Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Del_Boske

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Del_Boske »

Понекад се питам чиме то дрогирају људе који се у Србији зову спортским новинарима...

"Црвено-беле „књиге староставне”, с мирисним цветом лале као повезом, у одељку посвећеном „тренерској династији”, у пост-шампионском заглављу 1989 – 2017"

"Сигурни смо да Илија Столица не би имао ништа против да уместо чувеног „Ћирибу – ћириба, игра Воша к'о Барса” у слављеничком расположењу, убачен у оделу с лалом на реверу у Дунав на свом Лиду или новосадском Штранду, слуша непоновљив вокал Звонка Богдана и „Осам тамбураша с Петроварадина...”

"Кад кренете за Београд, неће више да „спадају гаће” на мосту код Ечке?"

Плус није цео интервју објављен на сајту...
lesa

Post by lesa »

Tvorac novog Spartaka za SK: Momci, gde bežite nazad?

http://sportklub.rs/Blog/Blog-ostalo/a2 ... rener.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...ti si nasa prva ljubav...
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Отвореније причају сведоци мафијашких убистава него актери у српском фудбалу... не кривим их, само констатујем.
I trijumf nad niškim Radničkim je veoma značajan. Da ne pričam mnogo, ali ljubitelji fudbala znaju koliko je ove godine teško igrati protiv Radničkog. Koliko je teško pripremiti se za to i sa kakvim protivnikom se, zapravo, borite kad igrate protiv tog kluba. Ipak, mi smo u jednoj teškoj borbi, pokazali mentalnu i moralnu snagu. Ostvarili smo pobedu 4:2 u jednim izuzetno teškim odnosima, a ljubitelji fudbala u zemlji će prepoznati šta želim da kažem.
Cane

Post by Cane »

Sve je ovde Aca lepo objasnio, kako ono što se odnosi na epizodu koju je imao kod nas i ljude koji su zaslužni za njegov odlazak, tako i ovo vezano za klub iz Niša. Svi koji barem malo prate prilike u našem fudbalu savršeno sve razumeju. I ono o (ne)moralnim ljudima i ovo o Radničkom.
Aco svaka čast i srećno.
Del_Boske

Post by Del_Boske »

STOLICA VEĆ LJUT: Ne ide po planu sa pojačanjima

Posted by Butasport.rs
Date: januar 08, 2018
in: FK Vojvodina, Fudbal, Super Liga Srbije

Novi trener Vojvodine nije zadovoljan situacijom oko pojačanja. ilija stolica 88Foto: Butasport.rs

Trener Vojvodine u četvrtak će izvršiti prozivku i odraditi prvi trening.

„Pa, ne ide sve kako bi trebalo na tom planu. Ne samo što se još nismo pojačali već sam ovde, na Kopaoniku, pročitao u novinama da postoji mogućnost da nas napusti Kojašević“, rekao je Stolica za „Sportski žurnal“, a potom dodao:

„Svestan sam da u kratkom roku nije moguće baš sve da se ostvari, ali očekujem da se neke stvari, ipak, pokrenu sa mrtve tačke. Postavili smo ambiciozne ciljeve i nemamo vremena za gubljenje, tapkanje u mestu i jalova razglabanja. Mehanizam Vojvodine je u prethodnom periodu prilično „zaribao”, potrebna je brza i efikasna akcija da bi se ponovo pokrenuo i doveo u red.“, smatra trener Novosađana.

Izvor: BUTASPORT
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne vidim šta je problem sa pojačanjima. Ako se ne varam ni blizanci još nisu nikoga potpisali.
Turija

Post by Turija »

Karlsson wrote:Ne vidim šta je problem sa pojačanjima. Ako se ne varam ni blizanci još nisu nikoga potpisali.
U tome je i poenta. Jer, kad se oni zainteresuju za igraca, mi cemo ispasti iz igre.
Na kraju, njima gotovo da ni ne treba pojacanja, a nama su neophodna.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ernesto

Post by ernesto »

Pa njima niko ni da ne dodje opet su jaci od nas,mi smo u zaostatku i mi moramo energicnije i uzurbano da radimo!
Banujte me molim vas :beg:
Karlsson

Post by Karlsson »

Bolje da čekamo i dovedemo prava nego kao i obično na brzinu da dovedemo 10ak od kojih će možda dvojica igrati.
ernesto

Post by ernesto »

Nazalost ali mi trenutno ne moze da gledamo ista pojacanja sa njima(nemam para da se takmicimo sa njima),nama bi njjihovi “optaci” dobro dosi!
Mali bek Ilic,Sasa Marijanovic,Pavkov,Radin.....
Banujte me molim vas :beg:
Karlsson

Post by Karlsson »

Opet i ti njihovi otpaci su bolji od naših otpadaka tipa Vujanović, onda ovaj al Džazira ili kako već, Filip Babić, Jevrem Kosnić i slični koji su se zadržali ovde pola godine ili godinu dana, a nisu ni debitovali.

Zato bolje da se načekamo i da dovedemo tri prava igrača u vidu Andrije i Luke Lukovića, Makarića, Mitoševića, Georgijevića... nego da vodimo opet istu politiku i pokušamo na brzinu da pokupimo što više najjeftinijih igrača, pa možda se neko i pokaže.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Jos jedan od plasticnih primera koliko se mi razlikujemo od onih :shit: . Trener izadje u javnost, kaze da nije zadovoljan brzinom kojom se radi, i dobije podrsku od navijaca. Tamo bi ga polovina na krst razapela, jer su imbecili. Njima i Murinjo da dodje, reakcija na ovakvu vest bi bila nesto tipa ''sta ti znas, sta si ti osvojio''. :mrgreen:

Svidja mi se taj karakter kod Stolice. Covek zna da su ovde treneri potrosna roba i dezurni krivci mnogo vise nego negde drugde u svetu, i ne zeli da ga lazu.

Samo napred, Ilija, i sve pod tvojim uslovima! :cheers:

Sto se blizanackih otpadaka tice, velika vecina njih ovde procveta. Caka je pronaci one koji te nece zaslajmariti kad ih vratis u zivot.
Djisa

Post by Djisa »

http://mondo.rs/a1077715/Sport/Fudbal/V ... -CIES.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kup je nas!
Milan

Post by Milan »

Od toga 50% ide na dodavanja golmana sa zadnjom linijom... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote:Od toga 50% ide na dodavanja golmana sa zadnjom linijom... :mrgreen:
I plus 50% rizika od greske golmana i zadnje linije kod nas.
Bilo bi to dobro kada bi se taj slobodni prostor, ostvaren u nasoj odbrani, ucinkovito transformisao u slobodni prostor u nasem napadu.
Da li imamo adekvatne igrace za tako nesto?
Mozda i bude, ali za sada ne.
Ne znam ni koliko to ucestvovanje golmana u zacetku akcije, remeti koncentraciju golmana u postavljanju za odbranu svog gola?
Golman mora biti jako dobar igrac u polju, da ga dodavanje lopte nogom ne opterecuje previse.
OK, mozda je nas sadasnji strah od greske u zadnjoj liniji neopravdan?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply