4. kolo: VOJVODINA - Mladost Lučani 3:0 (0:0)
- Deep Purple
Re: 4. kolo: Vojvodina - Mladost Lučani, nedelja 16.08.2020
https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 16-08-2020" onclick="window.open(this.href);return false;
Tekstualni prenos, slabo azuriraju ali eto bar nešto...
Tekstualni prenos, slabo azuriraju ali eto bar nešto...
Nema nama leba bez krštenog centarfora.
Ovo jurenje informacija me podseti na utakmicu protiv Vikinga iz Stavangera kad sam na posao poneo mali tranzistor kome je antena jedno 10cm zice... ali tranzistor u prostoriji nista zivo ne moze da uhvati,izadjem vani opet nista,slucajno pridjem do jednog ogromnog stabla platana i ne znam kako zica (tj.antena) mi zakaci to stablo i dodje radio Novi Sad... i ja tako sat ipo (u glavnoj (najprometnijoj) ulici) proveo prislonjen uz platan.Turija wrote:Prema tekstualnom prenosu napadamo stalno.

Voja wrote:Ovo jurenje informacija me podseti na utakmicu protiv Vikinga iz Stavangera kad sam na posao poneo mali tranzistor kome je antena jedno 10cm zice... ali tranzistor u prostoriji nista zivo ne moze da uhvati,izadjem vani opet nista,slucajno pridjem do jednog ogromnog stabla platana i ne znam kako zica (tj.antena) mi zakaci to stablo i dodje radio Novi Sad... i ja tako sat ipo (u glavnoj (najprometnijoj) ulici) proveo prislonjen uz platan.Turija wrote:Prema tekstualnom prenosu napadamo stalno.![]()
![]()
Eto,posle vise od 2 decenije slicne muke

Lučanci nas kanda stisli za 10 minuta napravili više nego celo 1 poluvreme 3 šuta na gol od toga 2 u okvir izveli korner i imaju mnogo veći posed lopte od nas teško ćemo mi ovo dobiti danas.
S ovim Lucanima uvek porodjajne muke 

Kad nema kise dobar je i gradVoja wrote: Ovo jurenje informacija me podseti na utakmicu protiv Vikinga iz Stavangera kad sam na posao poneo mali tranzistor kome je antena jedno 10cm zice... ali tranzistor u prostoriji nista zivo ne moze da uhvati,izadjem vani opet nista,slucajno pridjem do jednog ogromnog stabla platana i ne znam kako zica (tj.antena) mi zakaci to stablo i dodje radio Novi Sad... i ja tako sat ipo (u glavnoj (najprometnijoj) ulici) proveo prislonjen uz platan.![]()
![]()

Za 20 i kusur minuta nismo Ništa uradili sve same 0 
Hvaljen Isus 1:0 .... Bojić

Hvaljen Isus 1:0 .... Bojić
Last edited by fare on Sun Aug 16, 2020 9:26 pm, edited 1 time in total.
Evooooo gaaaaa..... BOJIIIIIIC
To je to,ZATVARAJ!!!

To je to,ZATVARAJ!!!

Imamo 5 izmena, vadi napadace, ubacuj sve odbrambene 

O hvala dragom Bogu...
Svi u odbranu, ajmo, ajde
Svi u odbranu, ajmo, ajde

Vratismo se casom 20 godina unazad.newnowapv wrote:Voja wrote:Ovo jurenje informacija me podseti na utakmicu protiv Vikinga iz Stavangera kad sam na posao poneo mali tranzistor kome je antena jedno 10cm zice... ali tranzistor u prostoriji nista zivo ne moze da uhvati,izadjem vani opet nista,slucajno pridjem do jednog ogromnog stabla platana i ne znam kako zica (tj.antena) mi zakaci to stablo i dodje radio Novi Sad... i ja tako sat ipo (u glavnoj (najprometnijoj) ulici) proveo prislonjen uz platan.Turija wrote:Prema tekstualnom prenosu napadamo stalno.![]()
![]()
![]()
![]()
Ko kaze da vreme ne moze da tece unatrag?Treba samo doci u Novi Sad do naseg stadiona i eto nas u proslom milenijumu.

Pored sve tehnologije, cak ni tranzistor ne pomaze.
Prava ekskluziva.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne moraju izmene, moze Mrkaic na stoperanewnowapv wrote:Imamo 5 izmena, vadi napadace, ubacuj sve odbrambene

Mrka je na klupilexa wrote:Ne moraju izmene, moze Mrkaic na stoperanewnowapv wrote:Imamo 5 izmena, vadi napadace, ubacuj sve odbrambene

Bojic je najbolji (i najbolje mu je) na mestu centarfora. Ne mora mnogo da trci, muva se u i oko 16m i neku ce loptu proturiti do saigraca i u gol.
Najbolje i za Vojvodinu tako.
PS
Da li sad krece nasa ,,bunkerica" i izjednacenja oko 90og minuta? Ili cemo poceti da se menjamo i igramo kao veliki tim , bar u domacim okvirima, pa dati jos koji gol?
Najbolje i za Vojvodinu tako.
PS
Da li sad krece nasa ,,bunkerica" i izjednacenja oko 90og minuta? Ili cemo poceti da se menjamo i igramo kao veliki tim , bar u domacim okvirima, pa dati jos koji gol?
Last edited by Turija on Sun Aug 16, 2020 9:40 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov