Transferi
Re: Transferi
Sad sam proverio, nalog 'brx' postoji i aktivan je (nije zakljucan ili banovan) verovatno treba da resetuje lozinku. Ja nemam ovlastenja da to uradim za njega.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Registrovao se ponovo , ceka drugi mejl . Odobrenje ...Radoye wrote:Sad sam proverio, nalog 'brx' postoji i aktivan je (nije zakljucan ili banovan) verovatno treba da resetuje lozinku. Ja nemam ovlastenja da to uradim za njega.
Taman za sutra
Banujte me molim vas 

Kad smo imali viber grupu “Slaninari”, svi su odgovorili na poziv, i bili nasi gosti :Koral wrote:Gojko i Abubakar i to je to![]()
Od Alivodica, Pekarica,Mojsova,Davidova,Radoje,Sase Todica,Melega,Gacinovica,Brane Ilica,Brke,Vranjesa,Sergeja,Puskarica,Ivanica,Pankova....ima ih jos ali ne mogu trenutno da se setim...
Samo Kacar se nije udostojio da odgovori na poruku a kamoli da gostuje ....
Banujte me molim vas 

Alo bre ljudi, prelazni rok traje još samo danas, oćete li vi dovesti ikoga!!??? 

Mislim da traje jos sutra p.r. evo vidim Siladji vec par utakmica startuje sa klupe moglo bi tu mozda nesto da se uradi
Pošto se svuda govori DO 5.10, ja sam razumeo da je to do noćas... Al svejedno, i dodatnih 24 sata će nam slabo značiti, jbt svi klubovi gledaju da pokupe šta god mogu taj zadnji dan, al nama su izgleda sasvim dobri Momo Mrkaić, Mladenović, Đuričin i slični.... Na kraju krajeva, nikako me ne bi čudilo da nam u tih par zadnjih sati prelaznog roka (noćas ili sutra uveče, nebitno) odjednom odu 3-4 najbitnija igrača za 100 - 200k evra... 

- novosadjanin
Siladjiju istice ugovor na kraju sezone. Moguce da ne zeli da produzi ugovor pa zbog toga krece sa klupe u poslednje vreme. Ako postoji ikakva sansa, treba to iskoristiti. Ne znam koliko bi Tsc mogao da trazi za igraca kome istice ugovor za 8 meseci?srkins wrote:Mislim da traje jos sutra p.r. evo vidim Siladji vec par utakmica startuje sa klupe moglo bi tu mozda nesto da se uradi
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Ljudi, zar vama stvarno nije jasno da ova obezglavljena i pogubljena uprava nema jednog jedinog dinara da odvoji za dovođenje bilo koga, tako da je svaka priča o nekakvim adekvatnim pojačanjima potpuno besmislena. Tužno, ali to je trenutno naša realnost. Treba je tako prihvatiti, ne kukati previše zbog toga jer nema koristi od toga, nego gledati šta je moguće izvući s ovim čime se raspolaže. Čisto da se postojeća realnost ima u vidu kod analize trenutnih rezultata, kvaliteta igre, stručnosti trenera ... i pokušati koliko je moguće biti objektivan u svemu tome.
Ne treba niko da dolazi jer niko od njih ne bi igrao.
Trener je, letos, odredio 14-15 igraca koji ce igrati do kraja sezone ili njihovog odlaska iz Vose.
Isto bi prosli kao Meri i Nikolic.
Mozda to uprava i zna, pa sto da baca pare koje nema?
Trener je, letos, odredio 14-15 igraca koji ce igrati do kraja sezone ili njihovog odlaska iz Vose.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
To što si naveo je spekulacija. Evo Lalatović je javno rekao da se igračima duguje dve plate i premije.Turija wrote:Ne treba niko da dolazi jer niko od njih ne bi igrao.
Pa ko da druge placaju, nasi dobijaju po 5, 6 soma eura, i problem je sto kasni plata 15 dana za fudbalere , za zajednicu mnogo vise.U ostalim klubovima van zvezde , partizana , cuke, nisa i topole plate ne prelaze 1000 eura pa momci igraju , a plate kasne li kasne.
Ne vidim da su se igraci pobunili ranije ili dali nesto zaposlenima.Info iz kluba
U blizancima plate su redovne samo strancima
Ne vidim da su se igraci pobunili ranije ili dali nesto zaposlenima.Info iz kluba
- Deep Purple
Šta kažes ne prelaze hiljadu evra? Da li znaš kolike su plate u Srpskoj Ligi Vojvodina? A što se toga tiče slažem se da ne trebaju da kukaju ali ugovor je ugovor i on mora da se poštuje. Nisu fudbaleri krivi sto plate kasne. Krivi su oni sto im tolike plate nude a posle nmg da isplate.Danilo wrote:Pa ko da druge placaju, nasi dobijaju po 5, 6 soma eura, i problem je sto kasni plata 15 dana za fudbalere , za zajednicu mnogo vise.U ostalim klubovima van zvezde , partizana , cuke, nisa i topole plate ne prelaze 1000 eura pa momci igraju , a plate kasne li kasne.
Deep Purple wrote:To što si naveo je spekulacija. Evo Lalatović je javno rekao da se igračima duguje dve plate i premije.Turija wrote:Ne treba niko da dolazi jer niko od njih ne bi igrao.
Pa da ne dovodi somove od 30 godine, možda bi I nekog prodali, pa isplatili plate. A ovako, Djordjevići, Mrkajići i sl, se ne mogu prodati ni za iznos plata koji smo im dali. Bolje da je doveo 2, 3 klinca, pa prodamo jednog i mirna Bačka. Alibi trener!!!!!
Kup je nas!