Pretezak mec za ocenjivanje,jer smo ga dobili na kolektiv,na maksimum zalaganja,na trcanje do poslednje kapi...
Rockov - odlican,fenomenalan.... kazu par gresaka.... kojih gresaka? Covek branio bez greske,gresili su i Kan i Smajhel... Samouveren kao nikada do sada... strasno mi se dopada,o tome sam vec pisao,sto je popravio pracenje igre i sto samouvereno kupi mnoge "nicije" lopte po obodima 16m. Ono jedno hvatanje lopte u prvom poluvremenu,na strani gde su klupe,ona samouverenost i parada podsetili me na Iliju Pantelica i njegov stil
Djordjevic - otkrovenje sezone,konstantno dobar,odlican.... zanimljiv video se nalazi na youtubu
[video]
https://www.youtube.com/watch?v=RVh43DeVcV4[/video]
Sanicanin - moj najomiljeniji igrac u ovom timu,cesto kada mastam kakvi bi to igraci trebalo da nose nas dres,pomsilim da bi tim trebalo da se sastoji od 11 Sanicanina
Bralic - Supermen

i rekao bih velika talija ovog tima.Primecujem i veliki respekt protivnickih navijaca ka njemu
Andric - prava radilica,izrasta u pouzdanog beka i daje poseban ton ponosa,borbenosti i "irskog duha" ovom timu
Arandjel - sto neko napisa Hitman....

o njemu smo mnogo pisali tokom sezone,treba ga zadrzati u timu,u sredini me strasno podseca na Novicu,a svi znamo koliko smo istog voleli i postovali.
Drincic - mislim da je do ove sezone sve starije navijace prezime Drincic odmah asociralo na ime Zdravko.... kao stari i novi Ronaldo.... imali smo dve Drine u klubu,obe za ponos
Vukadinovic - kada smo bili najslabiji u sezoni on je nosio ceo klub svojim partijama i golovima,posle korone cini mi se da je malo posustao,ali pogodak u finalu i ime u besmrtnima su adekvatna nagrada za sve prethodno pruzeno.
Covic - igrac koga se protivnici najvise plase. Sve jasno
Bojic - zivi dokaz da Vosini navijaci ne mrze svoje igrace,nego samo ocekuju od njih da su uvek na svom maksimumu dok brane nase boje i da su spremni cesto teska srca da kritikuju,ali i da pruze breme pohvala kada osete da igrac dao svoj maksimum. Sto rekose pre mene Bojke utakmica karijere i svakako zasluzen aplauz
Mrkaic - licno... nikada ne bih menjao Mrku za Pavkova,mislim da sam sve rekao. Velika radilica,uspeo je u odbrani Partizana da napravi dva Degeneka.... Maksimalno podredjen kolektivu
Rezervne cu kolektivno prokomentarisati i reci da su maksimalno naspanovani krocili na teren i odigrali vazne uloge po ulasku.
Lalat ostavio srce kraj terena,i kakav god da je,zasluzio je bas ovaj pehar,jer kup se i osvaja samo jakom zeljom i motivisanoscu. Podneo je veliki teret kraj aut linije i rekao bih upio svu negativnu energiju koja bi da je bio neki drugi trener bila preneta na nase igrace. Nisu su mi se svidele njegove izmene,pa cak ni pod izgovorom da cilj opravdava sredstvo. Bog mu je vratio samo zbog njegove srcanosti i zbog toga sto je dao celog sebe,ali Lalat kao neki trenerski dijamant mislim da treba jos da se brusi.... al ko zna,mozda i gresim.
I kako posle svega proglasiti najbolje!? Treba biti fer prema igracima i reci da sam ponosan na sve njih gotovo podjednako,ali opet i ova akcija dodelivanja bodova traje godinama i ima neki svoj brend pa treba i to ispostovati... pa ajd da probam....
1. Rockov 3 boda - kada sad sve sumiram ipak je on bio ta zadnja prepreka,koju je bilo i najteze preci,do ludila je dovodio igrace i navijace Partizana,a delovao toliko samouvereno da je Stojkovic pored njega na terenu ostavljao utisak golmana mnooogo slabijeg tima
2. Bojic 2 boda - kada sa ovako neefikasnim veznim redom i napadom,u finalu ekipa postigne dva gola,a ti das jedan i namestis jedan,onda znaci da si bas dobro odigrao.
3.Drincic 1 bod - cisto da motivisem coveka i za sledecu sezonu