Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
novosadjanin

Re: Super Liga - sezona 2017/18

Post by novosadjanin »

Petokraka hoce da dovede Medojevica, Ivanica, Aleksica, Melega i Jovancica. Taman da vidimo ko je ko :lala:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ernesto

Post by ernesto »

novosadjanin wrote:Petokraka hoce da dovede Medojevica, Ivanica, Aleksica, Melega i Jovancica. Taman da vidimo ko je ko :lala:
Meda mi je licno rekao za par sezona vraca se svojoj kuci da zavrsi karijeru!
Melega i Aleksica kad sam pitao jel istina da prelaze kod cigana,nista mi nisu odgovorili....
Banujte me molim vas :beg:
srkins

Post by srkins »

Meleg samo ceka da raskine sa Turcima i odlazi kod crvenih
a Ivanic nece preci u zvezdu
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

novosadjanin wrote:Petokraka hoce da dovede Medojevica, Ivanica, Aleksica, Melega i Jovancica. Taman da vidimo ko je ko :lala:
Videli bi ko je ko kad bi im mi poslali neku ponudu pa da vidimo koga ce da izaberu,ovako nemamo pravo da se mesamo bilo kome u posao od koga zivi.Od nas nisu otisli kod njih i to je to.Ne bi voleo al ne bi mogao ni da mu uzmem za neko veliko zlo.Devedesetih su redom nasi igraci odlazili kod blizanaca po potrebi Mihajlovic,Tanjga,Vujacic,Vorkapic,Sabo,Pantelic,Marko Perovic,Bajcetic,Zivkovic,Lerinc,Bogdanovic,Krivokapic,Matijasevic.....,to nam se sve gadilo a mrznja prema njima rasla,od Bate pa na vamo, uz par ispada zbog vise sile, taj trend je zaustavljen.Mislim da su to trazili skupstinari iz vremena Bate ili on sam.Stop prodaje igraca blizancima.
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Бар се зна ко смо ми. Ми не желимо да доведемо ниједног од побројаних, а не требају нам ни сви остали који су икада играли за Вошу. Зато доводимо балване из београдске зоне, а форумаши то здушно подржавају. Зато смо ту где јесмо.
Погледајте пример Младости из Лучана, имају најбољег тренера у лиги, тренера са карактером. Могу лако и Куп да узму, а лане су већ играли Европу. Њихов стадион прима 4000 гледалаца - више него што Лучани имају становника. Играчи су им доста матори, махом из околног Чачка и Ужица. Сећамо се како су нас удесили у Купу, а имали смо на клупи "најперспективнијег" тренера у Србији.

Срамота је на шта смо спали ове сезоне, а са оваквом политиком ћемо ускоро и у другу лигу.
ernesto

Post by ernesto »

Kaze Meda da su ga bezbroj puta zvali cigani u prethodne dve godine....
Samo Vojvodina u srcu,nema tih para da predje tamo!
Banujte me molim vas :beg:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/6356 ... ec-zvezdin" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam sta da mislim, pod pretpostavkom da je istina. Decko je produzio ugovor jos sest meseci, probao da izbori Evropu, nije uspeo, odlazi kao slobodan igrac. Nije nas, ne moze on to da oseca kao Meda, Brka, Gojko,...

Samo jednu stvar cu reci, i to direktno Jovancicu: Druze, ti ides negde da budes treca opcija, na poziciji koju pokrivaju likovi na vratima reprezentacije. Ako je to tvoja odluka, nemam vise sta da ti kazem, osim toga da ces dinara videti koliko i terena, i da ce tvoje sledece gostovanje na Karadjordju biti u dresu neke Macve ili Zemuna. Sretno...
Stexman

Post by Stexman »

Takav i takvi ljudi ne smeju da nose kapitensku traku u Vojvodini. Ne prelazi samo igrac u ciganski tabor vec i kapiten. To vise ne sme da se desi.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Čovek je iz Beograda, nerealno je očekivati da oseća Vošu kao svoju... Pogurao je svoju karijeru napred i kao posledica dolazi ponuda od stoke sa Topčidera. Bahati su, može im se. Dobili su odrešene ruke. Ako je mogao jedan Vulićević da se preseli u partizan, ne vidim zašto Jovančić, koji je verovatno najbolji igrač u ligi na svojoj poziciji ne bi isto... Što se trake tiče, ako je priča istinita, valjalo bi je konačno preseliti na ruku momku koji je odavno zaslužuje i zbog igara i zbog odnosa prema klubu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Emil Rockov Kapiten - jedan jedini. :lala:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Nisam bas siguran... Kanda je nasa kapitenska traka postala ukleta. Od Vulicevica do danas je svaki nas kapiten ili zavrsio u blizance ili je bio na pragu prelaska... neverovatno :)

Vratiti nekog bivseg igraca da zavrsi karijeru ovde (koji nema motiv daljih transfera) i dati mu kapitensku traku. Da bude lider u ekipi, u svakom smislu te reci.
Протомајстор

Post by Протомајстор »

N13 wrote:Vratiti nekog bivseg igraca da zavrsi karijeru ovde (koji nema motiv daljih transfera) i dati mu kapitensku traku. Da bude lider u ekipi, u svakom smislu te reci.
Баш тако! И увек тако!
Када се последњи пут догодило да повратник-капитен опоново добије траку? Не сећам се нешто...Пекарић и Ђурић је нису добили натраг, молим нека ме неко подсети?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Zaboravili ste da kod nas i dalje važi retardirano pravilo - daj traku igraču kog sledećeg prodaješ.
Stoga, umesto Emila, ja sam da je ponese Stefan Mihajlović :mrgreen:
Io odio Belgrado
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Red Marquis wrote:Zaboravili ste da kod nas i dalje važi retardirano pravilo - daj traku igraču kog sledećeg prodaješ.
Stoga, umesto Emila, ja sam da je ponese Stefan Mihajlović :mrgreen:
Čini mi se da je Mihajlović otpisan, ne da ga nema na terenu, nego ga nema ni na klupi...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Nije problem sto Jovanca prelazi kod cigana,ako uopste predje,problem je sto dopustamo da pored Rockova on bude kapiten,to je debilizam.Ako Rockov ode kapiten mora biti Veselinovic ili neki nas ino-povratnik.
Post Reply