Malo će ti se ljudi na ovom forumu složiti sa ovom konstatacijom. I sa prvim delom, i sa drugim.Danilo wrote:Bice bas tesko dovesti spica , tako da bi Vujaklija bio nadam se dobro resenje
Transferi
Re: Transferi
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ajde prestani da nam vise proturas menadzerske balvane. Ja sam bolje resenje od VujaklijeDanilo wrote:Bas nas zaobilaze igraci , mozda smo 6,7 opcija, Zvezda , partizan ,inostranstvo, radnicki, cukaricki, pa i krusevac...
Bice bas tesko dovesti spica , tako da bi Vujaklija bio nadam se dobro resenje

Kup je nas!
Ma zab..... me za Vujakliju, ali to je realnost , i mogli bi da se šutamo u .... kad bi ga doveli.
Bas me interesuje koga bi vi zeleli...koji su to igraci
Danilo wrote:Ma zab..... me za Vujakliju, ali to je realnost , i mogli bi da se šutamo u .... kad bi ga doveli.
Evo recimo, umesto Vujaklije........., apsolutno niko. Nije nista bolji od igraca koje imamo, a jos ima I godina. Bolje Ezea da stavimo na spica, Gajica za rezervu, nego da dovodimo polovnjake I balvane!
Kup je nas!
Ima i to logike, slazem seDjisa wrote:Danilo wrote:Ma zab..... me za Vujakliju, ali to je realnost , i mogli bi da se šutamo u .... kad bi ga doveli.
Evo recimo, umesto Vujaklije........., apsolutno niko. Nije nista bolji od igraca koje imamo, a jos ima I godina. Bolje Ezea da stavimo na spica, Gajica za rezervu, nego da dovodimo polovnjake I balvane!
- gospodinFKV
Mislim da bi Vujaklija prosao kao Asceric otprilike. Nije da ne bi dao par golova, ali ako je ''par'' golova sve sto trazimo od napadaca, onda je*at ga...
edit: da ne spominjem da je veternicki cigan...sljam...
edit: da ne spominjem da je veternicki cigan...sljam...
Zna se Vujaklijina istorija.
Igračke karakteristike ne bih isticao. Da je bio loš i nije, da bi nam koristio više od postojećih, nisam siguran. Da bi bio skup, vrlo verovatno da bi. Ne samo da Eze može na špica, nego je i Đuričinu prirodna pozicija u špicu. Samo kad bi se neko interesovao iz stručnog štaba.
levo Eze ili Nešković, desno Gojkov, u špicu Gajić ili Đuričin...
Milojević, Stojković, Ahčin, Arsić, Srećković, Simić, Huhumis, Antić, Đurić da napuste klub. Nuditi ih u paketima za razmene sa drugim klubovima, cenim da se ponešto za neke od njih može dobiti.
Igračke karakteristike ne bih isticao. Da je bio loš i nije, da bi nam koristio više od postojećih, nisam siguran. Da bi bio skup, vrlo verovatno da bi. Ne samo da Eze može na špica, nego je i Đuričinu prirodna pozicija u špicu. Samo kad bi se neko interesovao iz stručnog štaba.
levo Eze ili Nešković, desno Gojkov, u špicu Gajić ili Đuričin...
Milojević, Stojković, Ahčin, Arsić, Srećković, Simić, Huhumis, Antić, Đurić da napuste klub. Nuditi ih u paketima za razmene sa drugim klubovima, cenim da se ponešto za neke od njih može dobiti.
- AntonioKasano
Slazem se za nabrojane igrace osim Djurica pa i Milojevica. Mislim da je mali na piku jer je sin petokrakinog trenera i razumem ljude u tom slucaju ali se ne slazem. Da je nas omladinac verovatno bi se kotirao mnogo bolje. U principu ako nije na nekoj pozajmici da se razigrava ako klub moze posle da ga proda mislim da moze biti izuzetno koristan... Znamo i za veliku platu koju ima na papiru ali nije jedini sa takvom kombinacijom... U Dnevniku pise da se rastajemo sa Arsicem i Anticem, nadam se da je Devetak projektovan za levog beka. On levo a Lazarevic desno i ne moze biti gore nego sa svim polovnjacima koje su dovodili u zadnjih xy godina...
Mene Milojević jednostavno nije dojmio... Na trenutke bi zasijao, međutim, to je sve bilo kratko i ne baš intenzivno...
Što se Đurića tiče, igrao je na poziciji koja njemu nije prirodna. Možda sam oštriji u njegovom slučaju, ali nekako bih voleo nekog zanimljivijeg ofanzivnog veznog na proleće. Možda moj jedini hir.
Najveći problem je tu i dalje struka, koja voli da strpa igrača gde ne treba pa to ti je.
Što se Đurića tiče, igrao je na poziciji koja njemu nije prirodna. Možda sam oštriji u njegovom slučaju, ali nekako bih voleo nekog zanimljivijeg ofanzivnog veznog na proleće. Možda moj jedini hir.
Najveći problem je tu i dalje struka, koja voli da strpa igrača gde ne treba pa to ti je.
Luka Sinđić na pripremama sa Zemunom. Nema potvrde da je potpisao za njih.
- gospodinFKV
Djuric i Milojevic su seljakani sa pozicije na poziciju, i previse da bi nesto pokazali da nas sad oduvaju. Djuric se utopio u sivilo ekipe, uz povremene momente gde je pokazao da je za nasu ligu i vise nego solidan igrac, naravno, na svojoj poziciji.
Igrac sa ove liste koji bi stvarno trebao da ostane, makar do kraja sezone, jeste Sreckovic. Decka je stigla ta gadna povreda, ali u tih par tekmi sto je igrao nije bio los.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/kri ... 22-01-2019" onclick="window.open(this.href);return false;
Igrac sa ove liste koji bi stvarno trebao da ostane, makar do kraja sezone, jeste Sreckovic. Decka je stigla ta gadna povreda, ali u tih par tekmi sto je igrao nije bio los.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/kri ... 22-01-2019" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno se bojim da pregledam listu tih potencijalnih napadaca iz inostranstva. Prvo ime kojeg se bojim je Djordje Despotovic, a tu su jos neki sa malom minutazom u svojim klubovima poput Skuletica, Bojana Matica, Dalibora Veselinovica, Bojana Dubajica,...lista je stvarno ogromna.У фокусу нам је ангажовање нападача и у озбиљним смо преговорима с једним српски фудбалером, повратником из иностранства, који би у наш клуб дошао на позајмицу
- AntonioKasano
Misle na Georgijevica mozda
Dubajić potpisao za BATE pre mesec dana. Znam da je Matić sklonjen u Koreji... Teoretski i Vujaklija se uklapa u profil povratnika...gospodinFKV wrote:...
Moguće da si u pravu.AntonioKasano wrote:Misle na Georgijevica mozda
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1497075" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 23-01-2019
Iz ovog teksta vidimo sledeće:
Igrači koje je klub otpisao i traže novi: Ahčin, Arsić, Huhumis, Antić.
Miloš Zličić nas je napustio.
Starič se ne pominje, moguće da je prošao onu probu u trećoj španskoj ligi.
Sinđić je sa Zemunom, valjda će tamo i ostati.
Rizvanović je i dalje upitnik, od kako je došao niko ga nije pomenuo.
Svi ostali sa starog spiska su otišli na pripreme, tako da bi trebalo da klub računa na njih.
Iz ovog teksta vidimo sledeće:
Igrači koje je klub otpisao i traže novi: Ahčin, Arsić, Huhumis, Antić.
Miloš Zličić nas je napustio.
Starič se ne pominje, moguće da je prošao onu probu u trećoj španskoj ligi.
Sinđić je sa Zemunom, valjda će tamo i ostati.
Rizvanović je i dalje upitnik, od kako je došao niko ga nije pomenuo.
Svi ostali sa starog spiska su otišli na pripreme, tako da bi trebalo da klub računa na njih.