22. kolo: c. zvezda - VOJVODINA 4:0 (2:0)
Re: 22. kolo: c. zvezda - VOJVODINA, subota u 16h
Cigani igraju sa pola gasa
A evo ga ušao i najveće go**o, Smrad, liga đubre drugim rečima 0 od čoveka 

Ипак смо гори него што сам мислио.CRD FCV wrote:Очекујем пораз од 3:0. Сваки резултат бољи од тога сматрам успехом.
Da budem iskren, ja sam očekivao puno gori rezultat na kraju...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ko mlohava kita. Jeb'o bi, nesto se kurobeca, al' dzabe kad nije kadar. E to smo mi sada.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Bravo Krivokapicu, tako se motivisu igraci
Ozivljavamo propale karijere zvezdinim igracim i to bas u svakoj utakmici protiv njih, bolje reci sa njima zajedno.

Ozivljavamo propale karijere zvezdinim igracim i to bas u svakoj utakmici protiv njih, bolje reci sa njima zajedno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zvezda da je htela laganih 7-8 komada!Kada dovedes Mitosevica kao pojacanje onda tesko da si ozbiljan klub, igrac koji pokriva 15m u krug i ako tu ide tu je ako ne e pa jbg. Ostali tek nesto bolji sto nije tesko. Devetak najbolji, Gojkov jedini koji je imao ideju ali niko ni da pokusa da ga prati, Eze uzasno koliko ne razume saigrace, Djuricin kao Mitosevic katastrofalan i steta sto ih nisu pozajmili Kabelu a vratili Pantelica i Vladuca. Odbrana se raspala pre svega zbog ocajne sredine terena, u kojoj je Djuric odigrao najlosiju utakmicu odkada je dosai, Milojevic u drugom tek malo konkreniji i borbeniji. Sve u svemu ono sto sam i ocekivao, pa cak i rezultatatski bolle!
Rezultat je najmanje bitan. Nego igra,sistem.... mi to nemamo. Najbolji primer je Djuricin,njega je sistem u Spartaku nacinio igracem,tesko da ce to kod nas ikada biti. Pa cak i Matic onim jednim sutem pokazuje koliko je opasan,ali dzaba mu,kada nema bekove,kada nema prednjeg veznog....

-
ko je zenin sin sa one parole o drakulicu?
Mladja Devetak u defanzivi dosta solidan a ostalo za zaborav.
Ima sledeća utakmica
Ima sledeća utakmica

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Djumi, mozemo li cuti, tj ovde procitati (obecane) utiske iz Beleka?
Hvala!
Hvala!
Last edited by Turija on Sat Feb 16, 2019 8:33 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jel' može neko upućeniji da objasni onu cigansku koreografiju početkom drugog poluvremena?
Turija moj veruj mi da nije sad vreme da pričam o tome posle ovakve predstave ali generalno to je to.Turija wrote:Djumi, mozemo li cuti (obecane) utiske iz Beleka?
Hvala!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Slazem se da nije vreme.Djumi wrote:Turija moj veruj mi da nije sad vreme da pričam o tome posle ovakve predstave ali generalno to je to.Turija wrote:Djumi, mozemo li cuti (obecane) utiske iz Beleka?
Hvala!
Danasnja predstava je deprimirajuca sa svih aspekata na terenu i oko njega.
Valjda ce biti bolji trenutak za analizu?
Iskren pozdrav.
I mislis da treba cutati?Turija wrote: Danasnja predstava je deprimirajuca sa svih aspekata na terenu i oko njega.

Djumi,imas li mozda podatak,koliko smo suteva na gol zvezde imali kada smo pod tvojom komandom izgubili slicnim rezultatom?