Jedino Voja ili Turija

Ne znam kako je igrao, ali se nije ustalio u prvoj postavi.ssnigd wrote:Je li pratio neko naseg Engleza na pozajmici u Radu, Lazara Stojsavljevica? Kako se tamo pokazao?
Jedino Voja ili Turija
Da li je momenat da se vrati sportskom životu ?Danilo wrote:Po opstim ocenama ,Mesarovic je imao fantasticnu sezonu u Kabelu
Dal je momenat da se vrati i igra 10
Da li ga je neko vise ispratio
Na 21 utakmici dečko je dao 6 golova i imao samo 1 asistenciju u Prvoj ligi, kao član Kabela koji namešta utakmice sve u šesnaest.Danilo wrote:Po opstim ocenama ,Mesarovic je imao fantasticnu sezonu u Kabelu
Dal je momenat da se vrati i igra 10
Da li ga je neko vise ispratio
Mislim da u ovom trenutku i bez te klauzule ne bi otisao za vise, buduci da mu ugovor istice za 6 meseci.Danilo wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ata/374801
Jebale nas klauzule i poslovanje bez plana
250.000eura za igraca od 1.000.000e
A nekada smo to bili mi. Sramota.''Mogu da kažem da je malo bolje. Ima klubova na koje se treba ugledati. Da pomenem svoj klub, TSC u dan, u sekundu, izmiruje svoje obaveze. Tu su i Čukarički, Voždovac, Mladost... To se odmah vidi na rezultatima. Tu ima mnogo prostora za napredak, svuda je u svetu normalno da čovek bude plaćen za posao koji radi'', ističe napadač iz Sremske Mitrovice.