Samo sam se s tugom nadovezao na Dragojlov post pred utakmicu.borrissey wrote:Ne znam šta si hteo ovim da kažeš.
Dragojlo wrote:Na naš Novi Sad i njegove građane nažalost, APSOLUTNO NIŠTA ne može imati nikakav uticaj... Bar na većinu...
Samo sam se s tugom nadovezao na Dragojlov post pred utakmicu.borrissey wrote:Ne znam šta si hteo ovim da kažeš.
Dragojlo wrote:Na naš Novi Sad i njegove građane nažalost, APSOLUTNO NIŠTA ne može imati nikakav uticaj... Bar na većinu...
Можда ја баш ништа не разумем, али ако је Раднички после Звезде најефикаснији тим лиге (дали трипут више од нас), онда је било најважније неутралисати њихов напад. Да ли је то урађено? Јесте, јер нису направили ниједну једину шансу на читавој утакмици. Ја сам само похвалио момке који су то одрадили у вези.Sasa1969 wrote: Opsta ocena je(celog okruzenja sa tribine) da su danas Djuric i Vuk bili najlosiji igraci na terenu.Pogotovo Djuric koji bas ima taj udarac danas je bio tragican.
User, doslovno.Протомајстор wrote:...и лопта је упала уи тако усрана се одбила у празан гол.
![]()
Nama je odgovaro Veselinovic, jer je Vojvodina imala IGRU, a rezultati bi dosli, a Stolica I Okuka su indijanci neopevani, jedan misli da je Gvardiola, a drugi da je igra dobra ako ne sutnes na gol protivniku! Ako vec nismo dali Veselinovicu sansu, dajmo je makar Krivokapicu, nije to tako lose izgledalo u petak, bili smo bolji od rezimskog kluba, nasa deca na terenu, jako los teren, ali se vidi napredak. Naravno da nije bilo dobro, ali realno, osim najvecih optimista, misliM da niko nije ocekivao da odjednom pocnemo da tucemo sve. Ajde da ga pustimo ovu I sledecu sezonu I da vidimo, ako nastavi da ubacuje klince, podigne nivo igre, a mislim da hoce, jer je krenulo nesto (sporo, ali ipak nabolje), docice i rezultati. NAPRED VOJVODINA!!!!!!Danilo wrote:Lalatovic je doktor za Krivokapica, mada je Krivi dobar decko i sve najbolje, ali ipak trenerski nedorastao Lalatu
Mene bas interesuje koji bi nama trener odgovarao, pokusali smo sa Stolicom, koji je vazio za izuzetno perspektivnog, ne ide,Veaelinovic imao rez. sa Spartakom, ne ide ...Okuka da ne pricam ne ide..
Od starta sam rekao da Mitosevic nema sta da trazi ovde, jer smo ga dovoljno dugo gledali i znamo njegov potencijal.Zlomislic je bolje resenje od njega
Nazalost, da.Dragojlo wrote:Klinci su za klinačku ligu....
Djumi zbog ljubavi prema klubu,Sosa zbog (gledajuci njegove nastupe na Areni) zbog autoriteta,Lalatovic zbog jedinstva na terenu,Zoran Vasiljevic jer mislim da je covek iskren i da takodje voli klub i zaista ne vidim vise nijedno ime u nasoj zemlji koje bi me ucinilo srecnim dolaskom na klupu.Danilo wrote: Mene bas interesuje koji bi nama trener odgovarao
Sosa je znao kad da pritegne, a kad da pusti da uigranost klinaca (koja datira jos od igranja za omladinski tim) resi svoje. Uvek cu se vratiti na primer onog uriniranja po vulicevicu i trajkovicu pre penala za nas u lavoru. Pustio je u tom trenutku decu da SE IGRAJU fudbala.Voja wrote:Sosa zbog (gledajuci njegove nastupe na Areni) zbog autoriteta