Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Super Liga - sezona 2020/21

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote:
Deep Purple wrote:Kako radi menadžer mašina...
Vlalukin nakon dobrih igara pozvan u mladu reprezentaciju Srbije i blizu povratka u partizan. Nadam se da je neko tog momka gledao dok je bio kod nas jer ono sto je on igrao nije ni za zonsku ligu. :roll:
Druže ostao si dužan da odgovoriš na prethodna dva posta. Hvala.
Izvinjavam se. Var mora da se koristi u "real time" znači u realnom vremenu. Ako npr meč igraju Radnički Nis protiv Spartaka i sad to nije u prenosu i budu dva gola iz sumnjivog ofsajda a nema prenosa a sudija proveri i po njegovom misljenju i kolega iz var sobe i dodje do greske (npr cesto se desava po Engleskoj ligi da sa Varom greše) gledaoci mogu biti osteceni jer priliko namestanja hajlajtsa greska moze da se prikrije. Prosle nedelje je zvanicno izglasan var sld sezone i bas odmah nakon toga Arena prenosi sve mečeve pa makar i kroz multiprenos. Jednostavno ovo im je najbolje resenje za var i sad to probaju za sld sezonu. Jer im se ne isplati da puste svaki meč na posebnom kanalu već ce verovatno tri ili četiri meča biti posebno a ostalo kroz multi prenos. A čim se prenosi svaki meč dolazimo i do boljih Highligts-a a Var donosi više kamera tako da neće biti Highlights-a sa jednom kamerom. Radim pa nmg lepo da napišem pa sam ovako zbrda zdola ispisao. Ali je ovo poenta.
Edit: Hrvati imaju i HNTV ili tako se nešto zove i kad valjda Arena ne prenosi mečeve njihova zvanična tv liga prenosi te mečeve koji nisu u direktnom na Areni
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Deep Purple wrote:gledaoci mogu biti osteceni jer priliko namestanja hajlajtsa greska moze da se prikrije.
Ti stvarno mislis da se oni sekiraju oko ovakvih stvari? Pa vidis koliko sudije besramno navlace i kad ima zivih prenosa (primer nasa utakmica protiv crnih) i posle to "strucnjaci" analiziraju u studijima i aminuju sudijske odluke (nije bio penal za nas iako je golman s dve noge uklizao u igraca jer je kao imao nameru da ide na loptu iako loptu pipnuo nije i tome slicno).

U kontekstu srpskog fudbala VAR ce biti jos samo jedno sredstvo za legitimizaciju kradje. Zamisli situaciju iz finala kupa 2011 i sudije koji krajnje tendenciozno navlaci za koga vec treba, sto je iz aviona ocigledno ali svima koji imaju dva oka i vise od 5 grama mozga u glavi, i VAR koji to samo aminuje bez problema. I onda bude sta se vi luzeri bunite, sve je regularno, VAR potvrdio. Nasima koji su gledali jasno da se kradja dogodila al' kome da se zalis (isto kao i sada), njihovima koji su gledali jasno da se kradja dogodila ali tako to i treba da bude (isto ko i sada), a ovima koji nisu gledali sad ima jos jedna instanca da mazu oci jer prvenstvo je regularno i svake godine je jos regularnije, rek'o VAR.

Ja sam za VAR samo pod uslovom ako ga bude direktno nadgledala UEFA ili kakva druga medjunarodna institucija koja veze nema sa domacim fudbalom i kojoj je tzv. FSS (servis za opsluzivanje blizanaca) duzan da se pokorava. Ustvari, kad bi i sudije bile stranci mozda bismo digod i krenuli sto se tice popravljanja situacije (i dalje bi bio problem finansijske neravnopravnosti, sipanja para iz budzeta u blizance i oprastanje dugova ali bi bar na terenu svi igrali po istim pravilima). VAR sam po sebi jeste dobra stvar ali kada losi ljudi upravljaju i najbolja stvar na kraju ispadne losa, "zvona i praporci" za zamajavanje naivnih dok ovamo kradja ide kao i do sada.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ernesto

Post by ernesto »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... %9C/365678" onclick="window.open(this.href);return false;

Moram da pohvalim cigane za marketing ,jesu ukrali slicnu ideju no dobro !
Banujte me molim vas :beg:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ernesto wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... %9C/365678

Moram da pohvalim cigane za marketing ,jesu ukrali slicnu ideju no dobro !
35 hiljada mesecno, ima se moze se od nasih para dovoditi pojacanja, njima racuni nikad nece u blokadu pa i kada 50 miliona duguju a druge klubove zatvaraju u stecaj za pola miliona duga.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ernesto

Post by ernesto »

Imas pravo Radoye, samo nisam mislio na njihova pojacanja vec na samu ideju !
Mi smo mogli da napravilo nesto slicno sa nasim povratnicima Kovacevicem i Maksom.
Kad ima volje , ima i nacina !
ps( Moram da pohvalim navijacki sop , odlican posao rade)!
Samo napred momci !
Banujte me molim vas :beg:
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Da li je neko video šta NIJE bio crveni karton za, mogu slobodno da kažem, divljaka Sanogoa!?? :argue: Nema spasa fudbalu u ovoj državi, definitivno... :shit:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ovu ligu samo treba ugasiti.
Ti bez imalo srama das za ovo zuti karton i onda jos klupa Cukarickog dobije kartone.

Pa, pi*da ti materina, jajaro jedna. :evil:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nisam gledao konstantno mec vec na neke prekide,ali sam video sve najvaznije momente i mogu reci da su zvezdini momacki tukli bele,a da ce crveni dobiti samo u slucaju da umesto saniteta protivnickog igraca odvezu mrtvacka kola. Onaj Savic (kako ga Rodic samo pocistio sa ledja),Birmancevic i Eze momacke batine dobili.A zvezdini igraci kroz celo prvenstvo bolje igraju rukama nego nogama (kada im se protivnik otvoreno suprostavi).A generalno sto se "batina" tice ne zalim bele igrace jer godinama vec ne igraju fudbal protiv Terzinog odreda
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Džabe multi prenos kad koriste samo po jednu kameru za "sporedne" mečeve i nema snimak gola ili zanimljivih situacija. Bukvalno sve isto kao sa pregleda lige samo su dodali rezultat i vreme. Ali dobro napredujemo ipak je 21 vek :frown:
Voždovac dao prelepe golove ali džabe samo jedna kamera...
lexa

Post by lexa »

U ovoj ligi trebas ubiti coveka da dobijes crveni (videli smo juce).. Pa momku je sad ozbiljno ugrozena karijera.
Onaj bizon mu je razvalio nogu, posle se izvinjavao (kasno Marko na Kosovo stize...)
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

https://www.maxbetsport.rs/isti-su-bliz ... da-233685/" onclick="window.open(this.href);return false;
Па добро, било је крајње време
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

https://mobile.twitter.com/RSBForum/sta ... 0157771777" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahahahahhahah, ovi nisu realni :mrgreen:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

MiSmoFKV! wrote:https://mobile.twitter.com/RSBForum/sta ... 0157771777
Hahahahahhahah, ovi nisu realni :mrgreen:
Pa da, na tog imbecila obožavaju cigani da se pozivaju. On sam sebi stvorio disidentski status, a njima prostor da glume urbanu reakciju. Idealna simbioza za talog društva.
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vise mi je nego zanimljivo da su Batak i igraci Indjije 7 dana kroz medije samouvereno najavljivali pobedu Radnickog u Senti i Indjije u Surdulici.Sto kaze Lalat kad nesto silno zelis to ti se i ostvari :mrgreen:
Image
Turija

Post by Turija »

Komentar na naslov u Zurnalu da u Metalcu nema nijednog igraca iz Milanovca:
Vuk · 15 септембар, 2020 10:05
Seljacka posla. U svakom gradu ista prica lokalnih propalih fudbalera i njihovih oceva. Ne igraju "nasa deca", a dovodite igrace sa strane. I onda odu da navijaju za beogradske blizance gde igraju Kamerunci i Nigerijci. Tu vam ne smeta sto nema "nase dece".
Domaca navijacka scena je zaista scena apsurda.

PS
Tesko se snaci i naci meru koliko je klub iz grada klub grada i regije u danasnjem fudbalu.
Kako predstaviti lokalni identitet - uvezenim ili poklonjenim novcem i igracima ili sopstvenim radom sa ,,svojom decom "?

Mislim da je, danas, prava mera nesto izmedju. Da klub ima, ako ne pola, barem nekoliko igraca iz svoje skole.
Ne mozemo ziveti u proslom veku, ali ne smemo ni zapostaviti svoje. Jer, igraci sa strane su na privremenom radu, a onda je i uspeh privremen - dok je novaca, ima uspeha i predstavljanja kluba. Medjutim, novac moze u casu da nestane, a onda i klub.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply