Nije poenta da li ste pogrešili u vezi Pavkova i ostalih ili ne. Njih sam naveo kao primer ''oteranih'' pošto vam je to izgovor da Bojić ne valja jer je tobože i on ''oteran''.Turija wrote:Karlssone, da li sam pogresio za Merija, Pavkova, Siladjija i Milicevica?
Necu pogresiti ni za Bojica.
Bojic ima samo dobru nogu, na kratki pas, a posto je odmoran i kampuje oko 16m, logicno je da posle takvog dodavanja u sledecoj akciji padne gol i eto asistencije.
Igrac koji kreira napad u polju, manje puta bude direktni asistent, jer to cesce bude onaj igrac kojeg je uposlio, a taj dao zavrsni pas.
S obzirom gde se ,,krece", i stoji koliko je dao golova, koliko je lopti oduzeo, ispratio svog igraca u defanzivi?
Nije fudbal, cekam loptu i asistiram ispred sesnaesterca. U takvoj konstelaciji i utrenirani forumas bi imao zabelezene asistencije.
Na kraju svi prelasci Bojica, od Uzica, Mladosti, Napredka, Cukarickog, Mladosti su free transfer.
Pa, sad nemoguce da su svi klubovi pogresili, samo je Vojvodina prepoznala igraca od 28 godina, a i iz nje ce otici free transfer.
Karlssone, nije mi zelja da se sporimo u diskusiji, samo iznosim svoje vidjenje.
Covic je sigurno bolji na toj poziciji, ali ce Lalatovic dati prednost svom igracu.
Ziveo.
PS
Verujem da se ne spore dzabe Lalatovic i Lazetic.
Hajde da kazemo da smo mi forumasi nestrucni i nekompetentni, ali Lazetic ima iza sebe i fudbalsku karijeru i direktno iskustvo. Nije, tek tako, nastao raskol. Mislim da ima dosta i fudbalskog u sukobu, a ne samo novcanog.
Pa nije on u tom Čukaričkom bio neki levat koji je sedeo na klupi, već jedan od najboljih igrača i kapiten.
A vi ga opsujete kao večitu grešku klubova koji ga angažuju.
To što je menjao klubove kao slobodan igrač opet ne znači ništa. Koliko je iz Vojvodine odlazilo važnih igrača kao slobodni?
Ili im je ugovor istekao ili nisu bili u najboljim odnosima sa trenerom ili zbog neisplaćenih obaveza...
To što se vama ne sviđa kako on igra možad nije samo do njega. Možda Lalatović zahteva takvu igru od njega i mora da je zadovoljan sa njim čim je konstantno u prvih 11.
Bojić je ofanzivan igrač i kao takav učestvovao je u 38% svih postignutih golova do sada.
Više nego i jedan drugi igrač Vojvodine, uključujući i Ezea i Matića.
I opet nije dovoljno dobar.