Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dragojlo

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Dragojlo »

Dilema je da li je uopšte u pitanju profesionalni fudbaler, mačka u džaku.... :oops: :roll:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Doveden samo na pritisak navijaca, menadzerska podvala, loptu nije ni video dok nije doputovao u Novi Sad.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cane

Post by Cane »

Koliko me sećanje služi Meri tu šansu o kojoj se toliko govori ovde nije dobio kod prvo Džimija, zatim Zagorčića i na kraju Lalatovića. Čisto radi istine kad se već to koristi kao argument protiv nekih trenera, uzgred za mene više nego poželjnih kod nas, ali to je vec tema za drugu rubriku. Ili su svi pomenuti bili sudionici neke zavere protiv Merija, ili je možda nešto drugo bilo u pitanju. Pri tome je on imao i onu nesrećnu povredu koja je sigurno mnogo uticala da dođe u taj i takav status.
Moram priznati da ga na zalost nisam imao prilike mnogo gledati i nemam jasan stav o njegovim tadašnjim kvalitetima. Par puta u nekim pripremnim na Vujadinu uz skromnu minutažu, pri čemu tada zaista nije pokazao baš Bog zna šta i ni blizu ovome što sad gledamo. Žao mi je što nije duže ostao kod nas i to pre svega zbog izuzetnog odnosa prema FKV što je za svaku pohvalu i zbog čega mu želim svaku sreću i još više uspeha u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Decko je sisao sa aviona, sa vec ostecenim ligamentima kolena, ako me secanje sluzi dobro, i dao gol u toj kasicici minuta sto je dobio odmah.

Takvu glad ne pamtim kod nekog igraca. Da ne spominjem cinjenicu da je za to vreme radio u teretani konstantno i postao zverina.

Samo tih par sitnica, uz prilozene sezone u Sloveniji i Kini, su dovoljne da se sva trojica izvedu pred komisiju i dovede njihovo znanje i kredibilitet u pitanje, jer niko pri zdravoj pameti ne odbaci nekog s takvom gladju da proba da uradi nesto, POGOTOVO kad ti ostatak tima zakaze i ti pocnes da guras krila da ti igraju napadace. Da je svaki od njih dao par utakmica, par ulazaka s klupe, niko im nista ne bi zamerao. Ovako, svaki od njih je licno odgovoran sto ce na njemu drugi klubovi zaraditi, a znali su da ih na tu odgovornost niko relevantan nece pozvati.

Koji su bili argumenti?
Tehnika? Asceric je evo bio Maradona licno. Veselinovica da i ne pominjem.
Zalaganje? Nemojmo se zezati...
Kondicija? Pa pola dovedenih igraca su bili hodajuci deset upola kad su dosli. Meleg obuje kopacke i zadise se. Mrdakovic dosao sa 30 i kusur, povredio se odmah i dovidjenja. Samo tom pukom (ne)srecom smo videli sta Ozegovic moze. Ne sumnjam da bi se u suprotnom Mrdakovic gurao do sudnjeg dana.

Nije bitno ko ga je zakinuo, treba im se nacestitati mile nove godine za to. Svoj trojici. Dzimiju prvom, koji ga je precrtao u startu, onako u svom stilu, u inat svima okolo. Takav je bio kao igrac, takav je i kao trener.

Sto bi rekao onaj matori vic:
- Pa neces ici u raj!
- Neces ni ti u Curug!
Turija

Post by Turija »

Gde se izgubi danasnji fudbal i u koji mulj ode, kada jedanToti smeta u Romi?
Nekako sve me podseca na Vosu. Poucne su izjave Totija i za nas.
http://www.zurnal.rs/fudbal/velika-peto ... -30-godina" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Minja wrote:Meri i sve sto se oko njega dogadjalo u FKV najveca je sramota u skorijoj istoriji ovog nazovi kluba.
Ако нам је то највећа срамота онда смо ми сасвим частан, узоран и стабилан фудбалски клуб.
newnowapv

Post by newnowapv »

Pogledajte gol Merija u na debiju...
Turija

Post by Turija »

Posto ogromna vecina ljudi tvrdi da je danasnji fudbal iskljucivo novac i posao, ovaj link dokazuje da nije sve bas tako. Da ima i ljubavi prema odredjenom klubu - ne(pod)kupljive.
Istina, sume su prevelike, pa moze i da se zrtvuje toliki novac, ali mozemo model uzeti proporcionalno domacim okvirima.
Inostrane transfere nasih igraca, objektivno, moramo iskljuciti iz modela, jer je u pitanju resavanje egzistencije igraca.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ___A_i_sta" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:Posto ogromna vecina ljudi tvrdi da je danasnji fudbal iskljucivo novac i posao, ovaj link dokazuje da nije sve bas tako.
Evo ti jos vece ljubavi ka klubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ded/335150" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kažem da me boli noga, a onda odem da derbi između Vojvodine i Zvezde gledam s Delijama, s te tribine.
Ovaj imbecil se hvali time sto je dju**e neprofesionalno. :frown:
Neka, vrati se to na ovaj ili onaj nacin. Vratice se i tebi i toj mangulici koja ti je tolerisala to ponasanje.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Teško, smrdljivo go**o.
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Vojo, nisi trebao da nas podsecas na ruznu proslost. Taman sam ga zaboravio.
A zaboravice ga i u zvezdi, kad dvaput kiksne (i ta 2 penala u Danskoj).
Kao da je dati gol iz penala neki podvig. Kad zvezda to uradi, onda je to svetski dogadjaj za domace, nazovi, novinare, pa pisu nebuloze na nivou predskolskog uzrasta.
Nista bolji nije ni taj sto ga je intervjuisao.
Poluretardiran tekst, omalovazavajuci i uvredljiv za sve gradjane Vojvodine.
Obojica bi se mogla tuziti za javno izrecene izjave, da je pravne drzave.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Kako bih voleo da ga Eze i Matić izvozaju kao nikad nikog!!!! Iskreno, ovaj tekst mi je podigao pritisak i nivo besa!!!! :evil:
Turija

Post by Turija »

A, ovaj nas bivsi, progledao tek u Poljskoj.
http://www.zurnal.rs/fudbal/srbi-u-svet ... i-partizan" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan

Post by Milan »

Slomili noge svi do jednog! Ukljucujuci onu odvratnu svinju kosana.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply