Ovaj i Nastu zajeb"o

Grozna statistika samo pokazuje koliko je tehnicki limitiran igrac u ofanzivi, a i idejno.Voja wrote:Citam za Antica na Mondu 105 utakmica,jedan gol i dve asistencije![]()
![]()
![]()
Ovaj i Nastu zajeb"o
Jeste i hvala mu za taj gol.AntonioKasano wrote:Ali svima drag gol u Belorusiji za prolaz...
I ja vidim dugokose...naseljekolumbija wrote:Jeл ја једини овде видим неког рокера кад се отвори линк од Саше?ја не бих за било какву плату или због било каквог притиска лизао чизме творзану и осталој жгадији и низашта на овом белом свету не бих продао веру за вечеру. Али то сам ја,на овом свету има разних људи и разних мишљења. Ако пристане сада, после свега што је рекао испашће трагикомичан
Nigde u mom postu nisam napisao da je izvor Mirko Ivanić, osoba. Ja očekujem da mi obraz bridi od činjenice da je klub koji volim dospeo do kliničke smrti. Čak ni legende kluba više ne osećaju ništa prema istom. Na tribinama su nam ostale samo notorne seljačine koje imaju duha isto kao hoklica-tronožac. Na navijačkoj tribini ima još 70 poslednjih, čak ni da ne ulazim u njihove motive bivanja tamo. Ne samo da se ni po čemu više ne razlikujemo od mulja u kojem smo, nego mi se čini da su čak neki drugi u ovoj ligi oni koji imaju nekakvog šmeka, a da smo se mi pretvorili u Hajduk Kulu, Smederevo, Zvezdaru, Milicionar... Situacija "Mirko Ivanić" samo može postati još jedan ekser u kovčegu u koji je klub već postavljen.Minja wrote:Хајде прво да видимо, али се не слажем да би то био "Епски шамар". Каријера је кратка, повреде свакодневне, време пролети. Шта човек заради, зарадио је. Иза си само обичан смртник, а новац се топи са рачуна. Тек понеки фуцош успе касније да направи систем да се новац повећава. Углавном се смањује, с тим да неки заврше и као социјални случајеви. Немамо ми право, данас поготово, да тражимо било какву жртву од било којег играча. Наш проблем није Иванић већ систем који је један леп и потенцијално просперитетан клуб гурнуо у рупу из које не може да изађе. То је проблем. Тужно је што ми не размишљамо да вратимо Иванића. Ниједном нигде тако нешто нисам прочитао.
На памети ми је утакмица са Рапидом у Бечу. Пријатељ и ја купили карте за трибину са домаћим навијачима, дали по 20е за сваку. Вођи навијачки препоштени, који су се, касније, сви редом на прву озбиљну понуду продали, толико су се бусали и курчили, наступали са толико прскајућег клубопатриотизма, да се нисам сматрао довољно вредним да будемо на истој трибини.
Очекујеш од играча да се држе некаквих лажних принципа, а они који су нао највернији, продају се чим стигне прва озбиљнија понуда? Није фер пријатељу.
Čekam da izađe "fudbal", kojeg nema već mesec dana, da se sredi Wikipedija, tako da do tada mrka kapa. Sinđić je otišao na pripreme sa Zemunom, ali njihove socijalne mreže su skandalozne.Beonic wrote:Ažuriran je spisak na zvaničnom sajtu: https://www.fkvojvodina.rs/prvi-tim/igraci/
Na njemu se nalaze svi momci koji su na pripremama + Huhumis i Ahčin na koje se ne računa i koji i dalje traže novi klub.
Na spisku se iz nekog razloga nalazi i Mirkov koji je na pozajmici (drugi momci koji su na pozajmicama nisu na spisku).
Što se tiče starog spiska, više nema Filipa Stariča i Luke Sinđića, što bi gotovo sigurno značilo da su napustili klub.
Od igrača koji su na vikipediji još nema ni Hrvoja Rizvanovića.