ssnigd wrote:A zasto bismo trebali da prihvatimo ponudu za Veselinovica? Ako smo vec prihvatili da imam drzavnog sponzora koji je rekao da ce pokrivati godisnje troskove rada kluba, onda mozemo da probamo da odbijemo sve ono sto je ispod neke basnoslovne sume. A po meni, 2.7 miliona za momka od 18 godina, koji je "slucajno" upao u prvi tim i posle pokazao koliko je dobar, uostalom zato ga sada i traze, je smesna cifra.
U eri kada transferi idu u nebo, kada se klinci kupuju za Bog zna koje novce, mora se odbiti sve ispod 5 miliona i procente od dalje prodaje. Decko ima potencijal i dobar ugovor sa nama, pa tako i treba pristupiti prema potencijalnim kupcima.
Sa druge strane, i da prodamo Veselinovica za 10 miliona, opet cemo biti u minusu od cuvenih sedam miliona evra.
Nevezano za pouzdanost informacije, +1 za ovaj post.
Ne znam ko je lepa dama, ali se nadam da ćemo je viđati i ubuduće.
Inače, desilo se čudo neviđeno i novinari počeli postavljati pitanja.
Nisu se baš istakli ali i ovo je nešto. Ako nastave ovako biće nešto od njih.
Cane wrote:Ne znam ko je lepa dama, ali se nadam da ćemo je viđati i ubuduće.
Inače, desilo se čudo neviđeno i novinari počeli postavljati pitanja.
Nisu se baš istakli ali i ovo je nešto. Ako nastave ovako biće nešto od njih.
Očigledno su sad hteli da se istaknu pred gospođicom.
Ako ne dođe Nikolić, za mene je ona zvezda prelaznog roka.
gospodinFKV wrote:Cura je isla sa mnom u razred u srednjoj
Ne vredi, meni nekako Nusa prirasla za srce.Ove posle nje,sve bleda senka
Apsolutno se slazem, ali ste svi olako zaboravili Ivanu Smiljanic.
No, da ne skrecemo mnogo s teme - http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -Vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false;
Spominje se krsenje klupske discipline. Hvala za gol iz kornera, hvala za gol crnim . Sve najbolje u daljoj karijeri...