Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by N13 »

Sramota!
Uprava napolje!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Priprema se teren da ga otpuste, ili da mu se u najmanju ruku ne ponudi produzetak saradnje.

Imam 1001 zamerku na njegov rad, ali ovo je teska svinjarija i jedan odvratan i netaktican potez. Ljudi, znamo i bez Lalatovica da ste uz pumpadziju najgrdji sljam koji je seo u te fotelje, u zestokoj konkurenciji pilicara, secikesa, botova i beskicmenjaka u novijoj istoriji. Ne treba nam Lalatovic da bismo to znali. Sve sto je Lalatovic je rekao je samo logican rezultat izbora podobnih krimosa i propalih lokalnih politicara, i svaki potez koji ste povukli, a koji je iznet u javnost, nije nas ni najmanje iznenadio. Mozda ste se ogradili zvanicno od ''tenisera'' i ''saradnika'', ali niko ovde nije od juce i u ovom krimogenom lancu ishrane niko ne radi nista bez amina. Ni vi, ni vasi nadredjeni, ni vasi podredjeni.

Ne volem jako puno stvari vezanih za Lalatovica, ali ovde ima bezrezervnu podrsku. :cheers:

....i ugasite klub vec vise, da makar lepe uspomene nadjacaju gorak ukus, koji je sve gorci.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja razumem da je čitav naš fudbal sami mulj, talog ovog pokušaja od države, ali jel moramo baš mi da budemo najgori od sve dece? Dokle ovo sramoćenje? Ne znam šta još može da se desi nakon reketiranja i tužbe uprave treneru.
Zadruga Vojvodina.
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

Oba klana su donekle u pravu. Zato i neću da budem ni na čijoj strani. Mogu svi zajedno da se pakuju jer ako mi nemamo bolje ljude onda ne moramo ni postojati.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

slanobarac wrote:Oba klana su donekle u pravu. Zato i neću da budem ni na čijoj strani. Mogu svi zajedno da se pakuju jer ako mi nemamo bolje ljude onda ne moramo ni postojati.
Samo nastavak velikog previranja i raspodele vlasti koji se trenutno dešava u vrhu našeg državnog korumpiranog sistema. Lalat pripada jednom klanu, uprava drugom i to je to. Nije bitno igralište, bitne su pare, tj. ko će ih pokrasti.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Znas kako, da su oni samo nesposobni da nadju novce/prodaju igraca, a on samo seljo koji iznosi prljav ves u javnost, ovo bi imalo smisla. Ovako, ovaj potez nema trunke moralne ispravnosti, jer covek iznosi u javnost posledice unutrasnje borbe blagosiljanih krimosa i onih koji su isti na lokalu izgubili. Ta kazna bi imala smisla da nam Vujadinom ne setaju lica s poternica i ''saradnici'' bez dana radnog staza bilo gde, a kamoli u fudbalu.

On je seljak, ali je ujedno i jedna krajnje benigna pojava u odnosu na ljude koji ga kaznjavaju.
slanobarac

Post by slanobarac »

Niko njega neće kazniti. Mazanje očiju fss a i plebsu. Kupite kokice i ubacite žetone. Ovi na vrhu se raspadaju i kao hijene tragaju ostatke društva i države. Samo distanca.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote:Niko njega neće kazniti. Mazanje očiju fss a i plebsu. Kupite kokice i ubacite žetone. Ovi na vrhu se raspadaju i kao hijene tragaju ostatke društva i države. Samo distanca.
Lalatovic je medju najkaznjenijim trenerima od osnivananja samostalne lige, toliko o tome da ga nece kazniti.
Turija

Post by Turija »

Fudbalski savez ce, verovatno, kazniti Lalatovica (nije prvi put), iako nista nije slagao u vezi sudjenja na stetu Vose.

Klub ne bi trebao da ga kazni, zbog toga sto se zalio na sudjenje i trazio neisplacene plate i rate, jer previse ih je bilo, da se ne odraze na igrace i rezultate. Tu je krivica i uprave, bez obzira na, mozda, objektivne okolnosti i razloge. Duznost uprave je da zastiti Klub, igrace i zaposlene i obezbedi normalno funkcionisanje svih poslova.
Nacin na koji je Lalatovic iznosio problem, daleko je od dobrog, pogotovo sto je sva krivica svaljena na deo uprave. Performans je bio preko mere.
Nazalost, kod nas ako nesto nije dramaticno, ne cuje se, tj ,,ne prima se" sve dok ne dodje do krajnjih granica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Da nam se ovde uprava nije malo zaigrala i preračunala, u osetljivom trenutku :wink: Ovo bi se moglo protumačiti i tako da se pravi nekakav ustupak Kokezi i da se pomenuti "štiti" od "nevaspitanog" trenera :(
Ne bih baš rekao da je izabran odgovarajući trenutak za tako nešto :shock: :lol:
slanobarac

Post by slanobarac »

Upisali se u četnike 1944.
Krle

Post by Krle »

Kokeza, izgleda, sitno broji... :mafia:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Sjase kurta da uzjase murta.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ele/380242" onclick="window.open(this.href);return false;

Ke*a od tog unizavanja Vojvodine kako bi od sebe napravio spasitelja, koliko god bio u pravu za neke stvari.
Shvatili smo, oni su losi, ti si manje los, ali smanji dozivljaj malo.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ja ovo, ja ono, ja, ja, ja, pa ja.
Povraća mi se od ovog čoveka. Klonirani vučić. :shit:
Post Reply