Kriminal u srpskom fudbalu

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Kriminal u srpskom fudbalu

Post by Rabba »

Podrška Mladenu! Ne znam čemu da se nadam... Tužno što su spremni našu decu da reketiraju, od svih. Tužno što su spremni bilo koga da reketiraju... Beton liga nije više želja "čistunaca", beton liga je mera ove Voše...
Istocno stajanje wrote:Ovo je nesto najskandaloznije sto se desilo u istoriji Vojvodine!!!
Godinama se nadam da ovaj klub ima granicu ispod koje ne može propasti. Do te mere smo se srozali da me novo dno više gotovo i ne iznenađuje...
Last edited by Rabba on Thu Feb 04, 2021 11:52 am, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Tesko je na brzinu naci pametno resenje.
Jeste da je akcija policije na citavoj teritoriji Srbije, ali se Vosa nasla direktno u fokusu desavanja.
Stanje u celom domacem fudbalu nije od juce, pa se ne treba praviti previse iznenadjenim. Cak imamo i topik o tome na ovom forumu.

Ne znam sta reci za sutrasnju utakmicu? Treba racionalno sagledati situaciju, posle ovog soka.
Koliko su nasi igraci psihicki spremni, a narocito Devetak?
Vazna je sutrasnja utakmica za Vosu, zavrsava se sutra i prelazni rok, vazan je i najavljeni dolazak Zambijaca...

Puno bitnih stvari, u roku jednog dana, treba resiti.
Videcemo kako ce se svi postaviti u nastaloj situaciji. Mi sto ovde pisemo se, bas nista, ne pitamo, niti mozemo, niti znamo sta se u Klubu tacno desava. Mozemo samo logicno da pretpostavljamo, na osnovu vidljivih manifestacija.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Posle ovoga je verovatno i najnaivnijima jasno o čemu se radi, ko je ko i šta je šta.
Jednostavno, neke stvari se više ne smeju tolerisati pa neka je cena za to i prestanak postojanja FKV u ovom obliku.
Ako će FKV biti prćija kriminalaca neka je bolje i nema onda. Toliko.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

''Ogradjujemo se od svojih saradnika.''
''Nismo mi nista znali, keve nam, e...''
''Kako smo mi mogli znati da ce krimogene osobe da se motaju oko krimogenih osoba koje smo kooptirali u upravni odbor? E naopako...''

Najobicniji sljam sedi u tim foteljama.
tulips

Post by tulips »

ovakvo saopstenje klub izdaje kada mu obiju svalčionice i odnesu plastične čunjeve i 2 kompleta trenerica. kada neko pokusa da reketira tvog igraca (a isto bi trebalo da se odnosi i da je spremacica u pitanju) onda na fin i suptilan nacin,akademskim recnikom porucis doticnom gospodinu da mu treba majku, oca,sestru i tetku iz N.Sada... pogotovo sto se radi o bivsem članu uprave kako se navodi u izvestajima. da mu se dozivotno zabrani prilaz Promenadi i ulici Dimitrija Tucovica a kamoli da promoli nos na stadion. Isto da se odnosi i na pomagace ako ih ima .
A najvaznije da se Mladenu pruzi bezrezervna podrska od svih i da se to JASNO I GLASNO SAOPŠTI.
sto se navijca tice, najmanje sto bi moglo da se uradi je da se jedna parola PODRSKA DEVETKU okaci na ogradu kad vec nema mogucnosti da se tako nesto skandira
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Upravo je objavljeno saopštenje za javnost

FK Vojvodina obaveštava javnost da je povodom jučerašnjih nemilih događaja danas održana hitna sednica Upravnog odbora kluba.

Upravni odbora kluba pruža punu podršku državnim organima u rasvetljavanju svih činjenica koje se tiču ovog događaja.

Upravni odbor kluba čvrsto stoji iza fudbalera Mladena Devetka, kao i svih ostalih fudbalera FK Vojvodina, koji uživaju puno poverenje i imaju podršku od strane tog klupskog organa.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ma koga oni zajebavaju?
UO daje podršku a u njemu sedi alfa i omega ovoga od juče.
Voleo bih da se i ostali igrači okuraže Mladenovim postupkom pa gde god da se završi. Samo da se završi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Treba da se pokupe i ne igraju dok kolovođa sam ne izađe iz uprave...kad ga već niko neće terati. Mogao bi i kradonačelnik da se javi, provlače mu po medijima bliskog saradnika.
Io odio Belgrado
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Dao bih podrsku celom timu da odbije da igra.
Po cenu sluzbenih rezultata. Dok se naglavacke ne izbace svi teniseri i ves masine iz uprave. Pa makar nam i bodove oduzeli.

Sad je vreme da Lalat pokaze to zajednistvo iz svlacionice.
newnowapv

Post by newnowapv »

I onda se pitamo zasto igraci, mladi igraci odlaze za tepsiju ribe?
Na sve te stvari ni ne dobijaju plate redovno...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jbg sve ovo je samo logican sled okolnosti jos otkad je Bato pokojni pusten u klub. Jednom kad je klub predan u ruke "kontroverznim biznismenima" to kad-tad mora ovako da se zavrsi, hapsenjima, brukom i sramotom. Samo sto lako je bilo predati ga, aj' sad ko ce da im ga iz ruku vrati? Hoce li uopste ostati nesto za vracanje?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
N13

Post by N13 »

Ne verujem da bi neizlazenje na teren nesto pozitivno donelo.
Izgubili bismo utakmicu 3:0, dobili kaznu oduzimanja bodova, novcanu kaznu i to je to.
Ovi bi oterali Lalatovica, doveli nekog svog posluska koji ce na konferencijama hvaliti rad uprave i raditi sta uprava zeli.

Ovde treba pruziti podrski Devetku. On tu podrsku mora osetiti i od nas navijaca (ne shvatam zasto Firma cuti?! Nadam se bar nekom transparentu na ogradi danas) i od trenera.
Znaci trener ga danas (ako je psihicki spreman) mora gurati da igra, i to svih 90 minuta ako okolnosti dozvole. Posle utakmice mu treba trener dati javno podrsku na konferenciji. Mora pokazati da su on i saigraci uz njega iskljucivo.

Neizlazenje na teren mislim da bi vise stete nego koristi donelo.
dajbre

Post by dajbre »

N13 wrote:Ne verujem da bi neizlazenje na teren nesto pozitivno donelo.
Izgubili bismo utakmicu 3:0, dobili kaznu oduzimanja bodova, novcanu kaznu i to je to.
Ovi bi oterali Lalatovica, doveli nekog svog posluska koji ce na konferencijama hvaliti rad uprave i raditi sta uprava zeli.

Ovde treba pruziti podrski Devetku. On tu podrsku mora osetiti i od nas navijaca (ne shvatam zasto Firma cuti?! Nadam se bar nekom transparentu na ogradi danas) i od trenera.
Znaci trener ga danas (ako je psihicki spreman) mora gurati da igra, i to svih 90 minuta ako okolnosti dozvole. Posle utakmice mu treba trener dati javno podrsku na konferenciji. Mora pokazati da su on i saigraci uz njega iskljucivo.

Neizlazenje na teren mislim da bi vise stete nego koristi donelo.
Zato sto firma radi ono sto im gospodin koji je namestio reket Devetaku kaze?
Ne znam u kakvoj vi realnosti zivite kada mislite da ce Devetaku znaciti to sto cete vi da skandirate nesto 2 minuta na utakmici, a zivot njega i njegovih najblizih ce biti ugrozen 24/7.
Turija

Post by Turija »

Udjes u profesionalni sport, jer si talentovan i volis sport i, onda, sebi zagorcas zivot.
Zdrav sport se sada zavrsava sa nivoom visokog amaterizma (i sa periodom do 90ih godina proslog veka), ne samo kod nas.

Kada je usao ogroman novac u sport, on je postao gladijatorstvo, a ne sportsko nadmetanje, vec jurenje slave, rekorda i novca. Vratili se 2000 godina unazad u rimski Koloseum.
Profesionalni sportisti gube zdravlje, pa i umiru na borilistima. Koliki ce biti zivotni vek tih danasnjih sportista, pored sve nauke i medicine?
Nekada su ti ljudi bili primer zdravog coveka i zivotno situiranog, posle zavrsene sportske karijere.

Sve zbog novca, iako drustveni standard, obrazovanje, nauka... rastu, ljudska civilizacija i svet ide u apsurdnu situaciju propasti.
Nadam se da ce se uspeti zaustaviti na samoj ivici ambisa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

N13 wrote:Ne verujem da bi neizlazenje na teren nesto pozitivno donelo.
Jedna od stvari koja je ovaj klub toliko ukopala je i konformizam.
Niko ne bi da talasa. Ako je moguce, bilo kakva promena da se desi bezbolno, to bi bilo mega.

Dve-tri vesti i dva mlohava saopstenja ne menjaju nista. Javna podrska saigracu delima, ne recima, pa sluzbeni rezultat i kazne, pa medijska pompa, pa 15min pravog istrazivackog novinarstva gde se povezu ''saradnik'', clan UO, vladajuca stranka, i onda im zapalis malo vatru ispod b*lje, pa da vidis kako klize packe od najvisih instanci do podzemlja. Vojvodina je sitna riba u ovoj kriminalnoj mrezi i sigurno nije vredna kockanja i medijskog svetla koje moze da donese otvoren strajk igraca.

Ako cutimo mi, igraci, trener, promene nece doci. Gde je jedan ''saradnik'', tu su jos trojica. Kao hidra.
Post Reply