Kacar --- 3 boda (za promenu . Odigrao je bas kapitenski,postigao dva gola,svojski se borio na terenu.Da li treba jos neki razlog sa 3 boda? )
Popovic --- 2 boda (Gatusso )
Despotovic --- 1 bod (konacno gol)
Kačar 3 - mislim da komentar nije potreban. Gojko majstore.
Kizito 2 - za povratak u tim, konstantno podjebavanje igrača Bežanije uprkosi torturi, posebno od igrača sa brojem 24.
Despotović 1 - gol, pa da se vrati u formu iz prošle sezone
2.Despotović 2 boda, rutinski gol posle odlične kombinacije sa Kačarom, 1 pravi šut iskosa sa desne strane, solidna igra, iako je bio bez podrške oba boka (Tadić i Buač nedopustivo slabi)
3.Popović 1 bod, jedino je on i Kačar mogao da prekine akcije gostiju na sredini terena. Da oduzme loptu ili napravi pametan faul.U napadu dosta slabiji nego lane, ali ne vidim kome bi dao taj bod, a da ga je više zaslužio od njega.Mogli bi da uđu u konkurenciju Đurić i Stošić, ali mislim da je Pop više zaslužio to treće mesto.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kacar 3-boda Kacaru spomenik da se digne.Posebno me odusevilo njegovo ponasanje na terenu.
Miroslav Milutinovic 2-boda Pyno je trcao i ne znam mislim da zasluzuje 2 boda
Despot 1-bod Gol