Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Maksa je fantastican transfer!

Igrao do prosle nedelje, tako da je u takmicarskoj formi. Bice to sve okej, ljudi! :cheers:
N13

Post by N13 »

Sjajne vesti... Dobrodosao Makso :cheers:

Mi sad imamo prakticno idealan tim za formaciju 3-5-2... samo kad bi Lalatovic hteo da igra sa tom italijanskom formacijom.
Imamo 3 odlicna stopera (Kova, Bralic, Sinisa)
Dva odlicna centralna / defanzivna vezna (Drina i Maksa, po potrebi Arandjel i Topic).
Zavisno od rezultata, na boku mozemo kombinovati Bojica, Arandjela, Miljana i Devetka.
Centralni / Ofanzivni vezni mogu biti Zukic, Topic, Miljan, pa i Djuricin
I napadaci Covic, Mrkaic (eventualno Bojic + neko novi).
srkins

Post by srkins »

Ja bi ovde prakticno i zavrsio prelazni rok nema potrebe gomilati igrace. Eventualno dovesti jednog bonus igraca i to je to
Karlsson

Post by Karlsson »

Ljudi šta je sa Bogdanom Mladenovićem?
Ja sam mislio da će on biti jedno od jačih pojačanja, a skoro da nije ni igrao.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Povredjen zajedno s Topicem.
Lalatovic nekoliko puta rekao da mu je to bas otezalo posao.

Mislim da ce se i on vratiti u konkurenciju.
fare

Post by fare »

srkins wrote:Potpisao i Maksa na dve godine
Šta sam vam rekao :dance2:.
N13

Post by N13 »

Mozda nije prava tema, ali Rockov briljirao na debiju:

https://www.molfehervarfc.hu/video-gale ... -5533.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bogmeee....
Novica je jedan od onih igraca (posle generacije Koca,Saula,Govedarica...) koje sam najvise voleo gledati u nasem dresu i moje ushicenje je gotovo jednako onom kada se Govedarica vratio u Vosu. Uvek mi nekako u podsvesti vreme kada smo imali mekane napadace tipa Anica,Djurkovica i dolazak Crvene Zvezde sa igracima poput Njegusa i Djorovica,zelja da i mi imamo nekad tako stamene i jake igrace koji se nece plasiti duela nego ce muski nasrtati.I evo,mislim da cu napokon docekati i tu sezonu.... :cheers: :cheers: :cheers:

Samo kad pomislim da ce na terenu da budu Sanicanin,Kovacevic,Novica,Drina i Arandjel.... jeza me hvata.... :dance2:
Bar na papiru ovako deluje da cemo da kidamo... I sad svi jos mastaju o nekom dobrom spicu,a u mojoj podsvesti je neka lenja desetka,ali sa milimetarski preciznim pasovima i lucidnim idejama.Kazem lenja,jer ovo iza je garancija da prolaza nema,a i da se trcati ne mora :mrgreen: Kako bi na sve ovo legao Mereba,Palocevic ili neko slican.... a gore ispred,ne treba da brinemo znaju ga i Bojic i Vukan dati,a proradice i Mrkaic.... Steta sto u ovakvom sada vec fajterskom timu nije ostao i Emil,ali nema veze,u startu puna podrska za Simketa,za koga se nadam da ce dobiti na sportskoj aroganciji kako mecevi odmicu
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

E Vojo došla dva igrača za koje se ne zna ni hoće li biti prvotimci, a ti već oduševljen :D
Ne znam. Na papiru po imenima zaista odskačemo od ligaškog proseka, ali na terenu je često bila teška muka gledati nas. Pogotovo ova poslednja protiv Partizana u kojoj bi nas crni uništili samo tako da nije bilo Rockova, kao što ga sada nema. Čemu da se nadamo u Evropi onda? Potrebna je tu još neka rekonstrukcija.
Pre svega treba nam napadač. Mrkaić po meni nije to to, a u Prvenstvu napadača može da igra i Čović dok će Zukić kao bonus igrač biti iza.
Ali za Evropu nam treba nešto više, recimo Ožegović. S obzirom da u Darmštatu gotovo da nije ni igrao možda bi mogao i da traži otpust ukoliko bi pokazali interesovanje.
Pre toga za Čukarički i Partizan je igrao dosta dobro, a još se sećam njegova dva gola protiv Sampdorije u Torinu.
Lično da mogu da biram izabrao bih Silađija pre svih, ali on mi deluje nerealno.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote:E Vojo došla dva igrača za koje se ne zna ni hoće li biti prvotimci, a ti već oduševljen :D
Odusevljen sam jer znam da ce biti posten odnos prema dresu... evo npr. Drincic,verovatno bi dali 20% vise golova samo da je prepustao prekide nekom drugom igracu,ali brate,kada se tako posteno odnosi prema nasem dresu,svi minusi se brisu. U ovoj zemlji se zna ko juri rezultat,ja cu uvek zadovoljniji biti igracima koji igraju lepo i koji su uvek na svom maksimumu nego samo pukim zbirom pobeda
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote:I sad svi jos mastaju o nekom dobrom spicu,a u mojoj podsvesti je neka lenja desetka,ali sa milimetarski preciznim pasovima i lucidnim idejama.Kazem lenja,jer ovo iza je garancija da prolaza nema,a i da se trcati ne mora
Imamo to u Bojicu, Vojo. Covek je lencuga, ali je sve to vratio golovima i asistencijama. Sad kad bi bio ispred ovih igraca, ja mislim da bi to bilo jos bolje.
Sto se napadaca tice, ja sam bio za to da se dovede neko jos, ali mislim da treba prihvatiti da Lalatovicev stil ne forsira efikasne napadace, vec ove medjede sto razigravaju krila. Uz to, pre koji dan sam uzeo i opet pogledao finale - Mrkaic je tu uradio jaaaaako puno posla i jos tako nezgrapan i velik jer tako bacio onog sirotana po burek, da decko nije isao busom za Beograd, nego je samo nastavio da klizi...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

A ima sigurno i nekih jeftinih međeda koji su sposobniji od Mrkaića. Taj jedan meč gde je bio koristan je nedovoljan, treba nam neko od koga ćemo imati vajde protiv onih mrtvih defanzivnih ekipa. Meni je on najslabija tačka u timu.
Io odio Belgrado
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Tu se slazemo. Sad kad se i Maksa vratio, nama sredina prsti! Kova dodatno ojacao odbranu, jedino taj neki spic fali, ali koga god mi dovedemo, ja sumnjam da ce biti nesto preterano efikasan, a da je tip napadaca kojeg Lalatovic trazi.
srkins

Post by srkins »

Neskovic i zvanicno u Indjiji na pozajmici. Imace definitivno tamo vecu minutazu ali sta znam bonus igrac nekako bolje da je ostao
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ne bih ja dovodio napadaca iz razloga sto na toj poziciji vidim Covica, a Mrkajica vidim kao njegovu zamenu. Takodje, Gemovicu, Vukadinovicu i Zukicu je pozicija centarfora sekundarna i mogu to da odigraju.

Po pozicijama ko sve moze da pokrije:
Centarfor: Covic, Mrkajic, Gemovic, Vukadinovic, Zukic
Krila 2 pozicije: Vukadinovic, Bojic, Gemovic, Djuricin, u nekim varijantama sa dva beka i Devetak i Stojkovic
Ofanzivni vezni-drugi napadac: Zukic, Bojic, Covic
Centralni i defanzivni vezni 2 pozicije: Drincic, Topic, Maksimovic, Stojkovic
Levi bek: Djordjevic, Devetak
Desni bek: Stojkovic, Andric
Stoperi 2 pozicije: Sanicanin, Bralic, Kovacevic, Djuric

Ako sam dobro izbrojao, 18 igraca na 10 pozicija. Sasvim dovoljno za rotaciju, a ne valja ni kada se previse tumba tim.

Sto se tice u21 igraca za prvu postavu, imamo Zukica, Topica i Devetka. Moze biti nezgodno u drugom delu polusezone kad se nagomilaju kartoni. Nadam se da imamo opciju vracanja Neskovica na zimu.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Post Reply