Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
newnowapv

Re: Super Liga - sezona 2019/20

Post by newnowapv »

Ja se samo nadam da ce ove godine konacno smRad da ode gde mu je mesto...

PS. moze da se promeni u nazivu sezona 2020/2021 :)
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

[video]https://www.youtube.com/watch?v=qbxFOB8yhsQ[/video]

:mrgreen: Poslusajte kako veliki strateg Batak vec danas razmislja o sledecem mecu :mrgreen: 5-6 rotacija :mrgreen: Turija,ti si ljubitelj rotacija,garant bi voleo Rasu na nasoj klupi!?

p.s.smatram da ime sledeceg protivnika nislija ne moram navesti :mrgreen:
Image
Turija

Post by Turija »

Vojo, nisam ja ljubitelj rotacija, nego nasi igraci nemaju kondicije za vise od 60 minuta, a nema ni neke bitne razlike u kvalitetu prvih 11 i onih na klupi, pa da cemo izmenama izgubiti na kvalitetu.
Umoran igrac je igrac manje na terenu i nema vise dobre markacije, niti napada ( zbog toga smo i primili drugi gol protiv TSC - svi propustaju loptu i igraca, racunajuci neko drugi ce intervenisati, a usput jos su nam igraci i spori).
Logican zakljucak je uvedi 5 odmornih igraca u drugom poluvremenu i pobedi na snagu, svezinu i volju.
Premesti igru na protivnicku polovinu, a ne pred svoj gol. Mozda ucackas i neki gol, a ne da se igra viktorija pred nasim, jer cemo ga primiti sigurno. Da li iz akcije protivnika ili kiksa nase odbrane ili ce sudija ,,okreciti" ili nam ga neko zavuci iz prekida - nebitno je.

PS
Sto se tice Bataka, ja sam bio zadovoljan kako je vodio Vosu i igrao u njoj.
A zar nije u pravu za to sto je sinoc rekao, bez obzira na ,,sledeceg protivnika"?
Domaci igraci nemaju ni snagu, ni konstituciju, ni mentalitet da izdrze visok ritam utakmice i utakmica. Ili ce ,,okrajciti" na terenu ili ce se povrediti, ako stalno igraju blizu svog maksimuma.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne mislim na rotaciju igraca sa ovim pravom na 5 izmena,nego recimo na prosli lalatov mandat,kada si bio veliki protivnik "uigravanja jednog tima".
Rasinu izjavu sam preneo ovde jer kontam da ce ta rotacija biti samo pred mec sa sledecim protivnikom,onda ce ostatak prvenstva igrati okosnica tima od juce. Pred nama je!
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Ne mislim na rotaciju igraca sa ovim pravom na 5 izmena,nego recimo na prosli lalatov mandat,kada si bio veliki protivnik "uigravanja jednog tima".
!
Da, mislim isto i za prosli Lalatovicev mandat, sa istim argumentima, ali u tom slucaju da osvezi ekipu sa 1-3 nova igraca, kada se vidi da neki ne mogu vise da iznesu teret utakmice ili ne pruzaju ocekivan ucinak i zalaganje.
Das im do znanja da nisu nezamenljivi, odmoris ih, osvezis i time se vise zazele igre i utakmice. A postanu i odgovorniji.
Volja je jako bitan faktor (kako vec pise i Sopenhauer u svom vrhunskom filozofskom delu ,, Svet kao volja i predstava" ). Das tu istu volju i rezervistima, da bolje rade i postanu odgovorniji, jer znaju da ce igrati, ako su dobroj formi.
Dvostruka dobit.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
milancl

Re: Super Liga - sezona 2020/21

Post by milancl »

Naši tražili izuzeće Novaka Simovića do kraja prvenstva...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
novosadjanin

Post by novosadjanin »

TSC-u iskljucen bonus igrac Balaz u 21. minutu. Da li je pravilo da u prvom poluvremenu u svakom momentu na terenu moraju da budu dva bonus igraca? Ako jeste onda su oni morali odmah da naprave izmenu i da ubace novog bonus igraca, ovako treba da se registruje 3:0 za Rad?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Turija

Post by Turija »

Poceo sam da gledam zvezda - Radnicki i odustao.
Ne mogu da verujem da ovako lose stoje na terenu. Viktorija na gol Radnickog, a Nislije se brane, kao da su zalutali na fudbalsko igraliste.
Vojo, opet si u pravu.
milancl

Post by milancl »

novosadjanin wrote:TSC-u iskljucen bonus igrac Balaz u 21. minutu. Da li je pravilo da u prvom poluvremenu u svakom momentu na terenu moraju da budu dva bonus igraca? Ako jeste onda su oni morali odmah da naprave izmenu i da ubace novog bonus igraca, ovako treba da se registruje 3:0 za Rad?
Nema mi to smisla... Mislim da je po pravilima, igrač manje je ipak... Da je povređen bonus u prvom poluvremenu, bonus naravno mora da ga zameni.

Neka me neko ispravi ako grešim.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Vojo, opet si u pravu.
Trudim se :mrgreen: :cheers:
Image
newnowapv

Post by newnowapv »

A pogledajte rad. Gade mi se vec dugi niz godina... A kanda ce Zlatibor biti samo tim za nabijanje gol razlike... (dok ne dodju na Karadjordje i naprsno zablistaju :) )
Kakva liga ljudi moji, mi umesto da imamo 10 timova max, mi prosirili na 20 :roll:

Ps. Makaric 2 utakmice 3 gola. :lala:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mi smo trenutno u zoni za ispadanje...

https://www.superliga.rs/sezone/2020-21" onclick="window.open(this.href);return false;
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:Poceo sam da gledam zvezda - Radnicki i odustao.
A jesi li video igranje Pankova rukom u 16m i opravdanje komentatora!? Cirkus liga!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:
A jesi li video igranje Pankova rukom u 16m i opravdanje komentatora!? Cirkus liga!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne, brzo sam odustao. Nije bilo nijednog razloga da dalje gledam. A mogu zamisliti ,,opravdanje".
Ovaj u NS veceras bio normalan. Jako sam iznenadjen.
Hajde da vidimo kako ce biti dalje. Dokle ce trajati normalno komentarisanje nasih utakmica?
lexa

Post by lexa »

Ne mogu da verujem da ovako lose stoje na terenu. Viktorija na gol Radnickog, a Nislije se brane, kao da su zalutali na fudbalsko igraliste.
Vojo, opet si u pravu.
@Turija

Ja na znam sta mi ocekujemo...

Svi cemo se sloziti da danas novac diktira sve, u svakoj ligi.
U Zvezdi igraci igraju za 500.000 - 800.000 evra godisnje a u klubovima tipa Radnicki, Cukaricki, Vojvodina, TSC
za max 100.000 (ukljucujuci bonuse)
I onda mi ocekujemo da njima i Partizanu neko parira ali to je nemoguce.
S vremena na vreme cemo imati kikseve poput danasnjeg kiksa Partizana u NP ali to je retkost.

Ne mozes sa budzetom od 1 mill. parirati onome ko ima 10 mill.
To je isto kao da u Spaniji poredimo Getafe i Real (a i njih guraju sudije, usput receno)

U Srbiji (izvan CZ i Partizana) su potrebni investitori koji ce reci, daj mi napadaca kojeg cu platiti 300.000 godisnje,
daj mi stopera od 200.000 itd.
E onda mozemo da pricamo o nekoj konkurenciji.
O kojoj mi konkurenciji sada pricamo? Jedan Spartak proda najboljeg igraca za 300.000 evra pa onda dovede zamenu
iz Beceja ili Dobanovaca. Od toga nema hleba ako pricamo o rezultatu.
A ako pricamo o tome da nekog prodaju pa da u zamenu dovedu polu-profesionalca kojeg ce dalje prodati, onda ima smisla.
Post Reply