vase komentare pune ocaja i besa,ali da ste bili na utakmici osecali bi ste se mnogo,mnogo gore,jer sve sto mozete lose da zamislite ne bi bilo tacno jer je ovo bio najgori kosmar.
Pokusacu da vam docaram sta se desavalo na utakmici,sve se jako lepo videlo,tribine odmah uz teren i pokusacu da budem nepristrasan u nekim ocenama.
Stadion(doduse ako se to moze tako nazvati,jer je jako mali i sklepan) je bio pun potpuno iako je bila kisa.Na toj maloj tribini gde smo mi bili bila je velika guzva i guranje,solidan broj nasih je potegnuo za Indjiju uprkos uzasnom vremenu i radnom danu daleko od njegovog smiraja u vreme pocetka utakmice.Nazalost,mnogi od tih ljudi su zazalili zbog toga.Domaca publika je zaista vatreno bodrila svoju ekipu,ali to je ipak samo obicna publika u kojoj su dominirali osnovci.Domaci tim je izasao na teren ekstra motivisan i odigrali su verovatno svi u njemu utakmicu zivota.Inace,na pocetku utakmice nas tim je lepo predstavljen kao jedan od nasih najvecih klubova,a Djuric je jos dobio i poklon zato sto je nekada igrao za Indjiju a i inace je odatle.Eh nazalost dolazimo po meni i do kljucnog detalja a to je ko je bio najgori akter meca,upravo Djuric.Ubedljivo najlosija njegova partija u nasem dresu i pravio je kardinalne greske.No,da krenem redom.Domacin je poceo ofanzivno sa puno,puno trcanja i upravo je taj segment igre prevagnuo,dok su se nasi igraci vukli po terenu kao matore babe,Indjijci su munjevito probijali nasu odbranu utrcavanjima na dugacke pasove i pravili puno problema.Odmah su imali veliku sansu jer je Stosic bukvalno poklonio loptu jednom njihovom igracu,ali je ovaj bio neprecizan.Zatim su imali jos jednu priliku,a posle toga je usledio gol,jer je jedan njihov igrac ostao sam na petercu iskosa,bukvalno ga niko nije pazio,iako je ispred njega bilo 3-4 nasa igraca.Mi nismo imali nijednu priliku osim par polusansi,i nikako nismo mogli da se snadjemo u zavrsnici.Drugi gol je usledio brzo,probijeni smo po boku,u sesnaestercu su bila 2 igraca Indjije i nasih bar 5,svi su krenuli na onog jednog na petercu,a niko nije pazio onog drugog na nekih 12 metara po sredini i on je dobio povratnu loptu iz centarsuta i rutinski pogodio mrezu preciznim udarcem.Posle tog gola,Indjija nas je totalno stisla i imala jos dve dobre sanse da povede sa 3:0.Usledio je odmor,tokom kojeg su izvrsene dve izmene.No, zaboravih da spomenem nas sastav:Kahriman,Sarac,Djuric,Pekaric,Stosic,Kacar,Popovic,Tumbasovic(za njega nisam siguran ali mislim da je on momak sa brojem 14,ako se varam izvinjavam se),Djurovski,Korac,Despotovic.Na poluvremenu umesto Stosica i djurovskog su usli Tadic i Buac.Konacno smo malo stisli Indjijce,ali bez ijedne izglednije sanse,sve neki sutevi sa 20 metara.Doduse mogao je Despotovic da da gol,ali nije dobro primio laku loptu za mat poziciju,doduse klizav teren je mozda kumovao,ali cudi me kako se to nije desavalo Indjijcima.Iz jedne kontre Indjija je imala veliku sansu za 3:0 i lopta je za dlaku prosla pored gola.Posle kornera i propusta njihovog golmana,Pekaric je glavom dao gol i tada se rodila nada,i ubrzo smo dali neki sumnjiv gol iz guzve,ali mislim da je regularan,ali opet greskom odbrane Indjije i njihovog golmana a ne nasom zaslugom.Odmah posle toga Indjija je strahovito krenula u ofanzivu,izvela slobodan udarac i dva kornera za redom i posle zadnjeg posle velike greske Kahrimana i neuspelog istrcavanja,jedan Indjijac je glavom smestio loptu u nebranjenu mrezu.Doduse,veoma slican gol je dao i Pekaric.Do kraja smo imali dve-tri dobre sanse,stisli smo Indjijce ali rezultat se nije menjao.Najtuznije od svega je to sto su nas oni potpuno nadigrali,nadtrcali,proturali nam pete i duple paseve,probijali se kroz nasu odbranu kao kroz sir,i njihova publika je imala i povoda da u par prilika zestoko uzvikne i vice ole-ole.Sramota,hteo sam u zemlju da propadnem.Najgore od svega sto nam je haos pravio i ismevao dobrom igrom nase igrace,matori Kodzo,koji ima 40 godina i 100 i kusur kila,a nije neki visok igrac.Inace,mi navijaci smo vrsili pritisak na Kodza i njihovog golmana i mogu reci da su mozda i zbog toga oni pogresili kod primljenih golova,eto mi smo dali sve od sebe.Moja je ocena a bilo je totalno ocigledno,da se igraci uopste nisu zalagali,da su bili potpuno nonsalantni,i da su im Indjijci pokazali kako se bori i trci pogotovo.Na kraju kad smo vec gubili 3:2,tek tada su nasi poceli da trce i da se zalazu,stvorili smo par prilika(utakmica je bila dosta produzena 5 minuta,ali i vise) i ja se pitam zasto tako nisu od pocetka igrali?Najvise me je iritiralo sto se uopste nisu uzbudjivali u prvom poluvremenu kad smo vec gubili sa 2:0,i tih zadnjih desetak minuta su odigrali jos losije.
Znao sam da cemo kad-tad zaigrati i sa 3 zadnja vezna(Tumbasovic,Kacar i Popovic) i mislim da smo time usli u Ginisovu knjigu.To se pokazalo katastrofalnim.Pokazalo se da ove sezone nesto ozbiljno skripi i u odbrani i Stosic i Djuric su uzasno odigrali mec.Moram da uputim zamerke onima koji ovde Djuricu daju poene za igraca utakmice vise po inerciji,jer je nemoguce da je on toliko dobar stalno a mi primamo kiks golove iz kola u kolo.Mnogi ga stavljaju u isti kos sa Pekaricem,a izmedju njih itekako ima razlike to se videlo i danas.Pekaric je bio nas mozda i najbolji igrac,jedini se trudio,pokrivao odbranu,dao i gol,ali nije vredelo.Pokusavao je i Kacar,ali bio je usamljen i u jednom momentu je probao sam protiv cetvorice jer mu se niko nije otkrivao.Ipak zameram mu sto je preterano solirao,ali on je bar pokusavao nesto.Djurovski je totalna rupa,u stvari otkad on igra mi kao da svaki mec pocinjemo sa igracem manje.Tu se nesto mora menjati,ne moze nam tako nespreman igrac igrati,a uz to mislim da je i poprilicno izvikan.Popovic,statista uglavnom na terenu,jedino ipak je probao nesto u prekidima i sa nekim duzim loptama,los ali je bilo gorih na terenu.Tadic otkada je usao,pa nije se ni video na terenu,to dovoljno govori,u stvari setih se jedne situacije gde je nesto pokusao.Despotovic,pa moram da priznam danas jako jako los,ovog puta nema opravdanja jer je i dobio neke lopte a reagovao kao pocetnik.Buac,eto on je jos nesto pokusavao i njega cu staviti medju 3 najbolja igraca ako to uopste neko zasluzuje.I to dosta govori o nasoj igri posto sam ja protivnik njegovog igranja u startnoj postavi.Tumbasovic(ako je on igrac sa brojem 14) totalna katastrofa,jos gori od Djurovskog,i na listi trojice najgorih su Djuric,Djurovski i on.Da pridodam i loseg Stosica i Kahrimana naravno.Sto se Damira tice nista mu se ne moze zameriti osim treceg gola koji je na tacni poklonio Indjiji.Ali to uopste nije mala zamerka kostala nas je poraza,ali ipak bih rekao da je bilo gorih od njega.I na kraju da spomenem i Drakulica,eto on je bio nas najbolji igrac,uneo je preokret,glavom je skidao sve bunare koje smo iz ocaja slali i tako smo i dosli do izjednacenja a na kraju jos do nekih sansi,a zamalo nije dao i gol iz slobodnog udarca.Eto jedina svetla tacka u nasem timu,a ipak jako losi nisu bili Kacar,Pekaric i Buac.Nisam dobro video da li je drugi gol za nas dao Kacar ili Buac,ali i to ce se uskoro saznati.
Ovu sramotu dugo,dugo necemo oprati,i nesto smesta treba menjati,zatim kazniti igrace novcano i zavesti gvozdenu disciplinu.Po zavrsetku utakmice igraci su brzo otisli osim nekolicine koja je istrpela nase svakakve povike.Najvise je stradao Kahriman,ali ima jos krivaca poprilicno.Videcemo sta ce biti sa Smederevom,iluzorno je pricati da tu samo pobeda dolaziu u obzir,ali ja bih vise voleo i da izgubimo ali da na terenu vidim Brkica,Smiljanica,Aleksica,pa i Vukobratovica ako ima pravo da igra i za nas ove polusezone.Dokle cemo nasu decu gurati pod tepih,a stavljati u tim neke izvikane menadzerske igrace i decu bogatih roditelja?
Zar se vec nije pokazalo da se isplati dati sansu mladicima eto poput Kacara,pa ranije Krasica,Stepanova,Stojaka,Jovanovica,Belica,Samardzica,Pantelica,Vukova,Dakica...?
O Cvetku i Rabrenu ne vredi trositi reci,svi znamo da su oni lopurde i da treba smesta da odu.Hocemo promene,ali odmah dok jos nije potpuno kasno.
Last edited by ice on Wed Sep 26, 2007 8:58 pm, edited 2 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Dokle cemo nasu decu gurati pod tepih,a stavljati u tim neke izvikane menadzerske igrace i decu bogatih roditelja?
Dok ona dvojica ne odu. Eto dokle. I sramoticemo se jos puno puta na ovakav nacin dok su oni tu. Sve je prolazno samo su Cvetko i Rabren vecni...
ice

Post by ice »

Zaboravih da dam ocenu igre Koraca i Sarca.Korac los,najbolja ocena njegove igre je pogubljen,ne zna gde je lopta,ali ipak je pokusavao nesto bilo je i gorih,Sarac spor kao puz,neupotrebljiv totalno, penzioner,ali Djuric i Stosic su bili gori,mada znam da ce neki njega oznaciti kao krivca za losu igru i greske u odbrani ali to jednostavno nije tacno,jer je bio manje los.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked