A mozda mi nesto i ne vidimo , kao i one koji su bili na platnom spisku kod firme doticnog.Ovo je nejednacina sa vise nepoznatih.Ne verujem da si toliko lud da 4 najperspektivnija omladinca pustis tek tako.Te price za stipendije su price za malu decu , kao nije imao 100 e da plati....A sad nam se smeju negdefraxmanutd wrote:Мићин + Тедић = 5.5 милиона
Чукина теорема:
Колико треба да се уложи пара да би се продала 2 играча и да би се зарадило 5.5 милиона?
а + б = 5.5 милиона
Решење: а = б = 0 динара
Transferi
Re: Transferi
Ma ta omladinska skola to nista ne valja, samo trosak bezveze, nikad odatle dobar igrac nije izasao, ima bolje matoro da se pazari sa strane za manje para, nama trebaju gotovi 35+ igraci koji ce odmah da naprave razliku, na primer odigraju dve ipo utakmice pa se povrede, presede polusezonu vukuci platu za trojicu i onda raskinu ugovor na stetu kluba i odu za dz jer je to u interesu kluba u finansijskoj dubiozi kome treba svaki dinar... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Da su ostali u Vojvodini, grejali bi klupu i Tedić i Mićin. Onda bi dobili raskid ugovora i završili u Voždovcu, Bačkoj Palanci... Isto kao Zličić. Videćemo šta ce biti sa Zukićem, Neškovićem, Topićem i ostatkom te generacije.
Nadam se da cemo ovu trojicu mladih igraca izvesti na pravi put, onako kako treba, tj dati im pristojnu minutazu ( oko pola sata i vise, zavisno od protivnika) i kvalitetan trening.021 wrote:Da su ostali u Vojvodini, grejali bi klupu i Tedić i Mićin. Onda bi dobili raskid ugovora i završili u Voždovcu, Bačkoj Palanci... Isto kao Zličić. Videćemo šta ce biti sa Zukićem, Neškovićem, Topićem i ostatkom te generacije.
Nadam se da ce se Neskovic brzo oporaviti, pa da nastavi zapoceto.
Zukic da ce prevazici krizu, podici okretnost i poboljsati sut. Ima dobru ideju i pregled, ali je malo sporiji u reakciji.
Topic mi se cini vrlo perspektivnim i odvaznim igracem.
Visok je, dosta snazan i pokretljiv. Ima graditeljske sposobnosti na sredini terena. Mora mu se dati mnogo vise prostora i vremena provedenog na terenu, pa da se vide dometi tog momka.
Za ono malo provedenog vremena u igri, meni se dopao.
Moram ovde da ponovim, da mi se jako svideo nas Mandic u Kabelu protiv Trajala.
Treba bolje ispratiti njegove igre u Kabelu.
Vratiti ga u Vosu, ali ne da sedi na klupi.
Ima u Kabelu jos nasih momaka koji imaju fudbalski potencijal i dobro je da budu stalno na ,,radaru".
To nije tesko. Tu su u komsiluku.
Sjajno je to sto nisu otisli iz Novog Sada u neko drugo mesto i za njih i za Vosu Samo su, privremeno, promenili teren i nadam se njihovom brzom povratku u Vojvodinu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- PelezinhoFkv
Izgleda ništa od Mede.
"Ništa od povratka u Vošu, Medojević stigao na Kipar"
http://fudbal.hotsport.rs/2019/09/05/ho ... -karijeru/" onclick="window.open(this.href);return false;

"Ništa od povratka u Vošu, Medojević stigao na Kipar"
http://fudbal.hotsport.rs/2019/09/05/ho ... -karijeru/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Treba ozbiljno da se zapitamo svi zajedno zasto bivsi igraci(ljubimci nasi),ne zavrsavaju
karijere kod nas(imamo mnogo primera,Kraske,Lane,Kacar itd).
I nazalost jedan nesoavni,Stepanova...
karijere kod nas(imamo mnogo primera,Kraske,Lane,Kacar itd).
I nazalost jedan nesoavni,Stepanova...
Banujte me molim vas 

Mislim da je Meda u godinama kad jos uvek moze da igra u inostranstvu.
Drugo, nemamo mi te novce koje zvezda daje. Cini mi se da placaju vise i od nekih zapadnih klubova. Da nije tako, ne bi dolazili ti mnogi strani igraci kod njih. A, za nase igrace- povratnike je bolja para u zvezdi, nego negde tamo daleko.
Meda nece u zvezdu, a za zavrsetak karijere u Vosi je prerano.
Trece, mozda i najbitnije, je nedavno iskustvo povratka Stepanova u Vojvodinu ( da li je i onda Lalatovic bio trener- mislim da jeste?).
Rukovodstvo u Vosi zvezdasko, Stadion Vojvodine se rusi.
Pametnom dosta.
Drugo, nemamo mi te novce koje zvezda daje. Cini mi se da placaju vise i od nekih zapadnih klubova. Da nije tako, ne bi dolazili ti mnogi strani igraci kod njih. A, za nase igrace- povratnike je bolja para u zvezdi, nego negde tamo daleko.
Meda nece u zvezdu, a za zavrsetak karijere u Vosi je prerano.
Trece, mozda i najbitnije, je nedavno iskustvo povratka Stepanova u Vojvodinu ( da li je i onda Lalatovic bio trener- mislim da jeste?).
Rukovodstvo u Vosi zvezdasko, Stadion Vojvodine se rusi.
Pametnom dosta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Gajic u Backoj
https://fkbacka.com/nikola-gajic-takodje-na-vavi/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fkbacka.com/nikola-gajic-takodje-na-vavi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Meda u Limasolu na Kipru!
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1227001/ ... odinu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1227001/ ... odinu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Neko je nedavno spominjao Merebu, treba ga probati dovesti za ove naše lipicanere je Pele lično samo teško će to ići igra u Poljskoj glavni je igrač ekipe a sigurno ima i dobru platu o kojoj mi možemo da sanjamo.
Ljudi sada sam se dopisivao sa Merebom preko instagrama na moje pitanje da li bi se vratio u Vošu ako ga naši budu zvali sada na Zimu odgovor je bio DA
treba samo malo stisnuti ovu našu upravu bogami sa njim i Drinom u timu to bi bilo ok a i mlađi je od njega 2 godine
.A koliko vidim dosta toga šta forumaši traže ovi iz uprave dovode treba Lalata stisnuti da ga on sam lično traži.

Upravo reaguj Mereba oće definitivno da dođe evo danas je objavio i sliku na instagrama u dresu Voše
.

Такође, председник ФК Војводина Војислав Гајић саопштио је још једну вест која ће сигурно обрадовати навијаче „старе даме“, а то је да је искусни првотимац Никола Дринчић (35) продужио уговор са клубом до јуна 2021. године.
Nema slike na insta u dresu Vosefare wrote:Upravo reaguj Mereba oće definitivno da dođe evo danas je objavio i sliku na instagrama u dresu Voše.
Banujte me molim vas 

U storiju koji traje 24 sata i baš je zagrejan da dođeernesto wrote:Nema slike na insta u dresu Vosefare wrote:Upravo reaguj Mereba oće definitivno da dođe evo danas je objavio i sliku na instagrama u dresu Voše.