Donacije za obnavljanje hostinga za sajt/forum
Re: Donacije za obnavljanje hostinga za sajt/forum
Ogi, hvala tebi sto se i dalje cimas i trudis oko fkv.com !!!!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mozda tripujem, ali mi izgleda da sad cak i mnogo brze radi forum nego ranije. Stranice se u sekundi otvaraju 

Milan wrote:Ogi, hvala tebi sto se i dalje cimas i trudis oko fkv.com !!!!!!

Nema na cemu!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
I ja sam to primetio. Super je ako je takoN13 wrote:Mozda tripujem, ali mi izgleda da sad cak i mnogo brze radi forum nego ranije. Stranice se u sekundi otvaraju

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Ali me cudi jako slaba aktivnost clanova.
Da li postoji mogucnost da neki jos uvek ne vide novi host na ovom domenu? DNS problem?
Da li postoji mogucnost da neki jos uvek ne vide novi host na ovom domenu? DNS problem?
- severozapad
Mislim da nije do tehnologije nego vise do ocaja za koju se pobrinuo sportski sektor.
Mislim da si u pravu.severozapad wrote:Mislim da nije do tehnologije nego vise do ocaja za koju se pobrinuo sportski sektor.
Sta da pisemo, sta da ocekujemo?
Ocekujem da vidim u nedelju Nemanju Nikolica, kojeg smo morali dovesti zimus u Vosu i to nas sad kosta Evrope.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov