Tako je Turija.Pravo u centar.Turija wrote:Za dobijene crvene kartone u Evropi su najveci krivci nase sudije u domacem takmicenju, jer kod nas je crveni karton samo otvoreni prelom noge ili razbijena glava.
TSC se borio zestoko, ali je su pravili nedopustive gluposti..
VOJVODINA u Evropi
- churguzijanac
Re: LE 2020: Bala Taun / Standard - VOJVODINA, 24.09.
Re: LE 2020: Standard - VOJVODINA, 24.09.
Glasam za FCSB, pa da im se osvetimo za TSC!novosadjanin wrote:Seeded
1 Galatasaray (TUR) / Hajduk Split (CRO)
2 Shkëndija (MKD) / Tottenham (ENG)
3 Standard Liège (BEL) / Vojvodina (SRB)
4 APOEL (CYP) / Zrinjski (BIH)
Unseeded
5 Rostov (RUS) / Maccabi Haifa (ISR)
6 Willem II (NED) / Rangers (SCO)
7 Fehérvár (HUN) / Reims (FRA)
8 FCSB (ROU) / Slovan Liberec (CZE)

- gospodinFKV
Nije lose, samo da momci prodju Standard. 

Tako blizu, a ipak tako daleko.... 

mislim da cemo lakse igrati fuce sa belgijancima nego sa francuzima

Treba biti optimista i učiniti sve što je moguće, ali realno, biće jako teško.
I danasnja utakmica protiv Radnika, bice lakmus za veci ili manji optimizam pred put u Belgiju.
Voleo bih, kada bi video sa cime mozemo i na sta racunati za prolaz u sledece kolo.
Bice malo 11 igraca za tu utakmicu, pogotovo, ako budemo igrali i produzetke, koji su sve cesca pojava ove evro sezone.
A penale, nadam se da cemo izvoditi, kao protiv crnih u Nisu.
Voleo bih, kada bi video sa cime mozemo i na sta racunati za prolaz u sledece kolo.
Bice malo 11 igraca za tu utakmicu, pogotovo, ako budemo igrali i produzetke, koji su sve cesca pojava ove evro sezone.
A penale, nadam se da cemo izvoditi, kao protiv crnih u Nisu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Moje misljenje je da se sve resava sa Standardom. Ako njih prodjemo bice takva euforija i pozitiva, da ne verujem da nas moze zaustaviti Reims ili Fehervar. Realno, Standard i jeste mnogo tezi rival, naravno bez potcenjivanja Francuza, mada i Madjari nisu bez sanse da prodju dalje.Voja wrote:mislim da cemo lakse igrati fuce sa belgijancima nego sa francuzima
- Red Marquis
- Moderator
Ako odemo tamo s ciljem da igramo penale, nećemo se dobro provesti. Nadam se da je i trener toga svestan. Često taj luzeraj provejava iz naše "struke", videćemo ga sad na muci. Nije Evropa propali partizan.
Io odio Belgrado
Da dodam niko ovde ne prica o tome. Standard se juce sa Velsanima nije proslavio. Izmisljen penal za Belgijance, autogol, mnogo srece na startu gde je Bala Town promasila par ozbiljnih prilika kao i penal.
- gospodinFKV
Ako bude 0:0 poluvreme, mislim da idemo dalje.
Ako povedemo rano - ispadamo garantovano.
Ako dobijemo gol rano, tesko cemo slomiti samouvereni Standard.
Idealno bi bilo da ih unervozimo, i kad nam za nekih 60-70min ne daju gol, da ih onda deknemo na neku kontru.
Ako povedemo rano - ispadamo garantovano.
Ako dobijemo gol rano, tesko cemo slomiti samouvereni Standard.
Idealno bi bilo da ih unervozimo, i kad nam za nekih 60-70min ne daju gol, da ih onda deknemo na neku kontru.
Idealno. Samo da bi se to dogodilo, treba odbrana da nam ne kiksne nijednom, niti da je Belgijanci pretrce (a oni su mnogo brzi, mi prilicno spori nazad). I takodje treba snage i kondicije za finis.gospodinFKV wrote:Idealno bi bilo da ih unervozimo, i kad nam za nekih 60-70min ne daju gol, da ih onda deknemo na neku kontru.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ma ne treba samo kalkulisati, napsti ih odmah dati im gol dva pa neka oni kalkulisu. Jedino tako mozemo da prodjemo.
Jel se zna u koliko sati pocinje utakmica?
Mislim da sam negde procitao u 19h?Stexman wrote:Ma ne treba samo kalkulisati, napsti ih odmah dati im gol dva pa neka oni kalkulisu. Jedino tako mozemo da prodjemo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov