"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
-
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
https://www.facebook.com/44058938930248 ... 4/?app=fbl" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo Emile!
Bravo Emile!
"Ne pravim razliku između rivala, svaka utakmica u dresu Srbije zahteva isti pristup i angažman, maksimalan i odgovoran... Tako će biti i protiv Paragvaja, bez obzira što se radi o meču koji se vodi kao prijateljski", rekao je Milivojević na konferenciji za medije koju je uživo ispratilo samo troje novinara što je začudilo i samog Tumbakovića, prenosi RTS.

- gospodinFKV
Emil debitovao. 

Jel mu to sad plus ili?gospodinFKV wrote:Emil debitovao.

Izgleda da je Tumbaković postao selektor da bi Radonjić stalno igrao i došao do novog angažmana. Naravno, sve u interesu najdražeg menadžera našeg naroda.
A i onaj Andrijasevic celu utakmicu pravio hvalospeve na racun Radonjica kako je bio nas najzapazeniji igrac... pa jel on misli da smo svi mi slepi. Mada ako je mislio da je istrcavanje u aut sa loptom(4puta) zapazeno onda je u pravu.
I mi onda mozemo reci da je Rockov cim je usao uneo preokret sto je rezultiralo golom samo par minuta posle njegovog ulaska.
I mi onda mozemo reci da je Rockov cim je usao uneo preokret sto je rezultiralo golom samo par minuta posle njegovog ulaska.
- gospodinFKV
Pa ja bih rekao da jeste. Lomio se ovde sa poluigracima i menadzerskim balvanima godinama, red je da ga nanerviraju malo i poluigraci i menadzerski balvani na reprezentativnom nivou.Voja wrote:Jel mu to sad plus ili?gospodinFKV wrote:Emil debitovao.
Ja kao da sam gledao Zvezdu a ne repku.Pola tima zvezde plus ovi balvani što ih uvališe pa treba opet da se prodaju,izuzetak Rockov naravno.
Poruka za Emila.
Emile, odlican si golman, pametan i posten momak, uzmi tu loptu posle treninga i sutiraj 100, 200... puta, kao Sinisa nekad i moci ces prebaciti tu famoznu polovinu igralista, bar 10 metara, i utrenirati preciznost degazmana.
Dok to ne usavrsis, nema ozbiljnog inostranstva.
PS
Secam se, po slicnoj situaciji, naseg zadnjeg veznog Djordja Curcica iz Djurdjeva.
Odlican igrac, borben pun energije, odlicno kvario i pravio igru, ne prestaje sa trcanjem (mogao bi 2 utakmice odigrati u tom tempu), ali kad treba da sutne, zagreva protivnickog golmana. Sut kao u mladjeg kadeta.
I naravno, nista od ozbiljne ino karijere. Steta, a mogao je, da nije tog ,,ali".
Emile, odlican si golman, pametan i posten momak, uzmi tu loptu posle treninga i sutiraj 100, 200... puta, kao Sinisa nekad i moci ces prebaciti tu famoznu polovinu igralista, bar 10 metara, i utrenirati preciznost degazmana.
Dok to ne usavrsis, nema ozbiljnog inostranstva.
PS
Secam se, po slicnoj situaciji, naseg zadnjeg veznog Djordja Curcica iz Djurdjeva.
Odlican igrac, borben pun energije, odlicno kvario i pravio igru, ne prestaje sa trcanjem (mogao bi 2 utakmice odigrati u tom tempu), ali kad treba da sutne, zagreva protivnickog golmana. Sut kao u mladjeg kadeta.
I naravno, nista od ozbiljne ino karijere. Steta, a mogao je, da nije tog ,,ali".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cestitka Sanicaninu - zasluzio je poziv.
http://www.zurnal.rs/fudbal/eks-ju/9404 ... -vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zurnal.rs/fudbal/eks-ju/9404 ... -vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Честитао бих и Бојану Настићу, великом борцу на терену а и Боскету Стевановићу, једном од Батиних најбољих трансфера у својој историји вођења клуба.Turija wrote:Cestitka Sanicaninu - zasluzio je poziv.
Gledam sad spisak reprezentacije i naišao sam na jedan verovali ili ne podatak.
Emil Rockov je mesec dana stariji od Sergeja Milinković Savića.
Osim zbog praćenja Voše, za mene je šok jer ih se sećam i iz gimnazije i Sergej ju je završio godinu dana pre Emila
Emil Rockov je mesec dana stariji od Sergeja Milinković Savića.
Osim zbog praćenja Voše, za mene je šok jer ih se sećam i iz gimnazije i Sergej ju je završio godinu dana pre Emila

Čim je Emil otišao iz Voše odma sledi poziv u reprezentaciju gamad beogradska
.

Dobro je za Emilovo samopuzdanje, to sto dobija poziv za repku.
Kad doradi neke stvari, verujem da ce biti prvi golman Videotona.
Kad doradi neke stvari, verujem da ce biti prvi golman Videotona.
Sergeja nece, pa nece, ni lopta ni gol u reprezentaciji.
Stalno ga tera maler.
I sad protiv Rusa isto. Nisam gledao mec, ali prema pisanju portala njegova slaba partija?
Da li je neko od forumasa gledao taj mec i kakav je utisak ostavio SMS?
Stalno ga tera maler.
I sad protiv Rusa isto. Nisam gledao mec, ali prema pisanju portala njegova slaba partija?
Da li je neko od forumasa gledao taj mec i kakav je utisak ostavio SMS?