Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Ne bih ja preterano gusio vezni red dovodjenjem Merebe. Ne znam da li je promenio poziciju s godinama, ali u vezi imamo na svakoj poziciji prakticno po omladinca. Voleo bih da se vrati iz cisto sentimentalnih razloga, ali razum kaze da nam i nije preko potreban, osim ako se ne ratosiljamo Bojica, koji i nije bas tako los da ga posle polusezone skartiramo, stavise...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

gospodinFKV wrote:Ne bih ja preterano gusio vezni red dovodjenjem Merebe. Ne znam da li je promenio poziciju s godinama, ali u vezi imamo na svakoj poziciji prakticno po omladinca. Voleo bih da se vrati iz cisto sentimentalnih razloga, ali razum kaze da nam i nije preko potreban, osim ako se ne ratosiljamo Bojica, koji i nije bas tako los da ga posle polusezone skartiramo, stavise...
Nisam video čestiti dribling od njegovog odlaska. Ako je još to u stanju ponekad uraditi...čekam ga oberučke.
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Red Marquis wrote:
gospodinFKV wrote:Ne bih ja preterano gusio vezni red dovodjenjem Merebe. Ne znam da li je promenio poziciju s godinama, ali u vezi imamo na svakoj poziciji prakticno po omladinca. Voleo bih da se vrati iz cisto sentimentalnih razloga, ali razum kaze da nam i nije preko potreban, osim ako se ne ratosiljamo Bojica, koji i nije bas tako los da ga posle polusezone skartiramo, stavise...
Nisam video čestiti dribling od njegovog odlaska. Ako je još to u stanju ponekad uraditi...čekam ga oberučke.
+1
Ne znam sta neko vidi u Bojicu? Igracu sredine terena koji se proseta 90 minuta po igralistu i doda 2 krstene lopte.
Inace petlja sa loptom, bez ijednog driblinga, ni skoka, ni duela, a defanziva je mislena imenica za njega.
Svaki fudbaler bi tako odmoran, dodao dve dobre lopte napadacu za toliko provedenog vremena u igri.
On je jedini nas igrac, ne racunajuci golmana Rockova, koji je igrao svaku utakmicu do kraja, bez zamene. Zasto?
Ispade, po minutazi, on nas najbolji igrac, a zbog njega nam i skripi u vezi i budemo suplji u odbrani. Lako primamo golove iz svake ozbiljnije akcije protivnika. Kako ga nije sram, da veteren Drincic pokriva dva mesta u veznom redu i trci za njega?
Mereba bi, sa jednim driblingom, otvorio prostor za nasa brza krila i fudbalski ih podigao za nekoliko nivoa.
Mereba je vrlo slican igrac Sesticu u sampionskoj generaciji Vose.
A znamo koliko je Sestic znacio ekipi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Turija wrote:
Red Marquis wrote:
+1
Ne znam sta neko vidi u Bojicu? Igracu sredine terena koji se proseta 90 minuta po igralistu i doda 2 krstene lopte.
Inace petlja sa loptom, bez ijednog driblinga, ni skoka, ni duela, a defanziva je mislena imenica za njega.
Svaki fudbaler bi tako odmoran, dodao dve dobre lopte napadacu za toliko provedenog vremena u igri.
On je jedini nas igrac, ne racunajuci golmana Rockova, koji je igrao svaku utakmicu do kraja, bez zamene. Zasto?
Ispade, po minutazi, on nas najbolji igrac, a zbog njega nam i skripi u vezi i budemo suplji u odbrani. Lako primamo golove iz svake ozbiljnije akcije protivnika. Kako ga nije sram, da veteren Drincic pokriva dva mesta u veznom redu i trci za njega?
Mereba bi, sa jednim driblingom, otvorio prostor za nasa brza krila i fudbalski ih podigao za nekoliko nivoa.
Mereba je vrlo slican igrac Sesticu u sampionskoj generaciji Vose.
A znamo koliko je Sestic znacio ekipi.
Sa dužnim poštovanjem Turija, niko nije sličan Šestiću, a pogotovo ne ovaj Merebašvili.

Takvog kao što je Šestić, nismo ranije imali, a teško da ćemo ga imati ponovo.
Turija

Post by Turija »

Pero, sa Merebom bi mnogo dobili na probojnosti i sansama za gol. Ne znam koliko Merebasvili sada igra u defanzivi, ali od Bojica ne moze biti manje.
Nasi napadaci bi skinuli pritisak sa ledja da moraju svaku, do sada retku sansu, iskoristi. To bi donelo oslobadjanje straha u gol sansi ( bice i druge, na utakmicama u domacoj ligi, naravno). A bez tog imperativa postizanja gola, imali bi mirniju, sigurniju i bolju realizaciju.
Jos i Nikolic kad bi bio u timu, nas napad bi bio vrlo respektibilan.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Turija wrote:Pero, sa Merebom bi mnogo dobili na probojnosti i sansama za gol. Ne znam koliko Merebasvili sada igra u defanzivi, ali od Bojica ne moze biti manje.
Nasi napadaci bi skinuli pritisak sa ledja da moraju svaku, do sada retku sansu, iskoristi. To bi donelo oslobadjanje straha u gol sansi ( bice i druge, na utakmicama u domacoj ligi, naravno). A bez tog imperativa postizanja gola, imali bi mirniju, sigurniju i bolju realizaciju.
Jos i Nikolic kad bi bio u timu, nas napad bi bio vrlo respektibilan.
Turija tu se slažem 100% sa tobom.

Ni ja ne vidim Bojića, kao ozbiljnog fudbalera i smatram da mnogi problemi dolaze sa te strane.
fare

Post by fare »

Merebu obavezno dovesti sada na zimu oce covek da dodje a sigurno vise nije toliko ni skup koliko je bio ranije sa njim bi dobili pravu vezu sto posto . Istice mu ugovor 30 juna 2020 a cena mu je na transfermarketu 250 hiljada s tim sto kazem za 6 meseci je slobodan .
Душан

Post by Душан »

Меребине квалитете је сувишно и коментарисати, пошто је и са једном ногом бољи од свих ових заједно не рачунајући Дринчића.
slanobarac

Post by slanobarac »

Stvarno ne znam šta uprava čeka?
Ako smo sa ovima što nemaju pojma drugi na tabeli onda su nam vrata šampionska širom otvorena. :whistler:
Aaaa da, setio sam se. Mi samo želimo u Evropu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Душан

Post by Душан »

slanobarac wrote:Stvarno ne znam šta uprava čeka?
Ako smo sa ovima što nemaju pojma drugi na tabeli onda su nam vrata šampionska širom otvorena. :whistler:
Aaaa da, setio sam se. Mi samo želimo u Evropu.
Други смо јер нам је лига кршина, и зато што Партизан и Чукарички имају утакмицу мање од нас. Кад они комплетирају своје утакмице видећемо да ли смо други. Чињеница је да играмо очајно већ десетак кола, а освајамо бодове на потез појединца. Према томе фали нам један играч као Мереба или као Ивановић из Напретка, да се Дринчић мало растерети пошто ће га убити у овој нашој лиги разноразне дрвосече.
fare

Post by fare »

Душан wrote:Меребине квалитете је сувишно и коментарисати, пошто је и са једном ногом бољи од свих ових заједно не рачунајући Дринчића.
Ali ipak ima ugovor do juna 2021 juče mi je odgovorio sada ako ako naša struka reši....
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Da me neko ne razume pogresno, Mereba kao igrac je meni olicenje jednog jako lepog perioda pracenja Vojvodine i uz Apiju i Abua sveto trojstvo kada su u pitanju kvalitetni stranci u klubu. Na onu ''Ja volim Vosa'' majicu se ne treba ni osvrtati - covek je primer kakvog stranca Slaninari vole i zele. Ipak, mislim da su plata koju bi trazio kao iskusan stranac i igra koju bi prikazao blago u negativnom disbalansu. Ako mozemo da ga dovedemo za platu tek nesto vecu od recimo Drincica i Matica, koji verovatno imaju najjace plate u timu, onda super, ali ako je astronomska u odnosu na njihovu, treba ipak razmisliti i videti na kojoj poziciji nam moze dati najvise i da li ce njegov dolazak ugusiti omladinca. :cheers:
Teleptabis

Post by Teleptabis »

https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 94346.html" onclick="window.open(this.href);return false;
srkins

Post by srkins »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nja/343985" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Eto jednog lepog testa za Lazetica, Lalatovica i ostalu ciganiju u klubu.
Post Reply