Pripreme
Re: Pripreme
Naterao sam sebe, veceras, da odgledam celu utakmicu na datom linku.
Nema pomaka u nasoj igri ni za jotu.Forsira se nesto sto ova ekipa ne moze da odigra.
Kao sto je nekad radio Stolica, sa posedom lopte u igri unazad, tako sad Lalatovic forsira tkzv presing, kontraproduktivno, na protivnickoj polovini i izmori igrace fizicki i koncentracijski.
Za 90 minuta 4-5 puta dodje do pada snage i koncentracije i primimo olako golove, jer se stalno branimo na celom terenu, posto ne mozemo da zadrzimo loptu u nogama duze od 10 sekundi. Jako smo slabi sa loptom i pasom.I tajming i preciznost. Citljivi iz aviona.
Drugo, Drincic nije prednji vezni, kao ni mlaki Bojic. To mora biti Covic. Takodje, ne bi trebao Drincic da izvodi sve prekide i kornere. Bezopasni su i mlaki centarsutevi. Videli smo koliko su opasni Rusi na kornerima.
Produktivnije je i sigurnije je da se branimo na nasoj polovini, uz brze krilne igrace u kontri.
Od svih 9 ,,pojacanja" samo Vukadinovic lici na to. Vidi se to i po prvoj postavi koju je Lalatovic izveo danas. Ugurao je u nju samo svog Mrkaica, uz Vukadinovica. Svi ostali igrali su i jesenas.
Mucicemo se i na prolece i sa igrom i sa efikasnoscu.
Nema pomaka u nasoj igri ni za jotu.Forsira se nesto sto ova ekipa ne moze da odigra.
Kao sto je nekad radio Stolica, sa posedom lopte u igri unazad, tako sad Lalatovic forsira tkzv presing, kontraproduktivno, na protivnickoj polovini i izmori igrace fizicki i koncentracijski.
Za 90 minuta 4-5 puta dodje do pada snage i koncentracije i primimo olako golove, jer se stalno branimo na celom terenu, posto ne mozemo da zadrzimo loptu u nogama duze od 10 sekundi. Jako smo slabi sa loptom i pasom.I tajming i preciznost. Citljivi iz aviona.
Drugo, Drincic nije prednji vezni, kao ni mlaki Bojic. To mora biti Covic. Takodje, ne bi trebao Drincic da izvodi sve prekide i kornere. Bezopasni su i mlaki centarsutevi. Videli smo koliko su opasni Rusi na kornerima.
Produktivnije je i sigurnije je da se branimo na nasoj polovini, uz brze krilne igrace u kontri.
Od svih 9 ,,pojacanja" samo Vukadinovic lici na to. Vidi se to i po prvoj postavi koju je Lalatovic izveo danas. Ugurao je u nju samo svog Mrkaica, uz Vukadinovica. Svi ostali igrali su i jesenas.
Mucicemo se i na prolece i sa igrom i sa efikasnoscu.
Last edited by Turija on Fri Feb 07, 2020 12:36 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kad si vec kod kontri,moram reci da nam je postavka prilikom prekida takva da ni kad izbijemo loptu gotovo da ne postoji mogucnost kontreTurija wrote: Produktivnije je i sigurnije da se branimp na nasoj polovini, uz brze krilne igrace u kontri.

Slazem se. Procitao sam tvoj post, tek posto sam postovao moj, ali se skoro podudarmo u misljenju.Voja wrote:Kad si vec kod kontri,moram reci da nam je postavka prilikom prekida takva da ni kad izbijemo loptu gotovo da ne postoji mogucnost kontreTurija wrote: Produktivnije je i sigurnije da se branimp na nasoj polovini, uz brze krilne igrace u kontri.
Volim i ja cfora tipa Kodro, Klose...ali moras imati odgovarajuce igrace i koncepciju igre za takvog napadaca.
I ja smatram da nam je potrebniji kreator ige od cfora. Na tom mestu, trenutno, mogu da vidim Covica i Zukica, ali ne potpuno, kakvog bi zeleo, vec od postojeceg kadra.
Neskovic mora ocvrsnuti, da bio bio ono sto moze biti, kao napadac.
A utakmica je bila teski smor za gledanje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/voj ... 18-02-2020" onclick="window.open(this.href);return false;
A i zasto da se zalazu, kad je postava kod Lalatovica nepromenljiva. I Mesi da dodje, ne bi bio starter.
Pobedili su Cement, da se ne brukaju i dosta od njih utorkom.
A i zasto da se zalazu, kad je postava kod Lalatovica nepromenljiva. I Mesi da dodje, ne bi bio starter.
Pobedili su Cement, da se ne brukaju i dosta od njih utorkom.
Last edited by Turija on Tue Feb 18, 2020 8:46 pm, edited 1 time in total.
Ne, dodao sam u prethodnom postu zasto.Voja wrote:Iznenadjen?
Jel' ovaj Zogovic iz Cementa sto je pocrveneo onaj "nas" fantomski Zogovic sto tolike godine proveo kod nas a niko ga nikad video nije?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Verovatno, jeste.Radoye wrote:Jel' ovaj Zogovic iz Cementa sto je pocrveneo onaj "nas" fantomski Zogovic sto tolike godine proveo kod nas a niko ga nikad video nije?
Ja mislim da sam ga jednom video na terenu? Ali, sad vec, ne znam da li mi se prividja ili je stvarno bilo.
Koliko je igraca prodefilovalo kroz Vosu, nije ni cudo.
Stari dobri Zogovic, Batin rodjak, nesudjeno pojacanje Fulama, Portsmuta i mnostvo Italijanskih klubova...Radoye wrote:Jel' ovaj Zogovic iz Cementa sto je pocrveneo onaj "nas" fantomski Zogovic sto tolike godine proveo kod nas a niko ga nikad video nije?
Jel se igralo juče sa Kabelom ? 

- Pera Centar
fare wrote:Jel se igralo juče sa Kabelom ?
https://www.sofascore.com/sr/fk-vojvodi ... d/adcsWvtc" onclick="window.open(this.href);return false;
Na nekim sajtovima pise da je utakmica otkazana, a na zvanicnom sajtu ne pise nista.
18. januar.Pera Centar wrote:fare wrote:Jel se igralo juče sa Kabelom ?
https://www.sofascore.com/sr/fk-vojvodi ... d/adcsWvtc" onclick="window.open(this.href);return false;
Na nekim sajtovima pise da je utakmica otkazana, a na zvanicnom sajtu ne pise nista.
-
1:1 (0:1) Gajic za Kabel i Zukic za nas, iz penalaKarlsson wrote:18. januar.Pera Centar wrote:fare wrote:Jel se igralo juče sa Kabelom ?
- Pera Centar
Po sofascore igrali smo nereseno i sa Backom 1:1.Gubili smo do 90-og minuta.