Super Liga - sezona 2025/26
-
Re: Super Liga - sezona 2018/19
upravo tako, samo se pomere pijuni i eto neko drugi iza ova dva kancera. ok jedino mi je drago sto smo sada daleko trenutno od te septicke, cucimo u cucavcu... 

Pravo u centar.Red Marquis wrote:Kad Radnički počne da osvaja titule onda možete da ih poredite sa blizancima. I onda bi im trebalo 50 godina da sustignu iste po lopovlucima.
Nemojte se zajebavati, svi smo mi statisti u nadkurivanju dva govneta. Danas zamazivanju javnosti služe Nišlije, za tri godine biće možda Kragujevčani, možda mi...
Ovakav današnji Radnički je osmišljen u glavnom i jedinom centru moći a ne da su oni sami eto tako skupili muda i počeli da kradu gde im se digne.
Medjutim, Radnicki je dobio sansu da se izvuce iz bunara i posle moze da ocisti kratkotrajnu mrlju na istoriji Kluba.
Mi smo u daleko vecem problemu i bez perspektive.
Radnicki ima i stadion koji je OK, a ne kao nas, sa Frankenstajn tribinama, osim zapadne. Ona sedista na Istoku, od pre 50 godina, su sramota svakog postenog coveka.
Imaju i grad koji je pomogao Klubu, pa i gradjane koji ce mnogo pre postati navijaci Radnickog, nego sadasnji i buduci Novosadjani. Nosimo i istorijsko ime i tradiciju, ali njima u pokrajini, FKV bas nista ne znaci.
Na kraju, bez obzira na sve, Radnicki je sinoc odigrao odlicno i odlucno.
I sto je napisao Marquis, nikako se ne moze uporediti sa nekim koji to radi vise od pola veka.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator
Ovo za stadion baš i nije istina nažalost.
Čair je (iako rađen pre samo nekoliko godina) već zreo za rekonstrukciju. To se ne da primetiti možda na tv snimku, ali plafoni, problemi sa svlačionicama, prokišnjavanja, tu je bio teški fušeraj. Nisam bio u poslednjih godinu dana, možda su nešto ušminkali.
Čair je (iako rađen pre samo nekoliko godina) već zreo za rekonstrukciju. To se ne da primetiti možda na tv snimku, ali plafoni, problemi sa svlačionicama, prokišnjavanja, tu je bio teški fušeraj. Nisam bio u poslednjih godinu dana, možda su nešto ušminkali.
Io odio Belgrado
- Pera Centar
Momci, da li je neko kriminalac 3 godine ili 50 godina to je isto, to je kriminalac.
-
Red Marquis wrote:Ovo za stadion baš i nije istina nažalost.
Nas stadion izgleda kako treba samo na tv snimku jbg.. Ali postoje naznake i to ozbiljne da ce se rusiti zapad sad na prolece i praviti nova tribina tu(jedina koja nije uradjena) kao i natkriti stadion i promeniti trava, pa makar to mozda bude korisna stvar od ovih koji su zaposeli klub i trpaju pare u dzepove kako preko kladionica (smesni mec protiv Proletera npr) i ucesca u kval za ligu evrope... I razumem i ne razumem ovde pojedine likove, vise puta sam rekao sebi da necu vise da pisem, ali stvarno ima dobrih likova na forumu pa kao to uvek pobedi sta znam.. Pitao me Turija npr sta mislim o mecu sa Proleterom i o nedolasku Lalata, video sam ja to pitanje jos pre nedelju dana, ali nisam mogao nista da mu odg, crveneo sam nedelju dana, sta da napisem coveku... Katastrofa je sta se radi (istina mnogo manje nego prosle sez. ali se radi) jer imamo stvarno , stvarno dobar tim posle duze vremena a radi se ovo..idemo pre par kola nas cetvorica za Lucane da pogledamo Radnicki a u autu se razmisljamo da li prelazimo pola Srbije da bi gledali predstavu ili ne , jbg bas, ali uslo u krv i sta da se radi. Odvede te cale sa 6-7 godina na stadion, i narednih 30-ak gledas skoro svaku iu prvoj i drugoj i srpskoj ligi cak..i sta sad, ne mogu da navijam za Rudar Kostolac..kao sto ne mogu ni da opravdavam sve sto se desava oko kluba..nezgodna situacija za veliku vecinu nislija.
- Red Marquis
- Moderator
Jeste. Samo što neki kriminalac zaslužuje 5 godina zatvora a neko doživotnu.Pera Centar wrote:Momci, da li je neko kriminalac 3 godine ili 50 godina to je isto, to je kriminalac.
Niko ovde ne pravda šta Radnički radi, samo tvrdim da su oni namerno gurnuti u prvi plan i pušteni sa lanca zarad skretanja pažnje od stuba srBstva.
Io odio Belgrado
Kec, ne obaziri se, nismo mi mnogo bolji. Ovi da mogu i da su sposobni, nista drugacije ne bi radili. Mogu da se gnusam trenutnog Radnickog, ali to ce i dalje biti klub na koji gledam sa simpatijama. Isto kao i navijace, sa kojima sam siguran da delimo stavove...
POŠTO OBRAZ ???!!!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=cjl3zAtnd0s[/video]
Teren u Subotici izgleda sjajno!
Nadam se da se tokom zime nece previse pokvariti trava.
Koliko skupo moze biti da se nabavi ovakva nova trava? Cak i na krs stadionu, kada se gleda, premocno izgleda.
Teren u Subotici izgleda sjajno!
Nadam se da se tokom zime nece previse pokvariti trava.
Koliko skupo moze biti da se nabavi ovakva nova trava? Cak i na krs stadionu, kada se gleda, premocno izgleda.
- naseljekolumbija
Читам да је и Вождовац дошао на ред да буде покраден против Радничког овај пут у режији ћелавог дебила Анђеловског који је и нас крао овде у НС-у недавно
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1479022
Косан само оштро и у месоKosanović izazvao skandal i vređao novinarku: Idi kući i spremaj ručak
Trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović napravio je skandal na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.
Kosanović je verbalno napao saradnicu "Sportskog žurnala", prenosi ovaj beogradski list.
"Ne mogu da slušam gluposti… Idi kući i spremaj ručak", poručio joj je Kosanović na pitanje koje je bilo postavljeno Enveru Alivodiću.
Trener Napretka je u tom trenutku prekinuo konferenciju i napustio salu.
Inače, Kosanović je već duže vreme u sukobu sa novinarkom pomenutog lista, a pre tog incindenta na konferenciji o samom gostovanju Zvezdi je rekao:
"Idemo da odigramo tamo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je izvanredan bez obzira na vremenske prilike... Rezultat nije u prvom planu. Mi možemo da ga želimo, ali moramo da budemo realni. Isto tako smo svesni da ako budemo igrali kako mi možemo, to će biti veoma lepa utakmica. Možda i neizvesna".
"Žurnal" je najavio tužbu uz reči da je "polna diskriminacija postala aktuelna na Napretkovim konferencijama za medije", a u tekstu podsetio i na neke od Kosanovićevih ispada u prošlosti.
Alivodić veruje da će Kruševljani pružiti dobar otpor.
"Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Zvezda ima dva tima, podjednako dobra. Mi ćemo pokušati da iskoristimo svoju šansu. Sigurno je da ne idemo da se branimo i mislim da će biti dobra utakmica. Nijedna ekipa koja igra protiv nas se ne pita samo ona, pa tako ni Zvezda", rekao je iskusni Alivodić.
- gospodinFKV
Budala pijana...Због питања, које и није било упућено њему, него Енверу Аливодићу, а тицало се промене тактике у другом полувремену дуела са Пролетером одлучио је да напусти салу за прес конференције.
- Не могу да слушам глупости, госпођа умислила да познаје фудбал, иди кући и спремај ручак – брутално је Косановић поручио новинарки Журнала.
- Red Marquis
- Moderator
Kokarda Terzić u izjavi za Mond

A i ovo..."Crvena zvezda nije samo fudbalski klub. To je ideologija, filozofija i nacionalni simbol. Zvezda je čuvar srpskog identiteta i pravoslavne religije".
U našem fudbalu nema korupcije, sve je to pitanje percepcije. Loša slika o našem fudbalu je stvorena jer su mnogi ljudi bez razloga uvučeni u blato. Političari su koristili svoju poziciju da blate ljude i smeštaju im zbog ličnih interesa. A u Srbiji kada je neko u zatvoru, mi na to ne gledamo isto kao vi u Francuskoj
Io odio Belgrado
U njegovom svetu na pravoslavnim hramovima izgleda ne stoje krstovi nego petokrake. A Srbi se ne krste nego se petokrace - i to levom rukom.
No danas je to postala svetska moda, da se radi revizija istorije uz pomoc "alternativnih cinjenica", pa je tako izmedju ostalog tzv. Republika Kosovo svrstana u zemlje pobednice u Velikom ratu, pa sto onda ne bi i klub UDBe postao simbol srpstva i zastitnik pravoslavlja. Danas se sve moze, istina i moral vise ne stanuju na ovoj planeti, samo trpaj i ne vadi...
No danas je to postala svetska moda, da se radi revizija istorije uz pomoc "alternativnih cinjenica", pa je tako izmedju ostalog tzv. Republika Kosovo svrstana u zemlje pobednice u Velikom ratu, pa sto onda ne bi i klub UDBe postao simbol srpstva i zastitnik pravoslavlja. Danas se sve moze, istina i moral vise ne stanuju na ovoj planeti, samo trpaj i ne vadi...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Šta sve nalupeta ova karikatura od čoveka, eksponent i perač prljavog novca kriminalnih krugova iz CG, kojima rukovode čuveni zaštitnici srpstva i pravoslavlja Brano&Milo.
Jest da smo i mi imali, na žalost, ozbiljnih veza sa istima (zna se zbog koga i do kada), ali ipak niko naš ni tada nije bio uporediv sa ovom bitangom.
Ali dobro, kakav klub i "bastion srpstva", takav i predsednik, ili šta li već tamo ovaj iskeženi lopovski stvor.
Jest da smo i mi imali, na žalost, ozbiljnih veza sa istima (zna se zbog koga i do kada), ali ipak niko naš ni tada nije bio uporediv sa ovom bitangom.
Ali dobro, kakav klub i "bastion srpstva", takav i predsednik, ili šta li već tamo ovaj iskeženi lopovski stvor.
- gospodinFKV
Mislim, svi smo videli onu novinarku za vikend. Danas mozes da kazes sta hoces u ovom sfinkteru od drzave, a i radis ako si dovoljno blizak sljamu na vrhu djubrista.