Jovanovic je mnogo bolju igrac od Mihajlovica, a vec drugi put(Napredak) unosi zivost i preokret.
Avramovski je samo jednu loptu dodao igracu Vojvodine, kao pozajmljen igrac ne bi trebao da ima mesta ni na klupi.
1. Jovancic
Uvek konstantno - kapitenski i na visini zadatka.
2. Rockov
Odrzao nas u vodjstvu na 0:1
3. Sanicanin
Dobra igra iako je bilo promaje pred golom Rockova, jer je jako duvalo sa desne strane, gde su lose zatvarali tu poziciju Kojasevic i Lakicevic u defanzivi.
Antic nesto bolji na levoj strani, ali potpuno neupotrebljiv u napadu. Momak ne moze ni nogom, ni rukom (iz auta) da doda loptu kako treba. Vracajte Burekovica na levog beka.
Mihajlovic se istinski borio, ali tesko to ide, sto se gola tice.
Avramovski, blagi uzas.
Kojasevic samo na momente, kao i Subotic kod gola.
Vukasovic treci stoper. Mislim da bi sve to Bempah mnogo bolje odigrao, kao i Park u napadu. Park ima jako dobar korak i trk, a mnogo vise vica od Mihajlovica i Jovanovica.
Treba nam i jedan brz igrac u napadu. Ako je to Afrije, dobro bi bilo da probamo sa njime, barem u gostima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jovancic 3 (standardno dobar)
Rockov 2 (bez greske na golo, ispravio sve propuste odbrambene linije ispred njega)
Kojasevic 1 (zbog gola kakav se retko vidja)
Radoye wrote:Jovancic 3 (standardno dobar)
Rockov 2 (bez greske na golo, ispravio sve propuste odbrambene linije ispred njega)
Kojasevic 1 (zbog gola kakav se retko vidja)