Treba toj plejadi dodati i Vukasina Bogdanovica, ako nije poslat na pozajmicu negde.

Zato sto lalat nece da uzme stranca nikad. Kako ne shvatate to, ili mi ne verujete da je covek toliko zadrt po toj temi?Dragojlo wrote:Što se sad ne obrate ciganima za Jirku, pošto isti ne računaju na njega!? Dobro bi nam došao!
Mislim da Napredak vec trazi golmana,i da taj decko jos dugo godina nece dobiti sansu da bude prvi golman (pisao sam vec kako razmisljaju nasi treneri).Turija wrote:No, gledacemo ga jos, posto je Zivkovic slomio nogu.
Pa, bice prilike za zakljucke i kad nekad podleti pod centarsut( i Kocara je to umeo
, pa mu je Voja lako oprastao
).
Naravno, svakom golmanu se to dogodi. Momak ima talenat i predispozicije.
Da ne bude zabune,ne govorim da je Simke los golman,cak bih voleo da nadmasi Emila,ali mislim od starta mora malo vise zivosti da unese u mec,i da ima "tonu" izlazaka na centarsuteve,pa i ako fula koji sta sad.Mislim da linijasi i nemaju neku perspektivu u ovakvom fudbalu. Slazem se sa tim pozitivnim stvarima koje si naveo da ima,a dodao bih i jos jednu,Lalat ga je najavio kao penaldziju i on je skinuo prvi penal u prvenstvu,tako da buducim suterima nece biti bas svejedno da mu sutiraju penalegospodinFKV wrote: Sto se Simica tice, ponovicu ono sto sam napisao u temi za TSC - dajte mu vremena. Nije ukupno 10 utakmica branio za ove dve godine, a izletanje na centarsut je stvar procene svojih sposobnosti. Isto je dalje stvar samopouzdanja, a samopouzdanje se stice rutinom. Ima dobar refleks, dobro ispucavanje i deluje na prenosima da je glasan, a tek ce da bude kad se ustali medju stativama i dobije malo na mu*ima.