Transferi
-
Re: Transferi
Dobro je krenuo prelazni rok,treba naci dobrog napadaca.Jos ako se Sergej proda za bar 100 milki,eto para za pojacanja.Mogao bi i Radoja da promeni Seltu,mada njemu fali jedna bombasticna sezona da bi isao u bolji klub,i tu imamo 30%.
Нисам знао да има тако јак уговор. У свако мслучају се мора уложити доста новца у играчки кадар, са играчима чије су плате до 1000 евра европу гледати нећемо.ernesto wrote: Decko dobija 25 soma mesecno
- Протомајстор
Коначно је Дракулић убо и неког нативног Војвођанина! Ђуричин је рођени Зрењанинац. Добро нам дошао! 

- gospodinFKV
Lazio je izgubio veceras od Intera u direktnom okrsaju za LS, tako da ce najverovatnije i prodati Sergeja. Ipak, mislim da je najbitnije da se te pare utope u dugove i delom u ozivljavanje omladinske skole. Svaki dinar koji uspemo da sacuvamo treba da ide u omladinsku skolu.vdn slaninar wrote:Jos ako se Sergej proda za bar 100 milki,eto para za pojacanja.
Izgleda jos jedan Spartanac kod nas , Arandjel Stojkovic .
Kakve ovde ljudi pisu nebuloze, kao doveli smo Milojevica, on je sin trenera zvezde, pa je zato nepozeljan.
Podrzavam dolazak Milojevica ,decko ima 19 godina, ima pitencijal i na njemu ce klub za dve godine debelo zaraditi.
Kao i svake godine imamo problem sa napadacem i tesko je pronaci pravog.Mozda mi forumasi bar da pomognemo sa predlozima.
Po meni Matic iz Macve je najidealnije resenje,malo je u godinama , pa bi pored njega imao jos nekog mladjeg i Gajica
Podrzavam dolazak Milojevica ,decko ima 19 godina, ima pitencijal i na njemu ce klub za dve godine debelo zaraditi.
Kao i svake godine imamo problem sa napadacem i tesko je pronaci pravog.Mozda mi forumasi bar da pomognemo sa predlozima.
Po meni Matic iz Macve je najidealnije resenje,malo je u godinama , pa bi pored njega imao jos nekog mladjeg i Gajica
Taj iz Macve je dobro domace resenje.
Ali po meni najidealnije resenje je neki Afrikanac sa izuzetnim fizickim i trkackim sposobnostima (snazan, brz!, skok, igra glavom... u prevodu - sve karakteristike Abu-a). Samo takav tip igraca u ovoj ligi ima ucinak, a i privlaci publiku.
Mislim da u Africkim ligama ima dosta takvih igraca... Trebalo bi kontaktirati nekog od nasih trenera koji rade tamo da nam predloze nekog. Vecina tih igraca bi i za male plate potpisali da igraju u Evropi.
Ali po meni najidealnije resenje je neki Afrikanac sa izuzetnim fizickim i trkackim sposobnostima (snazan, brz!, skok, igra glavom... u prevodu - sve karakteristike Abu-a). Samo takav tip igraca u ovoj ligi ima ucinak, a i privlaci publiku.
Mislim da u Africkim ligama ima dosta takvih igraca... Trebalo bi kontaktirati nekog od nasih trenera koji rade tamo da nam predloze nekog. Vecina tih igraca bi i za male plate potpisali da igraju u Evropi.
Butasport piše da je Majnc poslao ponudu za Rockova.
Zna li neko detalje?
Zna li neko detalje?
- Neizlecivi
Da li je Emil 100% u vladnistvu kluba? Nema nekih menadzera, fondova ili slicnih stvari?
Hajdin: Zvezda me ne pušta u Vojvodinu!
http://www.butasport.rs/fudbal/ekskluzi ... vojvodinu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.butasport.rs/fudbal/ekskluzi ... vojvodinu/" onclick="window.open(this.href);return false;
A Mogli prelazi ni manje, ni više nego u Đenovu.
Želim mu od srca svu sreću u karijeri, ali boli što nismo ni dinar uzeli za njega.
http://www.mozzartsport.com/fudbal/vest ... ine/295875" onclick="window.open(this.href);return false;
Želim mu od srca svu sreću u karijeri, ali boli što nismo ni dinar uzeli za njega.
http://www.mozzartsport.com/fudbal/vest ... ine/295875" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam mene ovo sa Milojevićem juniorom jako podseća na ono sa Mariom Đurovskim gde će on u Vošu cigan ovo ono bla, bla bla a ako se ne varam postigao skroz ok uspeh u dresu Voše, pa neka tako bude i sa juniorom a plus toga dosta je i mlađi od Maria kad je došao kod nas
.

Ja nisam nešto oduševljen, ne samo zbog tate mu, nego i zbog toga što nama trebaju igrači koji će da prave razliku, a ne rezerve Čukaričkog.
Ali pošto vidim da većina hvali potez uprave neću više ni reč reći o dečku dok ga ne budem video.
Samo se nadam da će ga tata pustiti da igra protiv Zvezde kako treba.
Ali pošto vidim da većina hvali potez uprave neću više ni reč reći o dečku dok ga ne budem video.
Samo se nadam da će ga tata pustiti da igra protiv Zvezde kako treba.
- gospodinFKV
Pa i nije nesto mnogo mladji. Mario je imao tipa 21 godinu.
@Danilo
Niko to nije rekao, samo je receno da ce se drugacije posmatrati, i smatram da ce morati vise da se dokazuje, pogotovo ako mu babo ostane u zvezdi u nekom narednom periodu, jer ako zablista kod nas, siguran sam da se cacin poziv odbiti nece, i da ce se ponoviti ono skuleticevo, koji je hteo ''peske do beograda da ide''. Kad u takvim okolnostima dodjes, treba opravdati ocekivanja navijaca, koja ce sigurno biti mnogo veca od tipa Djuricina.
@Danilo
Niko to nije rekao, samo je receno da ce se drugacije posmatrati, i smatram da ce morati vise da se dokazuje, pogotovo ako mu babo ostane u zvezdi u nekom narednom periodu, jer ako zablista kod nas, siguran sam da se cacin poziv odbiti nece, i da ce se ponoviti ono skuleticevo, koji je hteo ''peske do beograda da ide''. Kad u takvim okolnostima dodjes, treba opravdati ocekivanja navijaca, koja ce sigurno biti mnogo veca od tipa Djuricina.

А поднаслов - ђак црвене звезде.Karlsson wrote:A Mogli prelazi ni manje, ni više nego u Đenovu.
http://www.mozzartsport.com/fudbal/vest" onclick="window.open(this.href);return false; ... ine/295875
Што се тиче играча без клубова, Драган Мрђа је један такав. А има и једна позната фаца - Љубиша Вукеља

Да нам је нешто пара па да потпишемо Мирка Вучинића на једно 6 месеци, без клуба је готово годину дана. Био би атракција и по.