Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Po ko zna koji put da pohvali rad momaka iz Šopa “Navijača Vojvodine”,
Svaka čast , samo napred !!!
Svaka čast , samo napred !!!
Banujte me molim vas 

Postoje li negde, možda u arhivi RTV-a, snimci Nikezićevih golova iz slobodnjaka? Mislim da bi vredelo pokrenuti neku inicijativu da se to pronađe, digitalizuje i postavi na YouTube. Koliko sam samo priča slušao o Nikeziću, a nikada nigde nijedan snimak da vidim kako je to izgledalo.
Bilo bi sjajno napraviti kompilaciju svih Perinih golova za fudbalsku antologiju, samo kad bi neko u rtv hteo da se lati posla .021 wrote:Postoje li negde, možda u arhivi RTV-a, snimci Nikezićevih golova iz slobodnjaka? Mislim da bi vredelo pokrenuti neku inicijativu da se to pronađe, digitalizuje i postavi na YouTube. Koliko sam samo priča slušao o Nikeziću, a nikada nigde nijedan snimak da vidim kako je to izgledalo.
Zasluzio je to i Nikezic i svi pravi zaljubljenici sporta i fudbala.
Zaista se retko radja takav suter.
No, Pera nije bio samo sjajni suter, vec i kompletan igrac.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milos Subotin decko iz kluba pokrenuo je viber grupu nas Slaninara ,
trenutno ima preko 200 clanova, ako je neko zainteresovan neka se javi!
Banujte me molim vas 

Planira li klub da napravi sezonske ulaznice za ovu sezonu (za nas kolekcionare
) ? Bilo bi lepo da se naprave po nekoj simbolicnoj ceni od recimo 1000 RSD i da sav prihod ode u humanitarne svrhe.

Bas htedoh da pitam! Sjajna ideja... Postojili neko kome se direktno mozemo obratiti za to?v1o9s1a4 wrote:Planira li klub da napravi sezonske ulaznice za ovu sezonu (za nas kolekcionare) ? Bilo bi lepo da se naprave po nekoj simbolicnoj ceni od recimo 1000 RSD i da sav prihod ode u humanitarne svrhe.
hahaaa...uzas,pa nema majice od finala kupa a ne...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Pa ja sam već bio u jednoj ali se ugasila ako može ja bi ponovoernesto wrote:Milos Subotin decko iz kluba pokrenuo je viber grupu nas Slaninara ,

fare wrote:Pa ja sam već bio u jednoj ali se ugasila ako može ja bi ponovoernesto wrote:Milos Subotin decko iz kluba pokrenuo je viber grupu nas Slaninara ,
Jesi uspeo Fare?
Trenutno ima 562 članova!
Tu su Borko Vukosav,Milan Davidov,Milan Belic,Ljube Dundjerski,Dragoljub Zbiljic,Devetak,Zukic,Vuklis.
Apro, itd.
Falis Turija, veruj mi na reč!
Treba neko da analizira nase utakmice a ti to pored Voje najbolje radis!
Banujte me molim vas 

@ ernesto
Izgubio bih objektivnost ( a, verujem i Voja), a meni je bitna samo Vojvodina, njen ugled, igra i rezultati.
Ne treba da zagusujemo Forum, zbog toga, kao teme.

Izgubio bih objektivnost ( a, verujem i Voja), a meni je bitna samo Vojvodina, njen ugled, igra i rezultati.
Ne treba da zagusujemo Forum, zbog toga, kao teme.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koja objektivnost,pa ja nikad nisam ni bio objektivanTurija wrote:@ ernesto
Izgubio bih objektivnost ( a, verujem i Voja)

Vojo jesi li ti isto tako siguran, kao sto je reporter sa arene ( ali nikad nije siguran kad je zvezdin igrac u ofsajdu) da je bio Vukadinovic u ofsajdu, kod upucivanja lopte?
Jeste, kad se gleda proleterov igrac do njega, ali onaj proleterov igrac iza Covica, u tom momentu, nisam bas siguran, dok se ne povuce linija (dok arena prica o dubokom ofsajdu)?
Vise verujem Risticu, nego areni. Ristic i Djurdjevic, jako, jako retko grese u proceni. Skoro, nikad.
No, videcemo.
Jeste, kad se gleda proleterov igrac do njega, ali onaj proleterov igrac iza Covica, u tom momentu, nisam bas siguran, dok se ne povuce linija (dok arena prica o dubokom ofsajdu)?
Vise verujem Risticu, nego areni. Ristic i Djurdjevic, jako, jako retko grese u proceni. Skoro, nikad.
No, videcemo.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/pro ... 28-12-2020" onclick="window.open(this.href);return false;
Lepo je podsecati se na tu Prvu sampionsku generacij i 55 godina od prve Titule, ali je jezivo kada se pogleda koliko je godina proslo od Druge titule FKV.
Sve te godine razmaka ostavljaju utisak slucaja, kada se osvajao Sampionat i evropski trofeji, sto je bruka za Klub i Grad.
Od utakmice protiv Verdera, gotovo, da ne postojimo u Evropi.
Sampdorija i Bursa su, samo na tren, rasplamsala zeravica u pepelu.
Lepo je podsecati se na tu Prvu sampionsku generacij i 55 godina od prve Titule, ali je jezivo kada se pogleda koliko je godina proslo od Druge titule FKV.
Sve te godine razmaka ostavljaju utisak slucaja, kada se osvajao Sampionat i evropski trofeji, sto je bruka za Klub i Grad.
Od utakmice protiv Verdera, gotovo, da ne postojimo u Evropi.
Sampdorija i Bursa su, samo na tren, rasplamsala zeravica u pepelu.
Nije direktno vezano za nas klub, ali je spomenuto jedno mnogo bitno ime pa sam odlucio da okacim pogotovo ukoliko postoji jos zaljubljenika u Strand i tenis glavom

Koga zanima, moze da sazna nesto vise na
http://insideteqball.com/tenis-glavom/" onclick="window.open(this.href);return false;

Koga zanima, moze da sazna nesto vise na
http://insideteqball.com/tenis-glavom/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjajna tj.nenadjebiva epizoda drzavnog posla od juce 27.04.2021. Inače ovi momci rade marketing Vojvodine bolje nego citav FK. u zadnjih 10 godina!!!Sve cestitke ekipi Državnog posla!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...