Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Jel moguće da neko na ovom forumu priziva SLAVOLJUBA ĐORĐEVIĆA za trenera Voše!!!??? 

Бес кога, гробара који коментаришу вести на проталима? Они нас свакако не воле јер са њима играмо оштро и у месо осим ако се нисмо договорили другачије.slanobarac wrote:Dabome da grešiš. Uhvatio si se za jednu reč a poenta rečenice je da on svojim ponašanjem samo navlači gnev ljudi širom Srbije na naš klub. Naš a ne njegov. Što tako nije prosipaoCRD FCV wrote:Немам никакве "случајеве". Прочитај још једном шта си написао.slanobarac wrote:E pa bravo. Isečeš deo rečenice koji ti odgovara i onda imaš "slučaj". Navedi celu rečenicu jer ovako nema istu konotaciju. Nisam rekao da on pravi napetost u klubu (mada i o tome možemo govoriti) već da šalje lošu sliku o klubu u celoj zemlji.Исправи ме ако грешим али овде колико видим ти кажеш да он доноси напету атмосферу.slanobarac wrote:Oko njega je uvek napeta atmosfera, navlači na sebe gnev ljudi u Srbiji i samo je teret klubu uključujući i ovu sramnu upravu
Иначе, Буач делује да добро ради посао и ако тако настави био би идеалан кандидат за нашу клупу.kad je radio u svom klubu. Nisu imali šampona da se operu posle treninga a nije sazivao tematske kzn.
I da o Vladi Buaču par reči. Zar se ti ne sećaš njegove epizode na našoj klupi? Još je on zelen i nedokazan u poslu kojim se bavi.
Ако је ултра коп стављао те шампоне онда то не бих ни коментарисао. Против државе се не може.
Веруј ми да сам заборавио да је Буач био код нас, толико се тренера извртело. У овом тренутку ми делује да је дигао тренерски квалитет и ако тако настави могао би бити добар кандидат за нашу клупу.
- slanobarac
Ne bih zaista da polemišem o treneru jer već sam rekao onaj što ga voli, voleće ga i to je to. Samo bih te uputio na yt snimke a ima ih podosta gde možeš videti njegove istupe kao trenera npr. Napretka ili Radničkog. Uličarski rečnik i samo incidenti. Nema tu grobara nikakvih. Nije on za nas a možda je dobro uparen sa isto takvom upravom. Pozdrav
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Ne mogu a da se ne slozim. Cinjenica je da ima ulicarsko ponasanje. Pitanje je da li je on izolovani slucaj? Da li su Colo Simeone i Murinjo kukturniji od njega? Da li je kulturnije hvatati protivnickog trenera za vrat ili drzati se za "cojones" u mecu koji gleda visemilionski auditorijum?slanobarac wrote:Ne bih zaista da polemišem o treneru jer već sam rekao onaj što ga voli, voleće ga i to je to. Samo bih te uputio na yt snimke a ima ih podosta gde možeš videti njegove istupe kao trenera npr. Napretka ili Radničkog. Uličarski rečnik i samo incidenti. Nema tu grobara nikakvih. Nije on za nas a možda je dobro uparen sa isto takvom upravom. Pozdrav
Ovim ne uporedjujem Lalatovica sa trenerskim osobinama tih ljudi vec iskljucivo na javne nastupe i stvari koje rade u toku utakmica. Kao sto njih vole ljudi tako vole i Lalatovica. Ja nisam ljubitelj Simeone-a, Murinja i takvog tipa trenera koji skidaju pritisak sa igraca svojim "potezima".
Ja nisam Lalatovicev ljubitelj koliko god da ga branim ovde i to iskljucivo radim zbog rezultata. Njegove greske se gledaju lupom za razliku od nekih drugih. Nije cvecka ali nije ni najgori.
Са овим се апсолутно слажем. Лалатовић је одличан тренер у Српском фудбалу који нема додирних тачака са нормалним фудбалом нити поштењем. Способан је да извуче неки максимум из играча и буде високопласиран. Друга прича би била да ова лига нема своја посебна правила о недодирљивим, где су сви бодови у игри и у клубовима нема лица са потерница. Због тога дајем подршку Лалатовићу јер се не заносим да ће се овде икада ишта променити, или макар у скорије време.slanobarac wrote:Ne bih zaista da polemišem o treneru jer već sam rekao onaj što ga voli, voleće ga i to je to. Samo bih te uputio na yt snimke a ima ih podosta gde možeš videti njegove istupe kao trenera npr. Napretka ili Radničkog. Uličarski rečnik i samo incidenti. Nema tu grobara nikakvih. Nije on za nas a možda je dobro uparen sa isto takvom upravom. Pozdrav
Da stvarno valja, bio bi u zvezdi - em sto voli, em sto se tamo vuce i sakom i kapom sve sto valja, em sto je dobar s Vodjom koji odlucuje u svemu u drzavi. Sama cinjenica da nije tamo je svedocanstvo o tome kako se gleda na njegovu strucnost i trenerske kvalitete.
Ali, za nas kakvi smo bolji od njega nam trenutno i ne treba. Barem dok se klub ne upristoji i ne umije imamo mi mnogo vecih problema u klubu od Lalata, recimo ovi s poternica sto nam sede u upravi za pocetak. Svakako nam nije dozvoljeno da konkurisemo za titule a za to sto nam je dozvoljeno sasvim dobar je i Lalat. Mogli smo i gore da prodjemo od njega na kraju krajeva.
E sad, koliko ce se neke njegove trenerske tvrdoglavosti dugorocno negativno odraziti na klub ostaje da vidimo, ali opet kad pogledamo kakvi nam sve sede u upravi pitanje je da li cemo uopste i docekati taj dugi rok...
Ali, za nas kakvi smo bolji od njega nam trenutno i ne treba. Barem dok se klub ne upristoji i ne umije imamo mi mnogo vecih problema u klubu od Lalata, recimo ovi s poternica sto nam sede u upravi za pocetak. Svakako nam nije dozvoljeno da konkurisemo za titule a za to sto nam je dozvoljeno sasvim dobar je i Lalat. Mogli smo i gore da prodjemo od njega na kraju krajeva.
E sad, koliko ce se neke njegove trenerske tvrdoglavosti dugorocno negativno odraziti na klub ostaje da vidimo, ali opet kad pogledamo kakvi nam sve sede u upravi pitanje je da li cemo uopste i docekati taj dugi rok...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
https://hotsport.rs/2021/03/21/sve-je-g ... u-arabiju/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar trener, sa Kosanom bi bio pravi tandem
Da nemamo ovaj cirkus u klubu
Danilo wrote:https://hotsport.rs/2021/03/21/sve-je-g ... u-arabiju/
Nadam se iskreno da je ovo ironija!
Kup je nas!
Meni se cini da nije?Djisa wrote:Danilo wrote:https://hotsport.rs/2021/03/21/sve-je-g ... u-arabiju/
Nadam se iskreno da je ovo ironija!
Ne bih voleo da zamenimo sadasnjeg trenera sa istim takvim, samo smirenijim.
Zvezda je imala puno srece u evropskim mecevima i sa srecnim i dobrim odbranama Borjana ( prilicno lose su sutirali protivnicki napadaci) uspela da dogura visoko. Medjutim, i sreca je, itekako, vazan faktor u sportu, pa i u svemu ostalom.
Mislim da je organizovanost kluba i kvalitet igraca 60% uspeha , trener 20% i sportska sreca 20%. Tako da trener nema neku dominantnu ulogu u celini.
Vidimo to i sa trenerskom karijerom npr Murinja, a i mnogih drugih. U nekim klubovima, u neko vreme, su pravili sjajne rezultate, a opet isti ti ljudi ( treneri) u drugom klubu i vremenu, bili smenjivani, zbog losih rezultata.
Tako da, mozemo i nase bivse igrace angazovati sa velikom sansom za uspeh, ako su ona dva druga procenta dobra, a bar znamo da im je Vojvodina na prvom mestu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Nemojmo se zaje*avati, kakav crni Kent...
Zasto? Bas deluje realna prica. Covek u ciganiji zaradjivao 500.000 EUR godisnje, igrao LS, bio jedan od kandidata za selektorsko mesto. Pa, naravno da ce mu imponovati da dodje u ovom trenutku u klub poput naseg. Trece mesto, polufinale Kupa, skidanje cega pred bivsim mu klubom.gospodinFKV wrote:Nemojmo se zaje*avati, kakav crni Kent...
Mislim, ako sada ne dodje, stvarno ne znam kada ce.
Ako ne, onda Murinjo, blizu je otkaza, pa eto na leto da pokusamo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- gospodinFKV
Ponekad nije lose biti siromasan klub.
Zamis dovedes ovog ziherasa i platis ga pola milke godisnje...

Zamis dovedes ovog ziherasa i platis ga pola milke godisnje...

Imamo mi naseg ziherasa da branimo 2:0 protiv Javora i Indjije.
Nadam se da nema pola milke
Nadam se da nema pola milke

Gojko Kacar wrote:
Dajte ljudi, nemojte ispadati smešni i zavidni, čovek je ozbiljan trener za timove koji igraju defanzivni i tranzicioni fudbal.
Ušao je u ligu evrope sa štoperima Vujadinom Savićem(koji se raspadao pre njega) i Le Talekom(koji uopšte nije bio štoper).
Ali svakako, nije trener kakav nama u ovom trenutku treba.
Ušao je u ligu evrope sa štoperima Vujadinom Savićem(koji se raspadao pre njega) i Le Talekom(koji uopšte nije bio štoper).
- Deep Purple
I pre svega ima lce veliki broj ponuda jer je kvalitetan trener. Milojevicevi rezultati su mnogo vecu podvig od Stankovicevih jer je in nasledio tim i stabioniju situaciju u klubu.MiSmoFKV! wrote:Dajte ljudi, nemojte ispadati smešni i zavidni, čovek je ozbiljan trener za timove koji igraju defanzivni i tranzicioni fudbal.
Inace Milojevicev sin je imao neke probleme kod nas u klubu koje su zasmetale Milojevicu.