Добро запажање.Turija wrote:Zlicic, Mesarovic, Arsic i Avramovski ne mogu oduzeti nijednu loptu, bilo kojem protivnickom igracu
Сад још преостаје да преживимо и долазак наше драге гараве маме (мамине) на Карађорђа, па на распуст.

Добро запажање.Turija wrote:Zlicic, Mesarovic, Arsic i Avramovski ne mogu oduzeti nijednu loptu, bilo kojem protivnickom igracu
Pa cekaj,sto sad to zameras treneru koji vodi 4 -5 meceva... ajd realno,koliko je tebi trebalo da shvatis da odredjeni sa tog spiska nemaju kvalitet!? Sve u svemu,kad preispitam sebe,shvatim da sam celu ovu sezonu pisao samo o Jovancicu,Vukasovicu,Emilu i u zadnje vreme Arsicu i Radovanovicu. Djumi,staje sve potrebno za licencu,da nas vadim iz...Turija wrote:Ako pogledamo nas vezni red veceras, da li vam je jasno da tu niko ne moze da oduzme loptu protivniku. A ne moze ni da kreira igru.
Nije mi jasno da to nije bilo jasno Veselinovicu???
Iako nisam usao u kladionicu, mogao bih, 'ladno, staviti na tiket da Zlicic, Mesarovic, Arsic i Avramovski ne mogu oduzeti nijednu loptu, bilo kojem protivnickom igracu. Otud petarda.
Nije se ovde obrukao klub,vec mi forumasi... mi koji sve vidimo pogresno,koji ne vidimo da kada nekome treba on nam to i uzme,a mi uzimamo samo kada nikom ne treba,mi koji velicamo pobedu nad Partizanom i stavljamo je u rang neke evropske pobede,mi koji varimo dvojke u gostima na Vosu,mi koji nemamo svoj stav,svoje ja,svoje oci za gledanje.... a klub... pa oni su standardni,jos od prvog meca u Antaliji na pripremama...Turija wrote: Ovako smo se, ponovo, sramotno obrukali i opet dosli u nedoumicu
Онда ова петица није договорена...Rabba wrote:Gol razlika u plejofu ne igra ulogu.
Tacno, u pravu si... zaboravio sam taj detalj.Rabba wrote:Gol razlika u plejofu ne igra ulogu.