gospodinFKV wrote:Jao manite se tih jeftinoca. Taj nas je isto tako postovao i onim blazenim osmehom protiv zvezde, gde je na gostovanju sa duplo jacim timom dobio 4 komada od duplo gored tima

nego sto je ovaj, a i sa Cukarickim se isto tako lepo posprdao kad je na atletsku stazu izveo decu u zvezdinim dresovima i napravio cirkus. I za taj Cukaricki je imao puna usta hvale, kako su najorganizovaniji klub u drzavi i kako mu je tu najbolje, tako da njegove reci otprilike vrede koliko i predizborna obecanja njegovog politickog idola.
Ne patimo svi od selektivne amnezije, pa nas je malo teze ''razneziti'' recima ovog renomiranog strucnjaka.

Da je bilo koji drugi covek u pitanju, a ne Lalatovic, bio bi dizan u nebesa... Jedini je covek koji se zadrzao na klupi vise od 3 meseca u novijoj istoriji, igrao se lep fudbal (ne sa preterano jakim timom... jacim od ovog danas svakako, ali opet daleko od onog sto prizeljkujemo u Vojvodini), Imao odlicne rezultate i u ligi, solidne i u Evropi, i odnos prema klubu i navijacima je bio i vise nego korektan tokom boravka u Vojvodini... pa cak i nakon boravka je iskazivao vise postovanja prema Vojvodini, nego nasi treneri u tom trenutku.
Njegove dve najvece mrlje u karijeri jesu to sa klincima u Cukarickom, i izjava posle pobede nad partizanom dok je bio trener Napretka. U oba slucaja je vodio druge klubove, i to me ne zanima previse. Dok je bio u Vojvodini, mrlju nije imao. Sa druge strane, nikad nije ni krio za koga je oduvek navijao, tako da pustimo to na stranu. Njegov odonos prema nasem klubu je bio i vise nego dobar i dok je bio trener i nakon tog perioda.
Svi se hvataju za onaj poraz i njegov 'osmeh'... a cini mi se da smo upravo poslednji put dobili zvezdu dok je on bio trener. A i u poredjenju sa svim drugim trenerima u poslednjih nekoliko godina, on ima najbolji ucinak protiv cigana.
Budimo iskreni, da je bilo koji drugi trener (jos ako je nas bivsi igrac) uradio isto to sa nasim klubom (rezultati, igra, srcanost za vreme utakmica, odnos prema klubu, navijacima za vreme i posle mandata, motivacija igraca, ... itd), verujem da bi bio proglasen legendom kluba.
Ali, nije to tema... nisam ni ja nekakav ljubitelj Lalatovica, ali mislim da se covek neopravdano napada ovde. Postoje drugi ljudi koji vise zasluzuju kritike od Lalatovica (izmedju ostalog i nas sadasnji trener i mnogi drugi ljudi koji su danas u klubu).
Sto se utakmice sa Nisom tice, nazalost ne ocekujem nista pozitivno. Verujem da ce biti bleda igra, lose sudjenje, malo navijaca i vrlo moguce nova bruka. Ali opet, bolest je bolest - vidimo se na Karadjordju.