Zbog cega je UEFA slala tajno pismo kuci naseg fudbala, pre otprilike godinu dana...

Možda nisam bio najjasniji, ali o to sam mislio reći: o predugačkoj listi i nekim iznenađujućim imenima na njoj.A, biće, ipak, da će dosta igrača saznati iz novina da bi bilo poželjno da nađu angažman.Međutim, ja nisam siguran da ćemo mi tako lakoPRIJATELJ wrote:Samo sam govorio u kontekstu objavljivanja transfer-liste sa mnogo imena.
Policija opkolila kuću Butorovića
29. januar 2008. | 18:09 | Izvor: Beta
Novi Sad -- Brojne policijske snage opkolile su večeras kuću Ratka Butorovića, predsednika fudbalskog kluba Vojvodina.
Ratko Butorović je, takođe, vlasnik novosadskog hotela "Park". Ulica Stanoja Glavaša u novosadskom naselju Telep, u kojoj stanuje Butorović, blokirana je za saobraćaj oko 16 sati. Primetno je nekoliko policijskih džipova, a u ulici se nalazi nekoliko desetina policajaca i pripadnika Žandarmerije.
Među okupljenim novinarima nezvanično se čulo da je Butorović i dalje u zgradi i da policija pregovara sa njim.
Butorović je ranije u pojedinim medijima povezivan sa raznim kriminalnim radnjama, a poslednji put u emisiji "Insajder" televizije B92, posvećenoj fudbalskoj mafiji.
Jebemga, samo nam je jos ovo falilo. Cim klub malo digne glavu i priblizi se blizancima rezimlijama...Priveden predsednik Vojvodine Butorović!
Utorak, 29. januar 2008. 17:52
Pripadnici MUP-a Srbije priveli su u utorak predsednika Fudbalskog kluba Vojvodina Ratka Butorovića zvanog "Bata Kan Kan", kao i još trojicu sudija zbog nameštanja rezultata, javio je RTS.
Prema istom izvoru, privedeni su direktor SC Vojvodina Milan Čabrić, i sudije Mihajlo Jeknić, Borislav Kašanski i Goran Kovačić iz Beograda.
Uskoro opširnije...
(MONDO)
Zbog nameštanja privedeni Buturović, Jeknić...
Autor: Blic online | 29.01.2008 - 18:01
MUP Srbije danas je priveo Ratka Buturovića, predsednika FK Vojvodina, zvanog Bata Kan-kan, zbog nameštanja fudbalskih utakmica.
MUP Srbije priveo je i Milana Čabrića, direktora SC Vojvodina, fudbalske sudije Mihajla Jeknića, Borislava Kašanskog i Gorana Kovačića iz Zemuna.
Kako javlja Beta, policijske snage su opkolile večeras kuću Ratka Buturovića, predsednika fudbalskog kluba Vojvodina i vlasnika novosadskog hotela "Park".
Ulica Stanoja Glavaša u novosadskom naselju Telep, u kojoj stanuje Butorović, blokirana je za saobraćaj oko 16 sati. U okolini je bilo nekoliko policijskih džipova, a nekoliko desetina policajaca i pripadnika Žandarmerije. Među okupljenim novinarima nešto pre vesti koju je javio RTS nezvanično se čulo da je Buturović i dalje u zgradi i da policija pregovara sa njim.
Kako nezavnično saznajemo, direktor fudbalskog kluba Vojvodina Cvetko Riđošić "nije obavešten o ovim dešavanjima" i nije želeo da daje izjave dok ne bude imao više informacija.
Butorović je ranije u pojedinim medijima povezivan sa raznim kriminalnim radnjama, a poslednji put u emisiji "Insajder" televizije B92, posvećenoj fudbalskoj mafiji.
Uskoro opširnije...