Transferi
Re: Transferi
Pa ti obicno sve znas...Danilo wrote:Koji je drakuline zene sin
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Potvrđen je odlazak Luke Sinđića u Zemun.
Da ne bih pisao na temu gde su šta rade, Nikola Perić je posle Subotice prešao u Vranje.
Da ne bih pisao na temu gde su šta rade, Nikola Perić je posle Subotice prešao u Vranje.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Pronašao sam i Filipa Stariča. Registrovan je za rezervnu ekipu španskog trećeligaša San Sebastian de los Reyes.
Uvek su me fascinirali ti igrači koji se dovedu, gotovo nečujno, nikada ne debituju i samo nastave dalje. Evo za ovog Sinđića nismo znali da je u timu, sada prešao u Zemun i odmah 90 minuta. Isto to i za Hrvata.
Rešili su se većine otpisanih igrača, ostali još Huhumis i Ahčin.
Mogli bi neke klince na pozajmice poslati, kada već nisu u planu da igraju...
Rešili su se većine otpisanih igrača, ostali još Huhumis i Ahčin.
Mogli bi neke klince na pozajmice poslati, kada već nisu u planu da igraju...
Prelazni rok u Srbiji je odavno gotov(8.2.), samim tim i pozajmice više nisu moguće. Što se klinaca tiče, nemamo mi previše tog međugodišta. 2000. je izlazno godište ove sezone. '99. je Veselinović, Devetak, Živković. Nešković i dalje može da igra za omladince.Beonic wrote:Mogli bi neke klince na pozajmice poslati, kada već nisu u planu da igraju...
Kako se zvao onaj Crnogorac, Zlocevic, Zocovic? Taj je u Batovo vreme u klubu bio jedno 5-6 sezona a da nikad dres obukao nije, niko ne zna ni kako decko izgleda...Beonic wrote:Uvek su me fascinirali ti igrači koji se dovedu, gotovo nečujno, nikada ne debituju i samo nastave dalje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Stefan Zogović? On je izdanak naše škole, a u klubu je sa prekidima bio jedno 10 godina. Gotovo sve vreme je bio na pozajmicama. Velike su priče o njemu pričane kad je izlazio iz škole, i onda je nestao.Radoye wrote:Kako se zvao onaj Crnogorac, Zlocevic, Zocovic? Taj je u Batovo vreme u klubu bio jedno 5-6 sezona a da nikad dres obukao nije, niko ne zna ni kako decko izgleda...
Ako se ne varam, on je neki rod Bati, pa eto zasto se on razvlacio po Vojvodini...Radoye wrote:Kako se zvao onaj Crnogorac, Zlocevic, Zocovic? Taj je u Batovo vreme u klubu bio jedno 5-6 sezona a da nikad dres obukao nije, niko ne zna ni kako decko izgleda...Beonic wrote:Uvek su me fascinirali ti igrači koji se dovedu, gotovo nečujno, nikada ne debituju i samo nastave dalje.
Rabba wrote:Stefan Zogović? On je izdanak naše škole, a u klubu je sa prekidima bio jedno 10 godina. Gotovo sve vreme je bio na pozajmicama. Velike su priče o njemu pričane kad je izlazio iz škole, i onda je nestao.Radoye wrote:Kako se zvao onaj Crnogorac, Zlocevic, Zocovic? Taj je u Batovo vreme u klubu bio jedno 5-6 sezona a da nikad dres obukao nije, niko ne zna ni kako decko izgleda...
Taj. A nije jedini takav fantomski igrac koji je kod nas primao platu a da ni on sam ne zna za cega.newnowapv wrote: Ako se ne varam, on je neki rod Bati, pa eto zasto se on razvlacio po Vojvodini...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Nego, je l' se "tatin sin" dopao ovima iz Arisa? 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Zukic ima potpisan nekakav ugovor sa agencijom iz Beograda,koliko je validan ne znam,a da je potpisao njegov otac istina je!
- gospodinFKV
Solidna foricaMarcello wrote:Nego, je l' se "tatin sin" dopao ovima iz Arisa?

Sto se Zukica tice, nesto guglah i iskoci mi ova izjava najsvezijeg izdajnika koja datira jos iz 2015. godine, kada je Zukic imao svega 14:
Kada neko tako iskace vec sa 14, kao belog medveda ga zastitis od svih mogucih menadzera i agencija, jer je to zlatna koka kluba, ali ne - ovo je FKV, to mora da se zase*e.N13: Da li pratiš mečeve mlađih kategorija Vojvodine i, ako pratiš, kojeg igrača iz mlađih kategorija smatraš velikim potencijalom koji bi u budućnosti mogao biti nosilac igre Vojvodine?
MI: Pratim, koliko-toliko. Uspeo sam par puta ove sezone da gledam omladince. Znam nekoliko dečaka, ali baš malih, recimo iz 2001. godišta. Nije što je iz Jarka, ali mali Dejan Zukić može da bude paklen igrač i nosioc igre Vojvodine jednog dana. Ja se nadam da će biti pametan i da će nastaviti da se razvija kao do sad.

I onda na kraju jel Zukić potpisao ugovor sa fk Vojvodina ili nije? U jednom od prošlih postova sam napisao da kada neko dolazi iz Bačkog Jarka dobro razmislimo pošto (Meleg, Ivanić) su nam zaboli dobru nožekanju u leđa
.

- Uvek sa tobom
Шта сте толико запели за тог Зукића, јел ми треба неког да молимо да потпише за нас? Иовако би уколико му стигне позив од близанаца похитао тамо, само би се после нервирали... Ако неће довиђења, нису га ни на припреме требали водити уколико није хтео да потпише уговор, свим клинцима треба да буде част кад им се понуди да буду чланови првог тима Ф. К. ВОЈВОДИНА !
П.С. Спортски поздрав, Леси се враћа кући
П.С. Спортски поздрав, Леси се враћа кући

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !