Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

Pa brate mili ako ga puste stvarno nisu normalni posle kolika godina smo dobili krštenog špica, i taman kada se uklopio i počeo da daje golove mi ga prodajemo posle celih 6 meseci stvarno smo komedija :shock:.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Eno i Dinge kod njih.... Pa ljudi moji, ima li još ikoji naš bivši igrač što ga nisu doveli jedni ili drugi!??? :roll:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Dragojlo wrote:Eno i Dinge kod njih.... Pa ljudi moji, ima li još ikoji naš bivši igrač što ga nisu doveli jedni ili drugi!??? :roll:
Djumi i Kosan zaradjuju platu :lala:
Juzni Banat

Post by Juzni Banat »

Dragojlo wrote:Eno i Dinge kod njih.... Pa ljudi moji, ima li još ikoji naš bivši igrač što ga nisu doveli jedni ili drugi!??? :roll:
Ima jedan koji je upravo postao bivši i potpisao za Rapid Beč. Dragoljub Savić, posle 7 godina - pozdrav tek tako...

Mondo: Talenat napustio Vošu posle 23 minuta
http://mondo.rs/a1193651/Sport/Fudbal/D ... d-Bec.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Strašno...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Znaci, totalno smo dekintirani, kada je klubu 300k evra trening kompenzacije ravno premiji na Lotou i odrice se svoje srebrnine :oops:
Daj sta das, dok smo tu. Uzas.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Turija wrote:Znaci, totalno smo dekintirani, kada je klubu 300k evra trening kompenzacije ravno premiji na Lotou i odrice se svoje srebrnine
Ne pita se klub ništa ukoliko nema profesionalni ugovor sa momkom. Trening kompenzaciju određuje UEFA. Tih 300 hiljada je najveća para koju ćemo dobiti u ovom prelaznom roku.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kao i svi sto tako pobegnu golobradi, tako ce se i ovaj za 2-3 godine vratiti u neki Spartak/Radnicki/Surdulicu ili kod nas, pa prosuti neku izlizanu floskulu kako je bio mlad i glup i kako zeli da razvije karijeru postepeno i kako treba ovog puta.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ja mislim da mu taj prelazak jako dobar potez. Liga nije puno zahtevnija od nase, a opet mnogo je zdravija. U Rapidu kao klubu ima nasih igraca, u Becu kao gradu dosta nasih ljudi. Srecno!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sutra počinje deo godine kojem se najviše nadam i od kojeg najviše strahujem. Od sutra je otvorena pijaca u srpskom fudbalu, koja će trajati do 31.8.
Krle

Post by Krle »

Rabba wrote:Sutra počinje deo godine kojem se najviše nadam i od kojeg najviše strahujem. Od sutra je otvorena pijaca u srpskom fudbalu, koja će trajati do 31.8.
U našem slučaju, neizvesnost počinje 31. 8. u 23.59h, o nadi je suvišno i govoriti.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Kaže Mozzartsport, da će Bojan Ostojić(nkp) biti prvo pojačanje. Ovo je potencijalno dobro rešenje (Pekarić).
Samo je idalje misterija ko dovodi ove igrače i za koga :whistler:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mocart javlja da je "uprava kontaktirala" Ostojića. Nikako da će doći kod nas. Mislim da će čovek imati ozbiljnije i primamljivije ponude. Eno i Voždovac otpustio gomilu matoraca, taman za nas.

A što se tiče pitanja za koga se dovode, neko je već potegnuo pravi odgovor, ima 2-3 dana. Ko da se taj koji dolazi nešto pita.
Teleptabis

Post by Teleptabis »

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/30 ... medju-lale" onclick="window.open(this.href);return false;
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Još samo da otmemo Sašu Ilića lučancima i imaćemo najstariji i najbrži tim u potezanju vinjaka.
Post Reply