Transferi

PAVLOVIĆ PREDRAG:
Mesto u timu: sredina terena
Datum rođenja: 19.08.1986.
Visina 176 cm.
Težina: 69
FK "NAPREDAK"-mat.klub
U FK "partizan" igrao u periodu od 2002 do 2006.god. Ponovo član "NAPRETKA" od 01.07.2006.god.
Član mlade reprezent. Srbije
Kada nismo doveli Blazica ili Ninkova...Bio bi red da se dovede Pavlovic, i tako ima malo kvalitetnih igraca iz nasem prvenstvu koji bi se smatrali pravim pojacanjem...
Mislim da je iluzorno očekivati da dovodimo igrače koji su već iskočili u prvi plan, posebno ako su iz Beograda. Oni su svojim igrama privukli pažnju blizanaca i unapred su kaparisani za njih. U stvari, uopšte nam ne trebaju igrači iz Beograda.
Najveće pojačanje će biti ako Kačar ostane. Još kad bi otišao Kahriman...
Najveće pojačanje će biti ako Kačar ostane. Još kad bi otišao Kahriman...
-
Do pre samo par dana, prema medijskim najavama, izgledalo je da će novosadskom fudbalskom brodu biti potrebni čamci za spasavanje. Pre svih Kačar, a onda i Despotović i Pekarić, seljakani su iz kluba u klub, a puno priče o pojačanjima, nije bilo. Međutim, kako stvari zaista stoje, čini se da je situacija dijametralno različita od predstavljene, a umesto potopa, "staru damu" očekuje još žešći tempo, na istom kursu. U klubu tvrde, šampionskom...
Da Kačar neće na Marakanu, sigurno je još od kako je Butorović pre izvesnog vremena dao čvrstu reč da, dok je on na funkciji predsednika, niti jedan igrač novosodaskog superligaša neće pojačati redove vodećeg dvojca domaćeg šampionata. Međutim, osim Zvezde, jasno je, ima još nekoliko zainteresovanih, pre svih ruskih klubova, a ono što im je, kako stvari stoje, pored želje da angažuju miljenika navijača Voše, zajedničko, jeste da će na ostvarenje te želje morati sačekati do kraja sezone.
Sa druge strane, imajući u vidu da se Sepuja priključuje timu, a da se očekuje i da konačno proradi Korać (došao iz Zete), "lozničkom snajperu" i najboljem strelcu protekle sezone, Ranku Despotoviću, uprava ne bi pravila problem, ako naiđe odgovarajuća ponuda. No, osim interesovanja i "opipavanja pulsa", Bazel, Ren i Herenven nisu pokazali ništa konkretno, a jedna ponuda sa istoka nije zadovoljila apetite Novosađana.
Pekarićev transfer u Šinjik se po svemu sudeći izjalovio, i ako je o celoj priči, sa dosta sigurnosti pisao ruski "Sport Ekspres", a ponovo je u igri i Trabzon, no izgleda da će i ovo ime do leta ostati u crveno-belom dresu.
Osim toga, trener Brzić je najavio nekolicinu pojačanja iz Južne Amerike, a provlači se, doduše još uvek bojažljivo i između redova, ime Milanka Raškovića i jednog fudbalera OFK Beograda.
Dejan wrote:partizani su odustali od angazovanja Rista Lakica...
Ne znam koliko su ove cifre istinite,ali ako Lakic vredi samo 50.000e mislim da bi smo morali reagovati!Partizan je načinio još jedan konkretan potez u prelaznom roku: na adresu podgoričke Budućnosti poslao je zvaničnu ponudu za golmana Mladena Božovića vrednu 130.000 evra, prenosi podgorički list „Vijesti“.
-Božovićeva cena je 150.000 evra. Videćemo šta će biti. Što se tiče Lakića, iz Partizana su nam javili da odustaju od njega – istakao je u „Vijestima“ direktor Budućnosti Žarko Vukčević.
Pre nekoliko dana „Vijesti“ su objavile da je Partizan postigao dogovor sa Podgoričanima da za 200.000 evra u paketu kupi Božovića i Lakića, ali pošto je transfer Rukavine postao neizvestan odustali su od desnog beka.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Tako kaže matematika., ali ja mislim da će u zimskom prelaznom roku dominirati pozajmice i da bi to mogli odraditi i sa Podgoričanima.Srbenda wrote:Ne znam koliko su ove cifre istinite,ali ako Lakic vredi samo 50.000e mislim da bi smo morali reagovati!
Kupovati Lakića ako ostane Stošić (i pored Miroslava Milutinovića u timu), nije baš ekonomski opravdano.Međutim, ako Stošić ode, onda je Lakić veoma potreban.Mislim da je trenutno kompletniji i iskusniji desni bek od Milutinovića.
Vojvodina, ove zime, ima jako mnogo dobrih igrača da ponudi našoj prvoligaškoj sceni.Prava je šteta da oni presede čitavo proleće na klupi ili našim tribinama.Sa druge strane, razmenom se možemo super pojačati odličnim igračima iz klubova poput Hajduka, Voždovaca, Budućnosti, možda Napredka...Sve bez novaca (kako već volimo).
Prodati Kahrimana, Šarca, Pekarića, Stošića i eventualno Despota.I, nijednog više.Sve dokle god se na terenu ne isprofilišu njihove igračke vrednosti, cena, kao i naše potrebe, ne žuriti sa konačnim odlukama.
Valjalo bi kupiti ekstra fudbalera iz Južne Amerike. Naravno, samo ako Brzić takvog preporuči.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VOJVODINA UOČI PRELAZNOG ROKA
Prelazni rok za fudbalere počinje 9. januara, a u novosadskom prvoligašu odavno kuju planove za berzu. Ne kriju u Vojvodini da su spremni da ove zime, ali pod određenim okolnostima, puste najbolje poput Gojka Kačara, Ranka Despotovića, Nina Pekarića, Damira Kahrimana, ali i nagoveštavaju da će u zavisnosti od odlazaka i popunjavati redove kvalitetnim imenima, mahom sa domaće, ali i inostrane scene.
Jasno je da je u prvom planu Gojko Kačar. Činilo se da je posao s moskovskim Dinamom završen, čak se spominjalo i 3,2 miliona evra kao obeštećenje, ali je u smiraj 2007. godine sve češće pominjan i mogući prelazak u Crvenu zvezdu. Navodno, Mišković i Butorović su načeli tu temu. Ne znamo kako bi među navijačima Vojvodine bio primljen ovaj transfer, jer je predsednik Vojvodine jasno rekao da nijedan igrač iz novosadskog superligaša neće pojačavati ni Zvezdu, ni Partizan. Jasno je da je posle fenomenalne sezone prilika da se na Kačaru dobro zaradi, obezbedi funkcionisanje kluba za sledeće dve sezone, ali treba voditi računa i o klupskom marketingu. Najlepše bi svakako bilo da Kačar ostane i doprinese osvajanju titule, ali ko to može da garantuje. Ovako, odlazak u neki zapadnoevropski klub pod povoljnim finansijskim okolnostima zadovoljio bi, čini se, sve.
Despotović i Pekarić su, poput Kačara, igrači za svaki srpski klub. Prvi je dugo gajio nadu da bi karijeru mogao da nastavi u Holandiji, ali su sada aktuelniji Turci i Švajcarci. I Pekarić bi mogao u Tursku, Stepanov je ostavio odličan utisak u Trabzonu, pa bi još jedan kapiten crveno-belih mogao stopama sadašnjeg centarhalfa Portoa, mada i Rumuni dugo prate igre štopera Vojvodine.
Kahriman je bio najbolji golman EP za mlade u Holandiji. I za njega postoje određena interesovanja, ali je jasno da je golmana oduvek bilo najteže prodati. No, zamene, za njega, kao i za sve igrače – postoje.
Drakulić i Pantelić
Vojvodina u svojim redovima ima dvojicu iskusnih asova. Reč je o Saši Drakuliću i Miodragu Panteliću koji imaju poseban status. Pantelić je pre povratka u Kinu pokazao koliko znači za tim, dok je Drakulić s nekoliko odlučujućih golova u jesenjem delu svima potvrdio da se na njega najozbiljnije mora računati. Nedavno je, učestvujući na “Dnevnikovom” turniru u malom fudbalu, Drakulić lakše povređen, ali se očekuje da se potpuno zdrav javi na prozivku treneru Brziću 15. januara. Pantelić je ovoh dana ponovo dobio primamljivu ponudu iz Kine i ukoliko u klubu procene da je to zajednički interes, neće mu praviti problem da se ponovo otisne na Daleki istok.
Vojvodina je u dobroj situaciji iz tog razloga što ostankom navedenih igrača zadržava kvalitet i kostur tima za proleće, dok u suprotnom zavidno popunjava kasu i otvara mogućnosti za dovođenje novih, kvalitetnih fudbalera. Što se domaće scene tiče, igrači koji bi na proleće mogli da obuku crveno-beli dres su svakako Kuljani LJ. Fejsa i Radivojević, zatim Kruševljanin Pavlović i još neki. Ono na čega se ozbiljno oslanjaju u Vojvodini su mlade snage oličene u Danijelu Aleksiću, Goranu Smiljaniću, Vuku Mitoševiću, Ognjenu Krasiću, Slobodanu Medojeviću...Novu šansu za dokazivanje imaće povratnici Dragomir Vukobratović i Vojo Ubiparip, dok će proleće biti lepa prilika da Dušan Tadić i Mario Đurovski potvrde raskošni talenat. Tu je i Euđin Sepuja, tamnoputi centarfor iz Ugande koji će od prvog dana priprema ući u ravnopravnu konkurenciju.
Dakle, uz već proverene snage poput Stošića, Đurića, Popovića, Kizita, Trivunovića, Buača, Milutinovića... Vojvodina ima kadar koji joj garantuje ravnopravnmu trku za vrh, ali i planiranje ekipe za budućnost. Ukoliko i na drugim poljima (sudski sporovi) Vojvodina bude uspešna kao i na terenu, onda navijači slobodno mogu da očekuju da će i 2008. za sve biti uspešna kao i prethodna i da će Vojvodina, ako ništa više, bar i sledeće leto dočekati u Evropi. S. S.
Prelazni rok za fudbalere počinje 9. januara, a u novosadskom prvoligašu odavno kuju planove za berzu. Ne kriju u Vojvodini da su spremni da ove zime, ali pod određenim okolnostima, puste najbolje poput Gojka Kačara, Ranka Despotovića, Nina Pekarića, Damira Kahrimana, ali i nagoveštavaju da će u zavisnosti od odlazaka i popunjavati redove kvalitetnim imenima, mahom sa domaće, ali i inostrane scene.
Jasno je da je u prvom planu Gojko Kačar. Činilo se da je posao s moskovskim Dinamom završen, čak se spominjalo i 3,2 miliona evra kao obeštećenje, ali je u smiraj 2007. godine sve češće pominjan i mogući prelazak u Crvenu zvezdu. Navodno, Mišković i Butorović su načeli tu temu. Ne znamo kako bi među navijačima Vojvodine bio primljen ovaj transfer, jer je predsednik Vojvodine jasno rekao da nijedan igrač iz novosadskog superligaša neće pojačavati ni Zvezdu, ni Partizan. Jasno je da je posle fenomenalne sezone prilika da se na Kačaru dobro zaradi, obezbedi funkcionisanje kluba za sledeće dve sezone, ali treba voditi računa i o klupskom marketingu. Najlepše bi svakako bilo da Kačar ostane i doprinese osvajanju titule, ali ko to može da garantuje. Ovako, odlazak u neki zapadnoevropski klub pod povoljnim finansijskim okolnostima zadovoljio bi, čini se, sve.
Despotović i Pekarić su, poput Kačara, igrači za svaki srpski klub. Prvi je dugo gajio nadu da bi karijeru mogao da nastavi u Holandiji, ali su sada aktuelniji Turci i Švajcarci. I Pekarić bi mogao u Tursku, Stepanov je ostavio odličan utisak u Trabzonu, pa bi još jedan kapiten crveno-belih mogao stopama sadašnjeg centarhalfa Portoa, mada i Rumuni dugo prate igre štopera Vojvodine.
Kahriman je bio najbolji golman EP za mlade u Holandiji. I za njega postoje određena interesovanja, ali je jasno da je golmana oduvek bilo najteže prodati. No, zamene, za njega, kao i za sve igrače – postoje.
Drakulić i Pantelić
Vojvodina u svojim redovima ima dvojicu iskusnih asova. Reč je o Saši Drakuliću i Miodragu Panteliću koji imaju poseban status. Pantelić je pre povratka u Kinu pokazao koliko znači za tim, dok je Drakulić s nekoliko odlučujućih golova u jesenjem delu svima potvrdio da se na njega najozbiljnije mora računati. Nedavno je, učestvujući na “Dnevnikovom” turniru u malom fudbalu, Drakulić lakše povređen, ali se očekuje da se potpuno zdrav javi na prozivku treneru Brziću 15. januara. Pantelić je ovoh dana ponovo dobio primamljivu ponudu iz Kine i ukoliko u klubu procene da je to zajednički interes, neće mu praviti problem da se ponovo otisne na Daleki istok.
Vojvodina je u dobroj situaciji iz tog razloga što ostankom navedenih igrača zadržava kvalitet i kostur tima za proleće, dok u suprotnom zavidno popunjava kasu i otvara mogućnosti za dovođenje novih, kvalitetnih fudbalera. Što se domaće scene tiče, igrači koji bi na proleće mogli da obuku crveno-beli dres su svakako Kuljani LJ. Fejsa i Radivojević, zatim Kruševljanin Pavlović i još neki. Ono na čega se ozbiljno oslanjaju u Vojvodini su mlade snage oličene u Danijelu Aleksiću, Goranu Smiljaniću, Vuku Mitoševiću, Ognjenu Krasiću, Slobodanu Medojeviću...Novu šansu za dokazivanje imaće povratnici Dragomir Vukobratović i Vojo Ubiparip, dok će proleće biti lepa prilika da Dušan Tadić i Mario Đurovski potvrde raskošni talenat. Tu je i Euđin Sepuja, tamnoputi centarfor iz Ugande koji će od prvog dana priprema ući u ravnopravnu konkurenciju.
Dakle, uz već proverene snage poput Stošića, Đurića, Popovića, Kizita, Trivunovića, Buača, Milutinovića... Vojvodina ima kadar koji joj garantuje ravnopravnmu trku za vrh, ali i planiranje ekipe za budućnost. Ukoliko i na drugim poljima (sudski sporovi) Vojvodina bude uspešna kao i na terenu, onda navijači slobodno mogu da očekuju da će i 2008. za sve biti uspešna kao i prethodna i da će Vojvodina, ako ništa više, bar i sledeće leto dočekati u Evropi. S. S.
To sam i ja mislio,al za sve postoji granica.Cak sam i pisao kad su ga svi pljuvali da treba sacekati.Ima on i talenat i kvalitet.Ipak takav igrac da zauzima mesto mladjima?!Anonimus wrote:Ne bih se slozio.Ubedjen sam da Djurovski nije los igrac,dosao je pred sam kraj roka,i nije se dobro uklopio.Bice bolje.
Napred Voso!
NOVA OTVORENA PONUDA
PANTELIĆ OPET U KINI?
Iako se, posle šestomesečne pozajmice, tek vratio u Novi Sad, iz Kine je već stigla nova ponuda, pa je sasvim neizvesno da li će Miodrag Pantelić (33) na proleće ponovo nositi dres Vojvodine.
-Ne mogu da kažem o kojem klubu je reč, ali smo i Vojvodina i ja poslali svoje uslove za taj transfer i sada čekamo odgovor – kaže za „Sport“ iskusni napadač. – Ako odem, ugovor će biti potpisan do decembra i to će, ujedno, biti i kraj moje karijere. Ako ne, odradiću ugovor koji me sa Vojvodinom veže do juna i tada staviti tačku na aktivno bavljenje fudbalom.
STIGLE PONUDE MANČESTERA I BARSELONE
ALEKSIĆ I SMILjANIĆ KAPARISANI?
Za dvojicu najdarovitijih mladih fudbalera „lala“, Danijela Aleksića (16) i Gorana Smiljanića (17), potvrđuje to i Butorović, stigle su vrlo konkretne ponude iz Mančester junajteda i Barselone. I jedni i drugi predlažu da dvojica mladih napadača, i u naredne dve godine, igraju za Vojvodinu, ali da, uz odgovarajuću nadoknadu koju su spremni da plate odmah, posle toga na njih imaju sva prava. Kakav će biti odgovor „lala“ znaće se narednih dana. Kako je „Sport“ već pisao, Menčester se i ranije interesovao za Aleksića, dok je Smiljanić, prošle zime, bio u kampu Barselone.
Đ. VUKMIROVIĆ 03.01.2008 19:40:21
PANTELIĆ OPET U KINI?
Iako se, posle šestomesečne pozajmice, tek vratio u Novi Sad, iz Kine je već stigla nova ponuda, pa je sasvim neizvesno da li će Miodrag Pantelić (33) na proleće ponovo nositi dres Vojvodine.
-Ne mogu da kažem o kojem klubu je reč, ali smo i Vojvodina i ja poslali svoje uslove za taj transfer i sada čekamo odgovor – kaže za „Sport“ iskusni napadač. – Ako odem, ugovor će biti potpisan do decembra i to će, ujedno, biti i kraj moje karijere. Ako ne, odradiću ugovor koji me sa Vojvodinom veže do juna i tada staviti tačku na aktivno bavljenje fudbalom.
STIGLE PONUDE MANČESTERA I BARSELONE
ALEKSIĆ I SMILjANIĆ KAPARISANI?
Za dvojicu najdarovitijih mladih fudbalera „lala“, Danijela Aleksića (16) i Gorana Smiljanića (17), potvrđuje to i Butorović, stigle su vrlo konkretne ponude iz Mančester junajteda i Barselone. I jedni i drugi predlažu da dvojica mladih napadača, i u naredne dve godine, igraju za Vojvodinu, ali da, uz odgovarajuću nadoknadu koju su spremni da plate odmah, posle toga na njih imaju sva prava. Kakav će biti odgovor „lala“ znaće se narednih dana. Kako je „Sport“ već pisao, Menčester se i ranije interesovao za Aleksića, dok je Smiljanić, prošle zime, bio u kampu Barselone.
Đ. VUKMIROVIĆ 03.01.2008 19:40:21
Željko Brkić jedan je od nas!!!