Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Danilo wrote:Supic,Popovic, Meleg, jovancic, Ivanic,Babic,Pankov, Pavkov i Kosan
Novosadska zvezda
Kad malo bolje sagledam ovu listu, ne mogu da se nacudim dovoljno koliko su neki ovde krajnje marginalne licnosti u Vojvodini, kad se sagleda makar malo sira slika. Secam se kad je Brka skupio 100 tekmi za klub, pa pola ljudi bilo u fazonu ''mos misliti, to su dve i po sezone''.

Ne znam sta je gore - to sto su te neke kreature prosle kroz ovaj klub ili to sto zapravo zalimo za nekima od njih, jer smo jos veci raspad trenutno...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Tumbasević u Bačkoj Topoli.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

TSC vec sada ima jednu solidnu ekipu za lagani opstanak u ligi, ali nas istorija uci da prva sezona nije merodavna kada su u pitanju novopecene ekipe u ligi. Druga i treca sezona su najcesce te koje razdvajaju stabilne ekipe u odredjenom rangu od avanturiste. Prvi prelazni rok nakon ulaska u visi rang je presudan za prvu sezonu, ali kada se potrosi taj ''miris novog auta'', potrebno je jako puno posla na svim nivoima da se odrzi tim u visem rangu. S tim na umu, dovodjenje Tumbasovica je maestralan potez za sada. Bitna pozicija, prekaljen superligaski igrac.

Ne bi me iznenadilo da ove sezone oni budu na mestu Proletera, stavise, mislim da ce tako i biti, ali sezona nakon ove ce pokazati koliko su ozbiljni zapravo.

Dinamo i Recko su retki primeri papaka koji ispadnu nazad odmah. :mrgreen:
N13

Post by N13 »

Ja kako sam cuo, TSC cilja sam vrh i Evropu. Zvuci neverovatno, ali tako se spominje.
A kada se realno pogleda, vrlo je verovatno da ce tako i biti... buduci da finansijski odlicno stoje. Verovatno je samo blizancima budzet veci nego TSC-u.
Krle

Post by Krle »

A Krasić juče pijucka kaficu na Bulevaru... Ko roda rođenog da sam video...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@N13
Kao mesto sa jakom i aktivnom madjarskom manjinom, TSC ima dosta podrske od druge "matice". Orban ih je skoro posetio. Zanimljivo ce biti svakako.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Takođe, fudbalski savez Mađarske ulaže ozbiljna sredstva u izgradnju fudbalskog centra i stadiona TSC. Oni imaju pristojnu zaleđinu i realno nemam ništa protiv toga.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

TSC je drzavni projekat nista manje nego i beogradski blizanci, ali Orbanov. I nije jedini takav, ima ih i u drugim zemljama na teritorijama koje su do Trijanona bile u sastavu Kraljevine Madjarske a kasnije se nasle van njenih granica. Orban obelezava sta misli da mu pripada.

Image
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Radoye wrote:TSC je drzavni projekat nista manje nego i beogradski blizanci, ali Orbanov. I nije jedini takav, ima ih i u drugim zemljama na teritorijama koje su do Trijanona bile u sastavu Kraljevine Madjarske a kasnije se nasle van njenih granica. Orban obelezava sta misli da mu pripada.
...i odličan je prijatelj sa našim diktat... pardon, predsednikom. TSC će verovatno lepo da procveta u našoj superligi. A i onim njihovim Blue Betyars navijačima niko neće spočitati ništa. Očekujem da će služba pripomoći i da će se razumeti srpski i mađarski nacionalisti, ionako imaju istu platformu, da Vojvodina ne postoji.
Io odio Belgrado
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Kod nas zatišje, ali cigani i grobari će uskoro biti isključivo popunjeni igračima koji su nekad igrali kod nas. Izgleda da Lakićević prelazi kod crnih. A i ovaj Vujačić što najavljuju je nekad bio kod nas. Sviđaju mi se njihova pojačanja ove sezone. Biće iza nas na tabeli.
newnowapv

Post by newnowapv »

Rabba wrote:Kod nas zatišje, ali cigani i grobari će uskoro biti isključivo popunjeni igračima koji su nekad igrali kod nas. Izgleda da Lakićević prelazi kod crnih. A i ovaj Vujačić što najavljuju je nekad bio kod nas. Sviđaju mi se njihova pojačanja ove sezone. Biće iza nas na tabeli.
http://mondo.rs/a1193351/Sport/Fudbal/I ... tizan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragojlo

Post by Dragojlo »

http://mondo.rs/a1193431/Sport/Fudbal/B ... odina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ovo meni nije neočekivano... Matić je još u Mačvi pričao da jedino može za njih da igra u Srbiji.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Moze, posaljite nam Nikolica i Ivanovica, pa cemo da razgovaramo...
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

gospodinFKV wrote:Moze, posaljite nam Nikolica i Ivanovica, pa cemo da razgovaramo...
Mislis razigravamo? :mrgreen:
Post Reply