PS. moze da se promeni u nazivu sezona 2020/2021

Da, mislim isto i za prosli Lalatovicev mandat, sa istim argumentima, ali u tom slucaju da osvezi ekipu sa 1-3 nova igraca, kada se vidi da neki ne mogu vise da iznesu teret utakmice ili ne pruzaju ocekivan ucinak i zalaganje.Voja wrote:Ne mislim na rotaciju igraca sa ovim pravom na 5 izmena,nego recimo na prosli lalatov mandat,kada si bio veliki protivnik "uigravanja jednog tima".
!
Nema mi to smisla... Mislim da je po pravilima, igrač manje je ipak... Da je povređen bonus u prvom poluvremenu, bonus naravno mora da ga zameni.novosadjanin wrote:TSC-u iskljucen bonus igrac Balaz u 21. minutu. Da li je pravilo da u prvom poluvremenu u svakom momentu na terenu moraju da budu dva bonus igraca? Ako jeste onda su oni morali odmah da naprave izmenu i da ubace novog bonus igraca, ovako treba da se registruje 3:0 za Rad?
A jesi li video igranje Pankova rukom u 16m i opravdanje komentatora!? Cirkus liga!!!!Turija wrote:Poceo sam da gledam zvezda - Radnicki i odustao.
Ne, brzo sam odustao. Nije bilo nijednog razloga da dalje gledam. A mogu zamisliti ,,opravdanje".Voja wrote:A jesi li video igranje Pankova rukom u 16m i opravdanje komentatora!? Cirkus liga!!!!Turija wrote:Poceo sam da gledam zvezda - Radnicki i odustao.![]()
![]()
@TurijaTurija wrote:Poceo sam da gledam zvezda - Radnicki i odustao.
Ne mogu da verujem da ovako lose stoje na terenu. Viktorija na gol Radnickog, a Nislije se brane, kao da su zalutali na fudbalsko igraliste.
Vojo, opet si u pravu.