Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Salvador

Re: Transferi

Post by Salvador »

Realno niko se nije nešto posebno pokazao od ove Lazetićeve ekipe, sve neki poluigrači.
Djisa

Post by Djisa »

fare wrote:Izgleda da je Nikolić završio sa Vošom šteta toliko smo ga jurili i na kraju kada je došao kod nas tako lako ga se odričemo samo zato što je navodno nešto šurovao sa Lazetićem protiv Lalatovića a vidim i Crna go**a više na njega ne računaju definitivno a garantujem da je u našoj ekipi pored Drine igrač sa najboljom tehnikom ali možda se nešto promeni sada preko zime ako ode pokajaćemo se a sigurno da bi crni dali za manje pare pošto mu ugovor ističe u junu. Kako nikad niko ne pita od novinara Lalatovića šta se dešava sa Nikolićem, Petkovićem Vučićem....?
Ja se ne slazem za Nikolica, apsolutno nista nije pokazao, I iako neki konstantno vide nesto u njemu, I to vise, kao on moze, on ovo, on ono. Ima 26 ili koliko godina, I ako nije pokazao dosad nece ni odsad. Da je dzabe, pa ajde, ali ovako….
Kup je nas!
Turija

Post by Turija »

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... ici-igraca" onclick="window.open(this.href);return false;

Znao sam da ce biti ovako.
Sve je pogresno, osim, mozda, Filipovica.
A, videcemo koga ce on dovesti i da li ce ti igraci biti pojacanja za Vojvodinu?
Sve vec vidjeno.
Opet ce, posle njegovog odlaska, nastati rasulo u Klubu, kao i u Radnickom letos ( i kod nas prosli put). Niko nije prorok, ali kad se sabere proslost, na tom smo putu.
Voleo bih da ne budem u pravu.
PS
Ne moze Lalatovic sam krojiti sudbinu Vojvodine i lomiti preko kolena, tek tako, jer nije pouzdan. Nikad se ne zna kad moze dici sidro i otici?
Vojvodina je prevelik klub da bi samo trener ili jedan covek odlucivao o njenoj buducnosti, troskovima i politici Kluba.
Da se ne zavaravamo bodovima, a nismo se ni naigrali lepog fudbala. Nikog u prvih 6 nije pobedio, a prosuto dosta bodova u Novom Sadu, da bi bio tako kategorican i siguran u donete odluke.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: A, videcemo koga ce on dovesti i da li ce ti igraci biti pojacanja za Vojvodinu?
Hocemo li poceti sa nagadjanjima sta nam i ko nam treba!? :mrgreen:
Recimo da golmana,stopere,zadnjeg veznog i centarfora imamo :mrgreen:
Image
Salvador

Post by Salvador »

Turija wrote:http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... ici-igraca

Znao sam da ce biti ovako.
Sve je pogresno, osim, mozda, Filipovica.
A, videcemo koga ce on dovesti i da li ce ti igraci biti pojacanja za Vojvodinu?
Sve vec vidjeno.
Opet ce, posle njegovog odlaska, nastati rasulo u Klubu, kao i u Radnickom letos ( i kod nas prosli put). Niko nije prorok, ali kad se sabere proslost, na tom smo putu.
Voleo bih da ne budem u pravu.
PS
Ne moze Lalatovic sam krojiti sudbinu Vojvodine i lomiti preko kolena, tek tako, jer nije pouzdan. Nikad se ne zna kad moze dici sidro i otici?
Vojvodina je prevelik klub da bi samo trener ili jedan covek odlucivao o njenoj buducnosti, troskovima i politici Kluba.
Da se ne zavaravamo bodovima, a nismo se ni naigrali lepog fudbala. Nikog u prvih 6 nije pobedio, a prosuto dosta bodova u Novom Sadu, da bi bio tako kategorican i siguran u donete odluke.
A ko da odlučuje - Bajatović, Gajić, Lazetić?
Realno šta god mislili o Lalatoviću, u odnosu na prošlu sezonu je ostvaren veliki napredak, a ovi što su na listi ništa posebno nisu pokazali.
Turija

Post by Turija »

Otpisao je 3 proverena superligaska igraca, da bi, mozda, doveo 3 proverena superligaska igraca ( tako je najavio u tekstu).
Nemam vise snage za diskusiju, cekam kraj prelaznog roka, pa da vidimo tu trojicu boljih.
PS
@Salvador
Da, bez Bajatovica i Gajica bi osvojio te bodove.
Da oni, sutra, napuste Vosu, odmah bi spakovao kofere. Bilo, vec, jednom tako.
Napravio je nesto do pola, sto moze lako da se brzopleto unisti. Polusezona ne znaci nista za Vojvodinu u Evropi.
Nisam niciji fan, samo (jos uvek) ne zaboravljam brzo.
Ocekujem da cemo cuti i Lazetica, pa onda svi bolje izvagati.
U zdravlju bili.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Simica

Post by Simica »

https://www.novosti.rs/vesti/sport.294. ... o-u-Evropu
Kad bi sva deca bila 'vaka,.. svaka cast za stav !!!
fare

Post by fare »

Igrač koji bi morao da dođe u ovom prelaznom roku je Giorgi Merebashvili da poveže ovu našu pokidanu sredinu i da malo rastereti Drinčića ali to će biti jako teško dok god je Lalatov ljubimac Bojić u Voši.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Simica wrote:https://www.novosti.rs/vesti/sport.294. ... o-u-Evropu
Kad bi sva deca bila 'vaka,.. svaka cast za stav !!!
Znam ja jos par 'vake decice. Eno ih, greju klupu u crvenim :shit: par godina posle takvih izjava. Neka, plusic moze olovkom, a petica u dnevnik tek na kraju karijere.
Душан

Post by Душан »

Jел зна неко кад почиње прелазни рок? Највише мрзим ово затишје, треба реагивати брзо и то што пре, ако уопште имају неке планове.
slanobarac

Post by slanobarac »

Verovatno kad AV odluči, on se pita za sve u ovoj "državi". :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Душан

Post by Душан »

slanobarac wrote:Verovatno kad AV odluči, on se pita za sve u ovoj "državi". :mrgreen:
Па не би ме чудило :D
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Olako smo se odrekli Nikolica,mogli smo uzeti neki dinar za njega.Pravo pojacanje bi bio Nenad Lukic iz Topole,samo sa takvim pojacanjima mozemo pomrsiti racune blizancima.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

vdn slaninar wrote:Olako smo se odrekli Nikolica,mogli smo uzeti neki dinar za njega.
On je na pozajmici, nije nas igrac.
fare

Post by fare »

Od pojačanja iz našem lige neće biti ništa sigurno sigurni će sve pokupiti crveni glodari evo već spominju i Ivanovića iz Napredka nama treba Mereba!!!
Post Reply