Stadion "Karađorđe"
- AntonioKasano
Re: Stadion "Karađorđe"
Znaci da ce se dogoditi ono sto svi pretpostavljamo odavno...
- Red Marquis
- Moderator
Obećavali ili ne, stvarno gradili ili samo prodavali maglu, bili ozbiljni ili folirali, sve je to manje važno. Za nas ovde je ključno da se kaže da Karađorđe apsolutno po svaku cenu mora ostati na ovom mestu! O tome nema rasprave ni jednog milisekunda i ni pod kojim uslovima. Čisto da se zna.
- AntonioKasano
Ova grupacija ukoliko ostane jos na pozicijama apsolutno niko i nista ih nece spreciti da sruse i stadion i spens. Dobicemo obecanje i kamen temeljac za nove velelepne objekte i to je to...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Ogi, pusti snovi nasi.
Na kraju, mislim da ce se izgraditi novi stadion, ali ne takav i ne na sadasnjem mestu.
Sklepace nam nesto na nekoj neupotrebljivoj livadi oko Novog Sada.
Na kraju, mislim da ce se izgraditi novi stadion, ali ne takav i ne na sadasnjem mestu.
Sklepace nam nesto na nekoj neupotrebljivoj livadi oko Novog Sada.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator
A ja naprotiv mislim da neće izgraditi ništa, baš ništa. Možda sruše neku tribinu, al to ne znači i da ćemo dobiti novu.
Io odio Belgrado
Srusice ne jednu, vec sve, kad im zatreba prostor i premestice ga tamo negde. To se nece dogoditi brzo, ali mislim da ce se dogoditi, s obzirom, kakvi su aktuelni drustveni trendovi.Red Marquis wrote:A ja naprotiv mislim da neće izgraditi ništa, baš ništa. Možda sruše neku tribinu, al to ne znači i da ćemo dobiti novu.
Mozda gresim u proceni, ali sumnjam?
Na kraju, lakse ga je srusiti nego Spens.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Протомајстор
Баш тако Турија, почели су да граде гараже на паркинзима, а зградурине уместо заштићених објеката, паркића па и гробаља. Никада нисам био песимистичнији. Раније смо могли да рачунамо на отпор навијача, али данас су они на продају, а цена им на тржишту стално пада. Ко се данас још боји навијача Војводине? Други навијачи, ЛГБТ, квислиншка власт? Не! Од Фирме се 1989 се боји само Војводина! Нажалост, такво је време дошло, а исто је и кад су власти Србије у питању (судске, извршне и законодавне). Од њих не стрепе спољни и унутрашњи непријатељи, кримоси, тајкуни, нерадници...већ само поштени грађани Србије.Turija wrote:aktuelni drustveni trendovi.
Partizan, Napredak, Radnički počeli sa rekonstrukcijom stadiona i travnjaka a šta naši čekaju da potone Promenada pa će se onda uhvatiti posla?
Који нашиfare wrote:a šta naši čekaju
Uf ovo bas boli, zato sto je istina...CRD FCV wrote:Који нашиfare wrote:a šta naši čekaju

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 80066.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nema zajebancije sa novom upravom,na svim poljima će se ulagati, ruše stari stadion imaćemo mali HajberiStvara se evropska Vojvodina, Lalatović ''prva bomba'', stižu nova pojačanja, a šta će biti sa stadionom?!
Spektakularne promene u Vojvodini.
Stvara se evropska Vojvodina, Lalatović ''prva bomba'', stižu nova pojačanja, a šta će biti sa stadionom?!
Foto: Beta/Branislav Božić/Ds
Povezane vesti
"U Vojvodinu sam stigao zbog Evrope, nije prazna priča..."
Lalatović pronašao novi angažman? Njegov naslednik u Nišu se nazire!
Od ove sezone velika promena u Superligi Srbije!
Zvezda protiv najproblematičnijeg protivnika u prvom kolu, Partizan kreće iz Inđije! Evo kada je derbi!
Vojvodina izabrala sportskog direktora - dobro poznato ime...
Novosadska Vojvodina u novu sezonu ulazi sa novim rukovodstvom na čelu sa Vojislavom Gajićem, novim sportskim direktorom Nikolom Lazetićem, ali i novim šefom struke Nenadom Lalatovićem.
Mnoge je šokirao njegov jučerašnji odlazak iz niškog Radničkog, a da će karijeru nastaviti na klupi Vojvodine, potvrdio je i predsednik novosadskog superligaša u razgovoru za ''Novosti''.
''Prva 'bomba' je pukla! Za minut smo se dogovorili sa Lalatovićem koji je bio želja naših navijača i nas u rukovodstvu, posebno sportskog direktora Lazetića i zahvaljujemo Radničkom i Ivici Tončevu na razumevanju. On će u nedelju biti zvanično promovisan i priključiće se ekipi na Zlatiboru'', izjavio je Gajić.
To je tek početak kadrovskih promena u ekipi Vojvodine, a ono što sledi jesu nova pojačanja. Već je angažovan doskorašnji kapiten Radničkog Nikola Drinčić, kome će se pridružiti još nekolicina kvalitetnih igrača.
''Ekipa već sada dobija fizionomiju za ozbiljne rezultate, zahvaljujući sportskom direktoru Lazetiću, a u planu je dolazak dva-tri značajna pojačanja. Važno je da će sjajan kvartet naših omladinaca: Topić, Zukić, Nešković i Veselinović imati šansu da stasavaju uz kvalitetne i iskusne fudbalere'', objašnjava Gajić.
Posle dve neuspešne sezone u kojima je Vojvodina dva puta završavala na osmom mestu, cilj je povratak na evropsku scenu, a uporedo s tim radiće se na realizaciji još jednog velikog projekta - rušenju stadiona ''Karađorđe'' i izgradnji novog, kapaciteta 20.000 mesta, na istoj lokaciji.
''Iduće nedelje potpisujemo ugovor o projektovanju sa poznatom novosadskom projektantskom kućom, što govori da će sve biti domaće. Plan je, ako dobijemo sve dozvole, da radovi počnu krajem godine.
Pozvaćemo simpatizere i posebno navijače na prezentaciju predloga izgleda novog stadiona i saslušati primedbe i sugestije. Naravno, naš rad je javan i otvoreni smo za saradnju, posebno sa bivšim igračima, klupskim legendama, koje želimo ponovo da okupimo u klubu i u rukovodstvu kluba'', poručio je Gajić.

Gde ćemo igrati? Mislim da nijedan novosadski stadion ne zadovoljava kriterijume.
- Juzni Banat
Evo šta kažu-
"Stadion sa 16.800 mesta biće izgrađen vrlo brzo, po svim najboljim i svetskim standardima. To će biti pravi stadion bez atletske staze, biće pomeren 20 metara pored Promenade, biće garaže, parking mesta, krugovi bezbednosti, moći će da doće bilo koji engleski, francuski ili nemački klub"
http://mondo.rs/a1196226/Sport/Fudbal/S ... odine.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Stadion sa 16.800 mesta biće izgrađen vrlo brzo, po svim najboljim i svetskim standardima. To će biti pravi stadion bez atletske staze, biće pomeren 20 metara pored Promenade, biće garaže, parking mesta, krugovi bezbednosti, moći će da doće bilo koji engleski, francuski ili nemački klub"
http://mondo.rs/a1196226/Sport/Fudbal/S ... odine.html" onclick="window.open(this.href);return false;