CRD FCV wrote:У вези овога са Косановићем. Човек ради свој посао. Доведен је да селектира млађе селекције ил шта му је већ посао тамо јер је то овде радио веома успешно и још у нашој школи фудбала, тако да тачно зна кога треба да доведе. Посао као и сваки други, нема ту неког циља оштећивања нашег клуба. Исто би то радио и да је отишао у било који други клуб.
Ово што се дешава са том децом је показатељ једног много већег проблема. Нисмо способни да задржимо своју децу. Клуб је тотално незаинтересован за њих. Што им клуб није понудио неке уговоре на пар стотина евра, само толико да их задржи ако су они већ толики таленти? Или они нису таленти, што ми је мање реално, или клубу пуца она ствар доле за њих као што сам већ навео. Још нисам видео да неко тако лако пушта да им најталентованији од тако лако. Све ме то враћа на ситуацију са Петром Мићином. Дечко је без динара отишао у Чуку и одатле продат за 2.5 милиона евра колико се тада спомињало. До данас нико није одговарао за један такав промашај, велика срамота за овај клуб.
Но да апострофирам, ако је некога за кривити што нам деца одлазе, треба прстом упрети у управу/управе, не у Косановића.
U potpunosti se slazem da je veca krivica kluba od "krivice" kosanovica. To ne znaci da nemam najgore moguce misljenje o debelom krmetu i naravno da mu treba zabraniti prilazak stadionu i VB-u. Ali problem je prvenstveno u nama i kurcobolji ljudi koji vode ovaj napaceni klub...