Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Jesmo seljački klub postali ali ne moramo još i silovatelja dovlačiti. On je pravosnažno osuđen samo ga Brazil nije hteo isporučiti. Neće/ne sme taj niđe iz zemlje. Plus stranac je. Tek kad ode Lalatović imamo šansu :wink:
Io odio Belgrado
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Red Marquis wrote:Jesmo seljački klub postali ali ne moramo još i silovatelja dovlačiti. On je pravosnažno osuđen samo ga Brazil nije hteo isporučiti. Neće/ne sme taj niđe iz zemlje. Plus stranac je. Tek kad ode Lalatović imamo šansu :wink:
https://www.espreso.rs/sport/fudbal/455 ... ige-srbije" onclick="window.open(this.href);return false;
Nismo daleko od toga.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Uvek kad vidim da se nesto pise u ovom topiku pomislim kako smo mozda doveli nekoga...
Ovi nisu u stanju da dovedu a ni prodaju igraca, ni direktora ni predsednika da postave. Jedino ako znaju da stvore novac, mada sam siguran da se krije veliki dug koji imamo.
Onaj iz uprave umesto da kaze kada ce biti plate ili kada cemo dovesti nekog igraca ili kakvo je stanje sa finansijama, on mrtav ladan kaze Lalatu da se ne mesa u njihov posao :frown:
Uprava napolje!
srkins

Post by srkins »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/368693" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nije iznenadjenje, Ranko im je standardan otkad se pocelo igrati posle pauze zbog korone i redovno je medju najboljima na terenu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Kakvo moze biti stanje.Bunar cim kasne plate.Ja ne znam al ovo je prvi prelazni rok od kad znam za sebe da mi nismo ama bas nikog doveli.Brkic mi je vise ono kao vratio se kuci.To se ni ne racuna.Jesmo dovodili razne balvane, al bogami ova zima ce biti hladna a bez balvana.
Karlsson

Post by Karlsson »

A Maksimović i Kovačević? Doduše osim Rockova nismo nikoga ni prodali, ali morao je doći još jedan napadač. Špic ili krilo ako već ne možemo oba.
Ni sada nije kasno.
ssnigd

Post by ssnigd »

Tim se morao pojacati pre Evrope, da bismo bili konkurentniji. Posle ispadanja iz Evrope, ne vidim smisao da se pojacavamo, da bismo se "pojacali", ako nema pravog igraca za nas.
Ako Uprava ne moze da nadje novac za plate za radnu zajednicu i igrace, o kojim obestecenjima za igrace mi pricamo.
Zimski prelazni rok je termin, kada se pravi tim za Evropu. Ako imamo koga da prodamo, to treba uraditi, uzeti pare, isplatiti dugove radnoj zajednici i igracima, osveziti tim i pojacati skaut sluzbu za mladje kategorije.
Ako ne uspostavimo balans, da nam svake godine 2-3 igraca iz podmlatka ne udju odmah u prvi tim, ne mozemo se izvuci.
Ranko je jos jedan u nizu primera, kako Vojvodina zaradjuje novac. Ali takvih primera, bismo morali da imamo vise. Zato i pisemo svi o Zukicu, jer ima potencijal, no mora mnogo vise na sebi da radi. I zbog njega i zbog kluba.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
N13

Post by N13 »

https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-sa ... du-240705/" onclick="window.open(this.href);return false;

Iako je klub mogao fino da zaradi, skidam kapu Sanicaninu jer mu je glava na mestu. Samo se na takav nacin moze izgraditi prava karijera!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sta mislite o Makaricu? 9 golova je vec dao ove sezone za Radnik. 25 godina, nase dete. Pise da ima ugovor do kraja sezone. Ne secam se da li je kod nas dobio pravu sansu? Do skora sam mislio da je neki zadnji vezni a ne centarfor.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Deep Purple

Post by Deep Purple »

novosadjanin wrote:Sta mislite o Makaricu? 9 golova je vec dao ove sezone za Radnik. 25 godina, nase dete. Pise da ima ugovor do kraja sezone. Ne secam se da li je kod nas dobio pravu sansu? Do skora sam mislio da je neki zadnji vezni a ne centarfor.
Tanak igrač. Svaka mu čast za golove ali je za ekipu sredine terena. Što bi rekli Englezi One season wonder.
Sto puta bolja opcija je Fejzal Mulic. 26 godina u BHT Premijer Ligi 13 mečeva 6 golova u Veležu. Pravi razliku na terenu. Jeste njihova liga za klasu ako ne i dve gora od naše ali je igrao za Mihen 1860, Muskron,Hapoel Tel Aviv itd... Dete Novog Pazara. Igrao za našu U-21 Reprezentaciju. Ali ima ugovor do 2022. Najbolja opcija je Sulejman Krpić.
A i odlična bi bila opcija Nemanja Bilbija naše dete kluba ali je gotovo pa Legenda Zrinjskog pa su male šanse da ide odatle.
Turija

Post by Turija »

Makarica su krenuli golovi (a koliko ce trajati?), jer mu je nadjeno pravo mesto na terenu, tj na kojem moze najvise da pruzi, u prosecnom prvologasu, prema svojoj konstituciji i snazi.
Za Vojvodinu je to malo (a kod nas je jos igrao na mestu za koje nije tehnicki spreman).

Makaric je vredan, borben, visok, snazan, ali brzina i tehnika su mu slaba strana (cini mi se i skocnost?).Otprilike, Mrkaic 2.
Ako smo zadovoljni sa Mrkaicem, onda da za Makarica, jer je mladji i iz nase skole, mada ne verujem da je i nas navijac.

Tako da sam indiferentan u vezi njegovog povratka u Vosu. Mislim da imamo boljih i perspektivnijih igraca u nasem klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kakvi crni Fejsal Mulic i Bilbija...
BiH Premijer liga plafon za obojicu. O Bilbiji dovoljno govori cinjenica da nigde drugde nije napravio iskorak, a pored BiH je igrao i u Hrvatskoj, i u Juznoj Koreji.

Makaric bi se uklopio bolje od Mrkaica. Slicne su konstitucije i sposobnosti, ali je statistika ipak na strani Makarica. Dao je 6 golova iz igre, jedan iz slobodnjaka i dva iz penala. Cak i da uzmemo samo golove iz igre, dao je u ovoj sezoni vise nego Makaric u ovoj i prethodnoj zajedno, sa sve mandatom u Javoru. Nije idealno resenje, stoji, ali je Mrkaic toliko nevidljiv da bismo opusteno mogli i onog sirotog Orlandica da dovedemo i da bude efikasniji. Stavise, neka, daj Fejsala Mulica i Bilbiju. Kad je bal, nek je bal. :mrgreen:
N13

Post by N13 »

Mislim da je potpuno besmisleno dovoditi bilo koga od njih... Mkraic, Makaric, Bilbija (jako ga gotivim), i ostali iz Bosanske lige. Ucinak ce biti manje vise isti - katastrofalan. Mozda se cak i desi da u jednoj od 3 sezone nekog krenu golovi (kao sto je htelo Matica kod nas prosle godine), ali to je zanemarljivo. Niko od njih nece napraviti neku mega karijeru, niti su igraci koji ce praviti razliku na terenu. Zato po meni je bolje i ne menjati nista, nego menjati bez nekog smisla.

Nama treba neki Kamerunac, Senegalac, Nigerijac, koji ce praviti razliku na terenu, koji ce biti atrakcija navijacima, i koji ce fizickim osobinama dominirati nasom ligom. U prevodu, treba nam novi Abubakar. Nikad mi nece izaci iz glave te situacije, kada Abu daje sa sredine terena dug for i zapocinje njegov sprint, a ceo zapad euforicno staje na noge, jer svi vec vidimo unapred kako se sam izborio za gol sansu. E to se zove igrac koji pravi razliku na terenu i koji mami publiku. A jos je svake sezone davao po 5-6 golova glavom iz igre, sto nama vec godinama fali.

Dok ne nadjemo takvog Afrikanca, najbolje pustiti nekog klinca da igra, pa ko zna, mozda nas usere. Kod mladih igraca je za klasicnog centarfora najteze predvideti karijeru... talentovanog pleja, zadnjeg veznog, golmana, krila mozes vec u kadetskim uzrastima nanjusiti, dok je sa napadacima to mnogo teze.
Na primer, partizan je Mitrovica ubacio u prvi tim jer su svi ostali napadaci bili povredjeni, a igrali su neke utakmice u kvalifikacijama za Evropu. Nikad Mitrovic u mladjim kategorijama nije bio nesto preterano istaknut, ali eto, izrastao je u vrhunskog napadaca. Zato, ili Afrikanac koji ce praviti razliku, ili klinac koji sigurno losiji ucinak od domacih balvana nece imati, a ako se potrefi dobra sezona-dve, moze nam se visestruko isplatiti.
ernesto

Post by ernesto »

https://sportsport.ba/fudbal/sulejman-k ... bih/380887" onclick="window.open(this.href);return false;
Banujte me molim vas :beg:
Post Reply