Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Proleter i Zivojinovic su iznenadjujuce dobro startovali, ali treba sacekati i pratiti momka.
Tu je u komsiluku i na ocima. A, videcemo dosta i veceras.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote:tako i Zivojinovic uvek dribling ka unutra i jos uvek mi nije jasno kako mu uspeva i posle 4 kola
Ne smeta mi to kad igrac ima jedan dribling, ako mu isti uspeva. :mrgreen:
Sut mu je prilicno precizan. To mi se najvise dopalo.

Naravno, ne kazem da na osnovu 4 komada u 4 kola sad odmah treba da ga dovedemo, neka se stabilizuje u Proleteru ovu sezonu, ali nije kao da nismo dovodili i za manje. Ako se ne varam, Mrka je toliko dao za celu sezonu u Javoru. :mrgreen:
lexa

Post by lexa »

Gledao sam Proleter - Zvezda ali vise onako usput jer sam imao neke goste pa se nisam mogao totalno posvetiti utakmici.
Sto se tice malog Zivojinovica, ne znam...nisam nesto posebno odusevljen. Ima ono nesto ali je fizicki jako slab i cesto previse
"davi" loptu.
Ima tu jos puno rada s njim ali da obecava - obecava.

Na kraju krajeva, ovo mu je prva ozbiljnija seniorska sezona.
Crvenobeli

Post by Crvenobeli »

srkins wrote:
Turija wrote:Srki, koja je pozicija Ilije Babica i da li su i njega otpisali u zvezdi?
Ne znam, mislim da imamo dosta dobrih 12-13 igraca za domacu ligu, ali tanku klupu. Narocito za Evropu nismo spremni za veci optimizam.
Svi nasi igraci i trener nisu imali ni pribliznu priliku da se odmere sa timovima u rangu Totenhema i slicnih klubova lige petice.
Bice tu kartona, povreda...Mislim da nemamo, bas neki, izbor igraca ili nam on, za sad, nije predstavljen na terenu?
Nisu ga jos otpisali ali poslat je u graficar a igra poluspica
Guraju ga u Grafosu na poziciju polušpica. Radi se o kvalitetnom fudbaleru i ja ocekujem da ce ga Zvezda vec na zimu ili pred sledecu sezonu ubaciti u prvi tim. Dovoljno je vec to sto ste dobili Miletica, koji je jako kvalitetan fudbaler.
srkins

Post by srkins »

Crvenobeli wrote:
srkins wrote:
Turija wrote:Srki, koja je pozicija Ilije Babica i da li su i njega otpisali u zvezdi?
Ne znam, mislim da imamo dosta dobrih 12-13 igraca za domacu ligu, ali tanku klupu. Narocito za Evropu nismo spremni za veci optimizam.
Svi nasi igraci i trener nisu imali ni pribliznu priliku da se odmere sa timovima u rangu Totenhema i slicnih klubova lige petice.
Bice tu kartona, povreda...Mislim da nemamo, bas neki, izbor igraca ili nam on, za sad, nije predstavljen na terenu?
Nisu ga jos otpisali ali poslat je u graficar a igra poluspica
Guraju ga u Grafosu na poziciju polušpica. Radi se o kvalitetnom fudbaleru i ja ocekujem da ce ga Zvezda vec na zimu ili pred sledecu sezonu ubaciti u prvi tim. Dovoljno je vec to sto ste dobili Miletica, koji je jako kvalitetan fudbaler.
Njega ne bi dobili njega bi vratili , njega ste uzeli zahvaljujuci debelom kosanu i pumpadziji. Tesko ce on u zvezdi igrati bar jos dve god zestoka konkurencija na tom mestu i vece talente je zvezda upropastila time sto u zadnje vreme jako tesko ubacuje mlade igrace
lexa

Post by lexa »

Mi `ladno necemo nikoga dovesti? Tu pre svega mislim na napad.

Pozitivna stvar je to sto nismo ostali bez krucijalnih igraca (ne racunajuci golmana) i uigrani smo ali opet, tanko je to
za neki iskorak.

Druga stvar, kako misle popuniti budzet za ovu sezonu?

Mozda sam navikao na preveliku cirkulaciju "otisli - dosli" igraca a mozda ipak neko ovim nasima treba javiti da je prelazni
rok u punom jeku :mrgreen:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Sacekaj zadnji dan jbg pa da vide ko jos nije potpisan i onda dovuku 2-3 metera zive vage...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Max Bet piše da smo zainteresovani za Vukanovića u pitanju je pozajmica.
srkins

Post by srkins »

Ako vec vijamo slobodne igrace treba to raditi sa stilom evo Andrija Zivkovic slobodan
Turija

Post by Turija »

Srki, koliko se da videti, mislim da je Zivkovic, i bez obestecenja, preskup za sadasnju Vojvodinu?
Vojo, kao odlican poznavalac Vukanovica, kakvo imas misljenje o ,,komsiji" na pozajmici u Vosi?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Vojo, kao odlican poznavalac Vukanovica, kakvo imas misljenje o ,,komsiji" na pozajmici u Vosi?
Odakle ti to? :mrgreen: Mozda bi se koncepcijski i uklopio u nasu ekipicu,ubrzao nam tu stranu napada,sto se mene tice mozda da smo ga doveli pre Zvezde,ali u ovom momentu sta god on uradio zauvek ce ostati kao sto je ostalo Kizito=Vojvodina,Vukanovic=Zvezda,a ja bas i nisam ljubitelj takvih igraca u nasem timu.
To me sad asociralo na jos jednu stvar,mislim da je sasvim malo potrebno da se u Srbiji na ime Nenad Lalatovic odgovori sa Vojvodna,a ne Crvena Zvezda. Mislim da bi ulazak u Ligu Evrope bio tas na vagi koji bi prevagnuo.

Neko gore masta,kaze Zivkovic.... ja sam jos ludji,meni vec pred ocima kako Lalat pomocu Google Translatea ubedjuje Mesija da predje kod nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote:
Turija wrote: Vojo, kao odlican poznavalac Vukanovica, kakvo imas misljenje o ,,komsiji" na pozajmici u Vosi?
Odakle ti to? :mrgreen: Mozda bi se koncepcijski i uklopio u nasu ekipicu,ubrzao nam tu stranu napada,sto se mene tice mozda da smo ga doveli pre Zvezde,ali u ovom momentu sta god on uradio zauvek ce ostati kao sto je ostalo Kizito=Vojvodina,Vukanovic=Zvezda,a ja bas i nisam ljubitelj takvih igraca u nasem timu.
To me sad asociralo na jos jednu stvar,mislim da je sasvim malo potrebno da se u Srbiji na ime Nenad Lalatovic odgovori sa Vojvodna,a ne Crvena Zvezda. Mislim da bi ulazak u Ligu Evrope bio tas na vagi koji bi prevagnuo.

Neko gore masta,kaze Zivkovic.... ja sam jos ludji,meni vec pred ocima kako Lalat pomocu Google Translatea ubedjuje Mesija da predje kod nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Max Bet je objavio, stranicu pre sam napisao. Živković je plaćenik i iz Benfike ide u neki Notingem Forest ili neki sličan tim iz Čempionšipa. Vukanović je odličan igrač i baš ono što nam fali na spicu plus može i na spicu i na krilu da odigra na visokom nivou. Ali mislim da do transfera neće doći. Meni sve nekako nešto miriše na Pavkova ako uopšte špic bude dolazio kod nas. Bila je neka priča da ga pušta zvezda nama bez obeštećenja ali da im sleduje 50 posto od potencijalnog transfera ali je sve to rekla kazala. Moje neko mišljenje je da su male šanse da će još neko dolaziti eventualno neki polovnjak tipa Petkovic ili Alen Stevanović. Šteta samo što nismo vratili Merebu i ako je već u poznim godinama (34) igra na baš visokom nivou u Poljskoj ali mi para nemamo za obeštećenja i šta skrpimo skrpili smo.
lexa

Post by lexa »

Ma kakav Zivkovic, nemamo mi para za tu ekskurziju.

Nama je maksimum neki ex igrac Larisse, Plovdiva, Debrecena i sl. klubova.
Malo smo se zaneli pa pomislili da imamo ne znam koliko para.
slanobarac

Post by slanobarac »

Voja wrote:
Neće da može. Ona bg tabloidna :shit: ga sele u zvezdu. :argue:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Crvenobeli

Post by Crvenobeli »

Odličan je Vukanovic, vodite ga ko Boga vas molim :mrgreen:
On je idealan tip igraca za ekipu koja igra na kontre, a pošto Voša(kao i Zvezda) u našoj ligi nailazi na protivnike koji igraju u 90% slučajeva bunker, mislim da vam nije potreban.
Pavkov je vec teza prica, posto za njega postoje interesovanja iz inostranstva.
Post Reply