Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Душан

Re: Transferi

Post by Душан »

naseljekolumbija wrote:
Turija wrote:Priblizila nas je slicna trenutna situacija. Jos su oni u daleko boljoj poziciji, ali trend je jedan klub u Srbiji. Kao nekad CSKA u SSSR.
Турија, ЦСКА у Совјетском савезу тек 4 клуб по титулама(7) иза Динама (Кијев) Спартака и Динама(Москва) :cheers:
Да, али пет титула су освојили од 1946 до 1951. Очигледно су били привилеговани у првим годинама после рата. Ови наши су привилеговани од 1945 до бесконачно.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

@Душан
Свакако је неупоредиво
Turija

Post by Turija »

Vise sam mislio na slicnost, za mandata.
Eto, saznadoh :cheers: da su i oni imali ,,veliku cetvorku".
Malo Rusija, malo Ukrajina, malo Srbija, malo Hrvatska i poneko ako se izmigolji i iskoristi nepaznju.
Odosmo od teme :)
Posle koliko dana Nikolic ima pravo nastupa, kad potpise u prelaznom roku? 8?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Kada se setim pretprošle zime smo pokušavali jednog da dovedemo od dvojca Matić/Nikolić i čak ovde vodili raspravu koji bi se bolje uklopio.
A sada evo ih obojica kod nas.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stvarno, rapsodija kluba koji prošle sezone nije mogao spremačicu da isplati a sada sklapa kupovine od 350.000. Kakvi su biznis magovi ovi što nas vode danas, to je nestvarno.
Turija, netačna ti je konstatacija da je ovo država jednog kluba. Trenutno je država 4 kluba. Radnički, Vojvodina, partizan i zvezda. Sada imamo itekako zajedničkih stvari sa grokbarima.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Baltazar

Post by Baltazar »

Sada smo i mi na državnoj sisi. Neprijatno je, ali rezultati to potiskuju u drugi plan.
Vojvodina, jedna jedina!
Teleptabis

Post by Teleptabis »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... inu/335301" onclick="window.open(this.href);return false;
Karlsson

Post by Karlsson »

Bomba!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Video sam ga sinoć kako opušteno šeta Dunavskom ulicom sa porodicom, i imao sam neki ovakav predosećaj.... :D
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Uh ovo je odlicna vest!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ovo su mozda i najbolje vesti vezane za Vosu koje sam cuo u poslednjih par godina. Ako se sve resi, dobrodosao nazad, majstore! :lala:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gospodinFKV wrote:Ovo su mozda i najbolje vesti vezane za Vosu koje sam cuo u poslednjih par godina.
Misljenja sam da je u pitanju veoma rizican potez.Kako zbog forme samog Medojevica tako i zbog pozicije na kojoj nastupa.
A s obzirom da je Lalat trener,ne bi me cudilo ni da (ako dodje) se ponovi slucaj Stepanov.
Mi vec igramo sa dva zadnja vezna... Mislim da su nam potrebniji dobri i agilni bekovi,i kvalitetan plej.Od Drincica sam ocekivao da nam donese kvalitet u prekidima,a mislim da ga nismo dobili.Za zadnjeg veznog je vec stariji i spor,a za nekog pleja i nije bas.... dok ovo kuckam Topola povede... :roll:
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Meda bi bio svakako mnogo bolja opcija od Đurišića.Samo da je info tačan. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Karlsson

Post by Karlsson »

Dolaskom Nikolića i Medojevića ne vidim nas ništa slabijim od Partizana. Naprotiv.
Zvezdu neću komentarisati, jer to u ovakvim uslovima ne vredi.

Pošto bih verovatno prvi kritikovao Lazetića da je prelazni rok loše odrađen i da se ređaju loši rezultati onda je red i da ga sada pohvalim.
Ovo je najbolji prelazni rok godinama unazad (pod uslovom da i Meda dođe).
Dovedeno je nekoliko igrača za koje se ispostavilo da su ključ uspeha i bolje igre, a i zamene su pojačane.
Bilo bi fenomenalno ako bi doveli još jedno provereno krilo, ali i ovako sam i više nego zadovoljan.

Meda u kakvoj god da je formi za ovu ligu je sam krem svetskog fudbala. Igrač koji je 7 godina proveo u Nemačkoj, od toga 5 u Bundesligi, a još uvek je relativno dobrim fudbalskim godinama uvek mora biti dobrodošao.
I kao što Turija reče, uz sav respekt našem Mladenu, ali voleo bih da vidim i Vučića na delu. Pa i Filipovića da uđe barem sa klupe. On ima iskustvo i karijeru koju mnogi iz lige mogu samo da sanjaju.
N13

Post by N13 »

Стигао и Немања Николић

Оно што је битно нагласити јесте то да Војводина има право откупа играча до краја јануарског прелазног рока, тако да смо ми клуб који се пита када је у питању наставак његове каријере. Исто тако, Немања Николић имаће право да наступа за нас на свим такмичарским утакмицама, укључујући и оне против Партизана, те не постоји никаква клаузула у уговору која спречава тако нешто", након потписивања уговора са Николићем изјавио је спортски директор ФК Војводина Никола Лазетић.
Image

http://www.fkvojvodina.rs/stigao-i-nemanja-nikolic/
Post Reply