Uh,uh.... neka dobismo i ovu,al vise srece nego pameti. Rockov definitivno kriv za gol,ali da je primio onaj sut u prvom (koji su vec svi videli u mrezi),a odbranio ovaj gol sto je primio verovatno bi mozda i izgubili. Tako da super je ovo ispalo. Dokle god ekipa daje vise nego sto golman kiksa njemu ne zameram mnogo,tako da idemo dalje... Lep gol Covica,obozavam te udarce glavom u zemlju,to je gotovo neodbranjivo. Vukadinovic me vec razmazio i sto se njegovog gola tice,rekao bih ocekivano

Eto 9 bodova kuci,iz sledeca dva meca treba nam bod da bi bili uspesni kao i u prvom delu,ali u trenutnom rasporedu forme,mislim da se protiv Cuke i Partizana kuci moze komotno ici na svih 6 bodovaA ne vidim ni razlog zasto bi se kukalo da imamo los raspored!? Idemo u goste Zvezdi,Vozdovcu,Spartaku,Javoru i Indjiji. Ako se ne varam mislim da smo kuci protiv njih osvojili 7 bodova,a sve mi nesto govori da u gostima mozemo premasiti taj ucinak.
Docekujemo kuci Proleter,Nis,Lucane,Cukaricki i Partizan protiv kojih smo osvojili 10 bodova u prvom krugu,i verujem da to u najmanju ruku mozemo da ponovimo. Tako da ne bih bas rekao da je raspored nepovoljan