Transferi
-
Na SOS vestima su rekli nesto tipa da je nas UO zainteresovan da proda zvezdi Despota i Kacara i da ima nesuglasica unutar istog jer je Bata i dalje protiv...Malo mi je cudno,i iskreno ne verujem bas mnogo u tu pricu...
Elem,
mnogo se prasine diglo oko Kacara, te ide ovamo,te ne ide,a ako se setimo letosnjeg prelaznog roka i situacije sa Despotom,plasim se samo da se Gojku ne napune usi i da ga glava ne zaboli,a da ostane u Vosi pa da ga na prolece ne bude nigde kao Despota sto nije bilo cele jeseni...
U prilog tome ide i ova izjava Kacara iz "Sporta"
GOJKO KAČAR
SAMO DA SE OVO ZAVRŠI!
-Iz Crvene zvezde su me kontaktirali, ali pre otprilike tri nedelje i tada je o mom eventualnom prelasku na Marakanu govoreno samo u slučaju da se nijedna od inostranih ponuda ne realizuje – kaže Gojko Kačar. – Zaista ne znam šta će se dalje dešavati. Koliko ja znam, ponude iz Rusije su, definitivno, odbijene, a. lagao bih kada bih rekao da mi sva ova neizvesnost ne pada teško. Jedva čekam da se sve ovo završi i da mi se, najzad, kaže odlazim li iz Vojvodine ili ostajem u njoj.
Elem,
mnogo se prasine diglo oko Kacara, te ide ovamo,te ne ide,a ako se setimo letosnjeg prelaznog roka i situacije sa Despotom,plasim se samo da se Gojku ne napune usi i da ga glava ne zaboli,a da ostane u Vosi pa da ga na prolece ne bude nigde kao Despota sto nije bilo cele jeseni...
U prilog tome ide i ova izjava Kacara iz "Sporta"
GOJKO KAČAR
SAMO DA SE OVO ZAVRŠI!
-Iz Crvene zvezde su me kontaktirali, ali pre otprilike tri nedelje i tada je o mom eventualnom prelasku na Marakanu govoreno samo u slučaju da se nijedna od inostranih ponuda ne realizuje – kaže Gojko Kačar. – Zaista ne znam šta će se dalje dešavati. Koliko ja znam, ponude iz Rusije su, definitivno, odbijene, a. lagao bih kada bih rekao da mi sva ova neizvesnost ne pada teško. Jedva čekam da se sve ovo završi i da mi se, najzad, kaže odlazim li iz Vojvodine ili ostajem u njoj.
Ovo sad više ne vodi ničemu i mora se završiti već sutra, ako mislimo dobro Klubu. Scenario postaje samorazarajući za sve one koje vole Vošu i čini im se kao da su ubačeni u Hičkokov film Psiho.
Kako je tek Kačaru i Despotu, koji donose sudbonosne životne odluke, mogu samo da zamislim.Ne razumem zašto momke dovoditi na ivicu nervnog sloma.Bez obzira kako će ovaj triler završiti posledice će ostati i vreme psihofizičkog oporavka je neminovnost.Koliko će on kod koga trajati, nemoguće je predvideti.
Sad se već pribojavam da će obojica otići tamo gde najmanje želimo i da će nam stići ,,top pojačanja,, koja najmanje želimo.

Kako je tek Kačaru i Despotu, koji donose sudbonosne životne odluke, mogu samo da zamislim.Ne razumem zašto momke dovoditi na ivicu nervnog sloma.Bez obzira kako će ovaj triler završiti posledice će ostati i vreme psihofizičkog oporavka je neminovnost.Koliko će on kod koga trajati, nemoguće je predvideti.
Sad se već pribojavam da će obojica otići tamo gde najmanje želimo i da će nam stići ,,top pojačanja,, koja najmanje želimo.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne smem da zamislim,kako bi im tek bilo da istrce na Karadjordja u mrskim nam dresovima.... kome bi bilo teze,njima ili nama... volimo mi njih,vole oni nas... a sve mi nesto govori da ce Despot zavrsiti tamo (ne daj boze)Turija wrote: Kako je tek Kačaru i Despotu, koji donose sudbonosne životne odluke, mogu samo da zamislim.

-
-
NA NEMACKOM SAJTU www.transfermarkt.de JOVA RADIVOJEVIC JE STAVLJEN KAO NOVI CLAN VOJVODINE SA CENOM OD 200000 .
Vreme će brzo pokazati ko je pogrešio, a ja ću se potruditi da ispratim poneku partiju Stevanovića i Čotre u Kuli i izneću svoje utiske na ovom forumu.Anonimus wrote:Eto,jednostavno nije bilo mesta za Stevanovica...
Ako će Kesić biti rezerva u Hajduku, onda je to loš potez, a ako će braniti OK.
Eventualni dolazak Babalja za mene je iznenađenje u smislu (ne)poverenja u naš mladi reprezentativni golmanski par Brkić-Kesić, ukoliko bi obojica ostali u klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
A isti taj je rekao da mu je inostranstvo jedini cilj,ali da sve zavisi od Hajduka.Pojavio se juce na prozivci u Kuli.VECCHIA GUARDIA wrote:NA NEMACKOM SAJTU www.transfermarkt.de JOVA RADIVOJEVIC JE STAVLJEN KAO NOVI CLAN VOJVODINE SA CENOM OD 200000 .
STOP MAFIJI!!!
Prelazni rok u FK Vojvodina - nova vrsta gudre, ko je nije probao ne zna sta znaci sjebavanje u mozak. Mi smo oguglali, pa nas i ne dodiruje toliko ili se mozda varam.
PS. Srecna pravoslavna Nova godina
PS. Srecna pravoslavna Nova godina

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
- Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009
Meni se cini da se temom "Kacar-Despot" pokusava skrenuti paznja sa druge,podjednako bitne teme - sa kakvim ce timom (tj. sa kakvim "pojacanjima") Vosa uci u drugi deo. Isto tako kontradiktoran je Dubroja ,pod uslovom da mu nazovi novinari nisu "ubacili" one reci u vezi Ratka i Vose,a imajuci u vidu sta je pricao na koktelu i u kom svojstvu je bio na istom... Znam da je pomenuti veliki zvezdas,ali...
ISto tako ovo sto se prica o "razbojnicima" sa bezanije i sa njihovim igracima. Mislim da generalno Djalovic i Ilic uopste nisu losi igraci,cak mislim da bi ilic mogao daleko da dogura,ali ipak za borbu za titulu potrebno je ojacati,a ne slabiti kadar. Takodje mi nije jasna situacija da imamo najbolji golmanski TRILING u zemlji (babalj,kesic,brkic) ,podjednakih kvaliteta rekao bih i nije mi jasno kako se na toj poziciji toliko gomilamo kao i vezni red.?
Enivej,zakljucujem, mislim da ne bi trebali previse paznje da obracamo ka novinama,mada se i ja kao zakleti vojvodinas,uvek negde duboko u sebi "protresem",tacnije gnev me protrese,ali...znamo cime su se sluzili svih ovih godina...tako da... Da se ne lazemo,jaci je Bata od celog Uo zajedno,uostalom,on ih je i birao...a ..i ...
...
ISto tako ovo sto se prica o "razbojnicima" sa bezanije i sa njihovim igracima. Mislim da generalno Djalovic i Ilic uopste nisu losi igraci,cak mislim da bi ilic mogao daleko da dogura,ali ipak za borbu za titulu potrebno je ojacati,a ne slabiti kadar. Takodje mi nije jasna situacija da imamo najbolji golmanski TRILING u zemlji (babalj,kesic,brkic) ,podjednakih kvaliteta rekao bih i nije mi jasno kako se na toj poziciji toliko gomilamo kao i vezni red.?
Enivej,zakljucujem, mislim da ne bi trebali previse paznje da obracamo ka novinama,mada se i ja kao zakleti vojvodinas,uvek negde duboko u sebi "protresem",tacnije gnev me protrese,ali...znamo cime su se sluzili svih ovih godina...tako da... Da se ne lazemo,jaci je Bata od celog Uo zajedno,uostalom,on ih je i birao...a ..i ...
...
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
tacno tako, Slavko...Sada je vreme da se vidi ko je zapravo i Bata i Vosa, a to se moze videti samo na dva nacina:
1) Kacar i Despot NE SMEJU u FK Mali Misko i 40 razbojnika, a ako zavrse u tom dresu, onda ne da Bata treba, nego MORA da ode...
2) Godinama je najvece pitanje ko ce otici, pobeci, prebeci, izbeci, sada je konacno vreme da se postavi pitanje i ko ce doci - i to ne jer je za dz ili nema gde drugde, nego zato sto vredi, a mi ga zelimo i mozemo da ga priustimo!
Bez pozitivnih odgovora na ova dva pitanja, Vosha nece biti velika...A, valjda je to cilj? Ili ne?
1) Kacar i Despot NE SMEJU u FK Mali Misko i 40 razbojnika, a ako zavrse u tom dresu, onda ne da Bata treba, nego MORA da ode...
2) Godinama je najvece pitanje ko ce otici, pobeci, prebeci, izbeci, sada je konacno vreme da se postavi pitanje i ko ce doci - i to ne jer je za dz ili nema gde drugde, nego zato sto vredi, a mi ga zelimo i mozemo da ga priustimo!
Bez pozitivnih odgovora na ova dva pitanja, Vosha nece biti velika...A, valjda je to cilj? Ili ne?
-
- Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009
Zamolio bih admin-a ili koga drugog da,posto nemam taj primerak smeca od novina - skenira i postavi ovde (u pitanju je Kur(c)ir sport(sko smece)) ,gde se pominju despot i gojko kako kazu : "ostajemo zbog bate" i navodno samo zbog toga nece preci kod roma.
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID