Naš predsednik

Locked
Dejan

Post by Dejan »

bezanija namestila utakmicu sa siptarima, ali Aca nema kladionice, kako sam kaze to je na ime njegove majke :lol:

Zbog cega je UEFA slala tajno pismo kuci naseg fudbala, pre otprilike godinu dana... :wink:
Turija

Post by Turija »

RATKO BUTOROVIĆ ANALIZIRA NASTUP FK VOJVODINA OVE JESENI

Ratko Bata Butorović, predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina, nije zadovoljan trećim mestom na kraju jesenje polusezone! Odmah prvi čovek novosadskih crveno-belih nudi obrazloženje.

- Kako da budem zadovoljan kada smo zacrtali kao cilj titulu, a mi nismo ni drugi. Lepo je saznanje da smo 16 kola neporaženi, da se radi o istorijskom rezultatu, da smo afirmisali neke igrače, ali smo mi jasno rekli da idemo na titulu. Pa, ne možemo danas ovako, a sutra onako – objašnjava Butorović.

Igrači su kaže za učinak na rastanku dobili po 1500 evra na ime premija, a mogli su, veli, znatno više.
- Još pre Čukaričkog rečeno im je da će biti nagrađeni sa po 7000 evra ako pobede sve mečeve do kraja. Posle tog remija im je oprošteno, a dogovor je važio za poslednja četiri jesenja kola. Zato i jesam pitao Kizita što nije postigao gol protiv OFK Beograda, a isto važi i za Despotovića u meču sa Crvenom zvezdom. Da se razumemo, nikoga ja ne krivim, ali su igrači odlučivali sami o tome koliko će zaraditi i na kom mestu će završiti polusezonu – veli Butorović.

Pohvale Brziću

Ivica Brzić ostvario je izvanredan učinak na klupi Vojvodine. NJegova napadačka igra doprinela je da ako se računaju samo utakmice koje je on vodio, onda Vojvodina deli prvo mesto s Partizanom, a dva boda beži Crvenoj zvezdi.

Jedini kiks jeseni dogodio se u Lav kupu Srbije. Vojvodina je u šesnaestini finala poražena od srpskoligaša u Inđiji – 2:3, i tu opravdanja nema.

Za Kačara tri miliona

Ratko Butorović ovako je prokomentarisao odlazak Gojka Kačara u Moskvu.
- Kačar nije otišao na probu. Otišao je na lekarski pregled, ali to ne mora ništa da znači. S njim je otišao tehnički direktor Rabrenović jer želimo kao ozbiljan klub da imamo uvid u to šta se tamo dešava. Ukoliko Dinamo zaista pokaže spremnost da kupi našeg igrača, Vojvodina treba da dobije tri miliona evra. Koliko će dobiti menadžeri i agencije koje posreduju u transferu to se nas ne tiče. S tim novcem mi bismo bili mirni dve godine, a već sada kažem da igrački nećemo biti slabiji, uz svo uvažavanje našeg reprezentativca – rekao je Butorović.

Iz Rusije Gojko Kačar je poručio.
- Nisam ništa potpisao, došao sam na lekarske preglede i da upoznam ljude u klubu. O svemu ću odlučiti kada se vratim u Novi Sad.

Poduža transfer lista

Predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović prilično je iznenadio kada je saopštio podužu transfer listu.
- Slobodni da potraže novu sredinu, uz odgovarajuće obeštećenje, su: kahriman, Pekarić, Stošić, Trivunović, Popović, Kačar, Despotović, Šarac, Đurovski, Stevanović, Radosavljev, Milan Milutinović, Dobrić i dvojica igrača s posebnim statusom, Drakulić i Pantelić – nabrojao je Butorović.

Predsednik Novosađana odmah je rekao da se ne radi o tome da klub nije zadovoljan učinkom navedenih igrača. Naprotiv, većina njih je zaslužila da obezbedi egzistenciju u inostranstvu, a FK Vojvodina ne želi da bilo kome uskrati tu mogućnost.
- Videćemo za koje igrače postoji interesovanje. Za neke od njih, poput kačara, Stošića i pekarića imali smo sedam-osam ponuda, ali ni jednu konkretnu. Znate, jedno je šta se priča i šta bismo mi želeli, a drugo je šta zaista od nekoga dobijamo. Tu moramo da budemo maksimalno realni. Naravno, u zavisnosti od odlazaka dovešćemo pojačanja. I njihov spisak je poznat, ali nećemo da žurimo s objavljivanjem – kaže Butorović.
S. S.

Stiže Radivojević

Jedan od fudbalera koji se nalazi na listi želja FK Vojvodina je Jova Radivojević iz kulskog hajduka. Reč je zapravo o Novosađaninu koji je karijeru počeo u Kabelu, afirmisao se u Novom Sadu s Detelinare, a potom puno ime stekao u belom dresu Kuljana.
S. S.

Iako je Partizan umakao za čitavih sedam bodova, predsednik Vojvodine ne misli da je trka gotova.
- Naprotiv, ima još dosta da se igra. Vojvodina na proleće neće biti slabija nego jesenas, bez obzira na to ko ode, a ko dođe. Imamo pripremljene zamene. Vratili smo neke igrače, od Vukobratovića očekujemo da zablista punim sjajem, iskusni Pantelić je ponovo s nama, mladi Aleksić mogao bi da bude otkrovenje proleća, a iz podmlatka ćemo priključiti sedmoricu igrača da vidimo koliko ko može – iznosi deo planova Butorović.

Prvotimci su dobili voljno do 8. a možda i do 14. januara, u zavisnosti od toga hoće li prolećna trka početi 16. ili 23. februara.
- Prvih pet dana ekipa će raditi u Novom Sadu, onda će uslediti desetodnevni odlazak na Maltu, pa opet povratak u Novi Sad, da bi se glazura udarila na crnogorskom ili hrvatskom primorju, ili eventualno u Turskoj – poručio je Butorović.

S. Savić

Sve razumem i sve je uredu, al crveno (markirano) ne razumem sa koje god strane gledao.Mislim da je predsednik neočekivano prozvao neka naša igračka imena (naročito sada kad nam novac nije toliko neophodan).Jedino je opravdano ako je to bila želja tih igrača da se nađu na tržištu.Šta ako bi se stvarno desilo da se javi zaiteresovan kupac?Ni to nije problem, odredićemo cenu koju on neće želeti da platiti, ali šta ćemo onda sa njima (igračima), ako ostanu u Voši, pogođeni strelom ,,viška,, (nepotrebnih).Da li će moći (uspešno) sa time da se nose?
Koga bi mi trebali da dovedemo, ove zime, kao zamene Kačaru, Pekariću, Despotoviću, Stošiću, Trivunoviću, Popoviću, Drakuliću, Panteliću, Milanu Milutinoviću, Radosavljevu, Stevanoviću, pa da odmah budu uigrani i nadoknade 7 bodova prednosti partizana? Da u našem dresu, krenu kao furije i pregaze, sigurno (na zimu) totalno remontovanu zvezdu.
Ja, ipak, očekujem da će uslediti nova, realnija lista, što se odlazaka tiče.Sve mi se čini da su se neka imena tu našla slučajno i nehotice, jer se u nastavku teksta npr kaže ,, iskusni Pantelić je ponovo s nama,, a par redova gore je, taj isti, za prodaju?
Videćemo :?:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Brane

Post by Brane »

Turija,
mislim da tu listu pre treba shvatiti kao "ko moze da ode" nego "koga hocemo da prodamo".
I mislim da je ovo jedna jako dobra praksa. Buduci igraci koji razmisljaju da dodju u Vojvodinu treba da znaju da ako potpisu 4 godine i ako je klub sa njima zadovoljan, postoji lepa sansa da ako zele odu ranije. Mislim da to znaci svakome. Nikome ne koristi demoralisan igrac koji "robija" svoj ugovor do kraja.
Znaci, ti lepo budi posten, odradi 100% svaku utakmicu i trening, pa klub nece biti maceha pa da ti ne odobri nekakav "dream" ugovor ako naidje.
Brane

Post by Brane »

Turija,
mislim da tu listu pre treba shvatiti kao "ko moze da ode" nego "koga hocemo da prodamo".
I mislim da je ovo jedna jako dobra praksa. Buduci igraci koji razmisljaju da dodju u Vojvodinu treba da znaju da ako potpisu 4 godine i ako je klub sa njima zadovoljan, postoji lepa sansa da ako zele odu ranije. Mislim da to znaci svakome. Nikome ne koristi demoralisan igrac koji "robija" svoj ugovor do kraja.
Znaci, ti lepo budi posten, odradi 100% svaku utakmicu i trening, pa klub nece biti maceha pa da ti ne odobri nekakav "dream" ugovor ako naidje.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ma ljudi,kakvi crni odlasci.Iz kluba realno mogu da odu(tj da nadju angazman) Kacar,Pekaric,Despotovic i eventualno Stosic.Za koga ste od ostalih culi da se neko interesuje za njih.Sve je to prazna prica i reklamerstvo.Kacara teraju da ode.Svi smo svedoci da se pisalo da ide u Moskvu na preglede.A tamo su mu odmah poturili ugovor da potpise.Cak ga ubedjivali.Ta nije mala stvar milion eura koju treba da uzmu menadzeri Joksa i ekipa zato sto mi u klubu nemamo nikog da odradi transfer i te pare ostanu nama.Decko je odbio jer nece nista da radi bez svoje porodice i vraca se u N.sad.Interesuje me da li je Rabren bio tamo da cuva interes kluba ili da ga i on nagovori da potpise.Ljudi ne verujte puno pricama za novine.Mnogo je drugacije nego sto mi vidimo a pogotovo cujemo ili procitamo.Evo na primer premije.Nadjite nekog igraca i pitajte ga koliko su para dobili za premije o kojima je predsednik pricao juce.Da se vratim na odlaske.Kacar ce u Rusiju,Pekaric za njim tamo,eventualno za Tursku a Stosic i Despotovic ce po mom misljenju ostati do leta zbog.To bi bilo to.Po obicaju tresla se gora,rodio se mis.Posto 3 500 000 e nisu bas mis,nadam se da ce ih celnici kluba pametno uloziti u jednog plejmejkera,stopera i spica i eto nama lepog proleca.Ali znajuci da nas predsednik voli sve jeftino ili dzaba,mrka kapa.Pozdrav
Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Ma ljudi,kakvi crni odlasci.Iz kluba realno mogu da odu(tj da nadju angazman) Kacar,Pekaric,Despotovic i eventualno Stosic.
Malo li je u danasnje vreme :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ma kakvi malo.Samo sam govorio u kontekstu objavljivanja transfer-liste sa mnogo imena.Pozdrav
Turija

Post by Turija »

PRIJATELJ wrote:Samo sam govorio u kontekstu objavljivanja transfer-liste sa mnogo imena.
Možda nisam bio najjasniji, ali o to sam mislio reći: o predugačkoj listi i nekim iznenađujućim imenima na njoj.A, biće, ipak, da će dosta igrača saznati iz novina da bi bilo poželjno da nađu angažman.Međutim, ja nisam siguran da ćemo mi tako lako
(i sa malo para) naći kvalitetnije igrače od Popovića, Trivunovića, Drakulića, Pantelića, Stevanovića, Milutinovića, jedino ako smo ih već našli.Ali, realno, uvek se mora računati i na period adaptacije, uigravanja, upoznavanja. Tako da će onda san o tituli ove sezone, verovatno to i ostati.Bilo je očekivano da klub izađe u susret Pekariću, Stošiću, Kačaru, Despotoviću, Kahrimanu, Šarcu i to je više nego lep broj za polusezonu (svi 6 starteri).
Tadić, Vukobratović, Aleksić, Topčagić i njihova generacija, objektivno, nikako ne mogu biti nosioci igre i oslonac tima u borbi za najviši plasman. Ni dogodine, a ne sada.
Zato me je spisak i zabrinuo (a verovatno i dosta igrača koji su se na njemu našli?), kao i kakve će posledice ostaviti.Mislim da je onu drugu polovinu imena, bilo bolje ostaviti za leto. Ali, to je ipak samo mišljenje jednog običnog navijača na navijačkom forumu koji sasvim normalno, nema pojma šta je Klub isplanirao za proleće 2008.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
KDA

Post by KDA »

Sad bi trbali da odigramo pametno. Cigani će , koji su i ovako očajni, rasprodati pola tima ove zime. Partizan ostaje bez možda i najjače karike-trenera, a može se desiti da prodaju i Moreiru ili Jovetića. Bata bi, bar po meni, trebao zadržati ceo tim (osim eventualno Pekare) i juriš na titulu. Mislim da nam potezi begešara idu izuzetno na ruku i da bi smo to morali iskoristiti!
mihailov

Post by mihailov »

Kako Pink nezvanicno saznaje uhapsen predsednik kluba Vojvodina zbog nelegalnog poslovanja u vezi sa fudbalom :shock: :shock: :shock:
Napred Voso!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Policija opkolila kuću Butorovića
29. januar 2008. | 18:09 | Izvor: Beta
Novi Sad -- Brojne policijske snage opkolile su večeras kuću Ratka Butorovića, predsednika fudbalskog kluba Vojvodina.

Ratko Butorović je, takođe, vlasnik novosadskog hotela "Park". Ulica Stanoja Glavaša u novosadskom naselju Telep, u kojoj stanuje Butorović, blokirana je za saobraćaj oko 16 sati. Primetno je nekoliko policijskih džipova, a u ulici se nalazi nekoliko desetina policajaca i pripadnika Žandarmerije.

Među okupljenim novinarima nezvanično se čulo da je Butorović i dalje u zgradi i da policija pregovara sa njim.

Butorović je ranije u pojedinim medijima povezivan sa raznim kriminalnim radnjama, a poslednji put u emisiji "Insajder" televizije B92, posvećenoj fudbalskoj mafiji.
Priveden predsednik Vojvodine Butorović!
Utorak, 29. januar 2008. 17:52

Pripadnici MUP-a Srbije priveli su u utorak predsednika Fudbalskog kluba Vojvodina Ratka Butorovića zvanog "Bata Kan Kan", kao i još trojicu sudija zbog nameštanja rezultata, javio je RTS.

Prema istom izvoru, privedeni su direktor SC Vojvodina Milan Čabrić, i sudije Mihajlo Jeknić, Borislav Kašanski i Goran Kovačić iz Beograda.

Uskoro opširnije...

(MONDO)
Jebemga, samo nam je jos ovo falilo. Cim klub malo digne glavu i priblizi se blizancima rezimlijama... :shock:
lesa

Post by lesa »

eto ti sada...
...ti si nasa prva ljubav...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zbog nameštanja privedeni Buturović, Jeknić...
Autor: Blic online | 29.01.2008 - 18:01

Image

MUP Srbije danas je priveo Ratka Buturovića, predsednika FK Vojvodina, zvanog Bata Kan-kan, zbog nameštanja fudbalskih utakmica.

MUP Srbije priveo je i Milana Čabrića, direktora SC Vojvodina, fudbalske sudije Mihajla Jeknića, Borislava Kašanskog i Gorana Kovačića iz Zemuna.

Kako javlja Beta, policijske snage su opkolile večeras kuću Ratka Buturovića, predsednika fudbalskog kluba Vojvodina i vlasnika novosadskog hotela "Park".
Ulica Stanoja Glavaša u novosadskom naselju Telep, u kojoj stanuje Butorović, blokirana je za saobraćaj oko 16 sati. U okolini je bilo nekoliko policijskih džipova, a nekoliko desetina policajaca i pripadnika Žandarmerije. Među okupljenim novinarima nešto pre vesti koju je javio RTS nezvanično se čulo da je Buturović i dalje u zgradi i da policija pregovara sa njim.

Kako nezavnično saznajemo, direktor fudbalskog kluba Vojvodina Cvetko Riđošić "nije obavešten o ovim dešavanjima" i nije želeo da daje izjave dok ne bude imao više informacija.

Butorović je ranije u pojedinim medijima povezivan sa raznim kriminalnim radnjama, a poslednji put u emisiji "Insajder" televizije B92, posvećenoj fudbalskoj mafiji.

Uskoro opširnije...
masta_ace

Post by masta_ace »

i sta sada...
popizdecu
Dejan

Post by Dejan »

Treba da damo podrsku predsedniku!
Locked