4. kolo: VOJVODINA - Mladost Lučani 3:0 (0:0)
- slanobarac
Re: 4. kolo: Vojvodina - Mladost Lučani 3:0 (0:0)
Turija, sledeći vikend, nedelja 17.00 prenos iz Kruševac na areni. Meni svejedno, nemam arenu. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sad imas mogucnost da se ,,snadjes"slanobarac wrote:Turija, sledeći vikend, nedelja 17.00 prenos iz Kruševac na areni. Meni svejedno, nemam arenu.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Ništa onda znači da smo se obezbedili za naredne dve nedelje jer posle gostovanja u Kruševcu nam stiže crni Blizanac a njih prenose... A onda opet Jovo nanovo, RTV ima dve nedelje da se organizuje i otkupi prenos.slanobarac wrote:Turija, sledeći vikend, nedelja 17.00 prenos iz Kruševac na areni. Meni svejedno, nemam arenu.

Zapravo mesec dana, buduci da posle utakmice sa crnima, ide (reprezentativna?) pauza od dve nedelje.Deep Purple wrote:Ništa onda znači da smo se obezbedili za naredne dve nedelje jer posle gostovanja u Kruševcu nam stiže crni Blizanac a njih prenose... A onda opet Jovo nanovo, RTV ima dve nedelje da se organizuje i otkupi prenos.slanobarac wrote:Turija, sledeći vikend, nedelja 17.00 prenos iz Kruševac na areni. Meni svejedno, nemam arenu.
- slanobarac
Snašao sej a za Voždovac preko mts klik sporta. Avaj, platio i čekao kad ono... prc. Zovem, protestujem, pišem mailove i javlja se lik da kaže nije im radio stream i imam jednu gratis utakmicu po želji.Turija wrote:Sad imas mogucnost da se ,,snadjes"slanobarac wrote:Turija, sledeći vikend, nedelja 17.00 prenos iz Kruševac na areni. Meni svejedno, nemam arenu.![]()

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Red Marquis
- Moderator
Probao sam taj klik sport tri puta u životu. Prvi put radio normalno, drugi put nije bilo prenosa uopšte, treću put pustili mi umesto derbija u Kalču, utakmicu sa afričkog prvenstva. Žalio, kukao i mačku o rep. Od tad ništa od smrdljivog Telekoma.slanobarac wrote:Snašao sej a za Voždovac preko mts klik sporta. Avaj, platio i čekao kad ono... prc. Zovem, protestujem, pišem mailove i javlja se lik da kaže nije im radio stream i imam jednu gratis utakmicu po želji.Turija wrote:Sad imas mogucnost da se ,,snadjes"slanobarac wrote:Turija, sledeći vikend, nedelja 17.00 prenos iz Kruševac na areni. Meni svejedno, nemam arenu.![]()
Io odio Belgrado
Људи,читам већ који пут како тражите неке сумњиве линкове за пренос и вечита борба око тога.Ево за све вас ,а поготово оне у иностранству,пријавите се на "BalkaniYUm.tv" ,имате све могуће програме,јесте да 90% нису за гледање ,али све арене и други спортски канали су ту и то за 5.85 америчких $ месечно. Временски је прилагођен програм за све континенте,тако да можете увек гледати "уживо".
Надам се да вам ово може бити од користи.
Један клуб на свету волЕм јааааа !
Поздрав из Канаде !
Поздрав из Канаде !
Mozes li da potvrdis kakav je kvalitet slike sto se arene tice? I da li puca prenos?NS DUNAV wrote:Људи,читам већ који пут како тражите неке сумњиве линкове за пренос и вечита борба око тога.Ево за све вас ,а поготово оне у иностранству,пријавите се на "BalkaniYUm.tv" ,имате све могуће програме,јесте да 90% нису за гледање ,али све арене и други спортски канали су ту и то за 5.85 америчких $ месечно. Временски је прилагођен програм за све континенте,тако да можете увек гледати "уживо".
Поздрав из Канаде !
I ja sam jednom uplatio za prenos Vose i ,,corak". Propade mi i novac i prenos.slanobarac wrote:Snašao sej a za Voždovac preko mts klik sporta. Avaj, platio i čekao kad ono... prc. Zovem, protestujem, pišem mailove i javlja se lik da kaže nije im radio stream i imam jednu gratis utakmicu po želji.Turija wrote:Sad imas mogucnost da se ,,snadjes"slanobarac wrote:Turija, sledeći vikend, nedelja 17.00 prenos iz Kruševac na areni. Meni svejedno, nemam arenu.![]()
Vise nisam hteo ni da probam. Sad imam arenu, a protesti moraju uroditi plodom, pa da gledamo Vosu i LLSLS.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Extra kvalitet slike,ne puca prenos iN13 wrote:Mozes li da potvrdis kakav je kvalitet slike sto se arene tice? I da li puca prenos?NS DUNAV wrote:Људи,читам већ који пут како тражите неке сумњиве линкове за пренос и вечита борба око тога.Ево за све вас ,а поготово оне у иностранству,пријавите се на "BalkaniYUm.tv" ,имате све могуће програме,јесте да 90% нису за гледање ,али све арене и други спортски канали су ту и то за 5.85 америчких $ месечно. Временски је прилагођен програм за све континенте,тако да можете увек гледати "уживо".
Поздрав из Канаде !
ne koči slika u prenosi !
Ja vec godinama koristim Balkaniyum
Banujte me molim vas 

- Deep Purple
Livesport24 izbacuje odlične linkove za mečeve koje prenosi Arena ili SportKlub .
Mogu ti reci da postajes osvezenje na ovom forumu,prijatno iznenadjenje,kao Stefan Djordjevic kad se pojavio u ulozi bekaDeep Purple wrote:Livesport24 izbacuje odlične linkove za mečeve koje prenosi Arena ili SportKlub .

Samo napred... svaki novi clan je dobrodosao ovde